Sydöstran > Nyheter

Sunday, 20 October, 16:27

Sydöstran - 09 okt 19 kl. 06:00

Så mycket pengar får partierna1,3 miljoner kronor. Så mycket får nio partier dela på i partistöd i år. Men vad gör de med pengarna? Sydöstran har granskat partistöden..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , pengarfår , partierna
Skånskan - 04 sep 19 kl. 06:30

Klirr i kassan för partierna – men MP blir utan pengar

HÖRBY Det var bara tre av partierna som uppfyllde kriterierna för att få partistöd under 2019.
Men partierna kan se fram emot påfyllning i kassan ändå.
Bidragen godkändes av fullmäktige på måndagskvällen trots bristerna i redovisningen.

YLE - 31 dec 14 kl. 09:39

Partierna prutar på sina valkampanjer

Totalt sett bränner partierna mindre pengar på sina kampanjer inför riksdagsvalet 2015 än i det senaste valet 2011. Enligt partierna skräms valfinansiärerna bort av hårda regler kring kampanjpengarna. Svenska folkpartiets partisekreterare Johan Johansson berättar att det blivit svårare för alla partier att få bidrag till valkampanjerna, också för SFP.

YLE - 20 maj 14 kl. 10:42

Småpartierna siktar framåt

Av de fjorton partier som siktar på parlamentsposter i EU, är sex mycket små. Självständighetspartiet, Köyhien Asialla, Piratpartiet, Förändring 2011, Finlands kommunistiska parti och Sinivalkoinen rintama saknar plats i riksdagen men kandiderar nu i EU-valet, utan realistiska chanser till mandat. Politiskt pendlar de små partierna från ytterhögern till den yttre vänsterkanten så de har sinsemellan har en väldigt olika profil.

Sydsvenskan - 03 jun 11 kl. 06:30

Pengar eller ryssar, pest eller kolera

Är det pengar som ska styra Lettland eller kan man släppa in ryssar i maktens finrum? Det har varit ?
Är det pengar som ska styra Lettland eller kan man släppa in ryssar i maktens finrum?

Sydsvenskan - 26 mar 13 kl. 06:30

Svårt för partierna att enas om skolföretagens vinster

Imånga månader har de politiska partierna våndats kring frågan om skolföretagens vinster. Bara Vänsterpartiet är emot att vinstdrivande företag får driva skolor. De andra försöker komma fram till ett svar på hur vinsterna ska begränsas om företaget driver en skola av dålig kvalitet.

Barometern - 26 aug 13 kl. 07:55

Starta ett parti så får du pengar

Många människor har politiska värderingar om ett bättre samhälle, en vilja att lösa problem, men bara några få är politiskt aktiva. Det är än mer sällsynt att gå utanför den upptrampade stigen och starta ett nytt parti.
Men det finns undantag.

Barometern - 26 aug 13 kl. 07:55

Starta ett parti så får du pengar

Många människor har politiska värderingar om ett bättre samhälle, en vilja att lösa problem, men bara några få är politiskt aktiva. Det är än mer sällsynt att gå utanför den upptrampade stigen och starta ett nytt parti.
Men det finns undantag.

SmålandsPosten - 02 sep 13 kl. 00:30

Starta ett parti så får du pengar

Många människor har politiska värderingar om ett bättre samhälle, en vilja att lösa problem, men bara några få är politiskt aktiva. Det är än mer sällsynt att gå utanför den upptrampade stigen och starta ett nytt parti. Men det finns undantag.

YLE - 12 mar 17 kl. 10:18

Unga i Hangö: Det är inte stor skillnad mellan partierna

Partierna i Hangö har väldigt likadana åsikter. Det konstaterar Emilia Multisilta, Jenni Rahja, Pontus Ahlvik och Johanna Bäckman i Hangö gymnasium. De lyssnade på en valdebatt som Hangö gymnasium och Hankoniemen lukio ordnade.

Supermiljöbloggen - 22 dec 14 kl. 09:14

Anders Wijkman: ”Nu kan partierna ta revansch”

Debatten inför nyvalet innehåller många olika dimensioner. Mest har det hittills handlat om vem som har ansvaret – eller skulden – för att det över huvud taget blir nyval. Men långt viktigare är naturligtvis att granska och diskutera de sakfrågor kring vilka partierna ska bygga sin valrörelse.

SmålandsPosten - 22 aug 14 kl. 06:29

Enhet ? ett av de minsta partierna

Existenslinjen i stället för arbetslinjen. En basinkomst för alla oavsett vad man presterar. Detta vill partiet Enhet genomföra i sin politik.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

JUST NU: Brand i flerfamiljshus – ”Svår att bekämpa”

Det brinner i en vindsvåning i ett flerfamiljshus i Kallinge. Just nu jobbar räddningstjänsten med att hitta branden och bekämpa den..

Sydöstran - 1 timme sedan

Bolivias Morales siktar på fjärde mandatperiod

Han är den sista sittande presidenten som kom till makten under Latinamerikas vänstervåg vid sekelskiftet. Evo Morales spås vinna en omstridd fjärde mandatperiod. Men kritiserad för maktfullkomlighet väntas hans stöd sjunka i söndagens val..

Sydöstran - 1 timme sedan

En kväll i sagornas förlovade värld

Hennes sagor har ingen gått förbi. Nu bjuder Josefine Andersson och Daniel Beskow upp till konsert med inspiration från gammelfarmors verk..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nytt mål för Rolfö i Bundesliga

Sydöstran - 1 timme sedan

Thomas vann när skadad Koepka bröt

Sydöstran - 1 timme sedan

Minst 50 bilar beskjutna i Klippan

Sydöstran - 1 timme sedan

Fjärde raka för Sembrants Juventus

Sydöstran - 1 timme sedan

Vi väljer att prioritera välfärden

Replik till moderaternas insändare från den 8 oktober 2019. Moderaternas prioritering är sänkta skatter som finansieras med nedskärningar för kommuner och regioner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.