Barometern > Nyheter

Wednesday, 23 October, 19:44

Barometern - 09 okt 19 kl. 06:00

Insändare: ”Fel att lägga ner äldreboenden”It’s all ’bout The money sjunger artisten Meja i en låt och visst handlar mycket här i världen om pengars makt och fördärv. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
The, Meja

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Felatt , lägga, ner, äldreboenden
ÖstersundsPosten - 18 feb 16 kl. 14:55

INSÄNDARE: Lägg inte ner Fjällsta skola

Bräcke kommun vill lägga ner Sveriges femte bästa skola. Gällö skola klass 5A, blev först länsmästare och den 9 februari, Sveriges femte bästa skola i Vi i Femman. Då var de blott en enda poäng från att komma till den tv-sända riksfinalen.

ÖstersundsPosten - 20 jun 16 kl. 14:00

Insändare: Fel att lägga ned en hälsocentral

Miljöpartiet har föreslagit att en hälsocentral i Östersund ska läggas ner och fast personal fördelas på övriga..

ÖstersundsPosten - 17 feb 16 kl. 13:47

INSÄNDARE: Lägg inte ner Duveds camping

Duveds camping får ny ägare och risken är väl överhängande att Pigge "Drömstugan" Werkelin lägger ner och bygger stugor för två miljoner styck. Besvikna barn på campingen nu då det bland 90-talet husvagnsägare är många barnfamiljer. Kan hoppas på att politikerna och tjänstemän förstår värdet av att de inte lika köpstarka också kan få njuta och träna sig till duktiga tävlingsåkare..

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

ÖstersundsPosten - 19 jul 16 kl. 15:03

INSÄNDARE: Bevara våra bankkontor på landsbygden

Handelsbanken ska lägga ner ytterligare fyra kontor i Jämtland. Anledningen till min flytt från Swedbank var att man lägger ner kontor på landsbygden, där man är mest beroende av en bank..

BT - 04 jan 15 kl. 11:46

Insändare: 0,3 % av Syriens asylsökande kom till Sverige

Under de senaste månaderna har jag läst ett stort antal insändare som beklagat sig över bristen på exakta och tillförlitliga uppgifter om den ökande flyktingströmmen till Sverige. Jag har mött människor, som varit förtvivlade över vad de uppfattat som en invasion av flyktingar, som på sikt skulle förstöra vår svenska kultur och ödelägga de offentliga finanserna. Jag bestämde mig därför att ta reda på aktuella fakta och fann nedanstående uppgifter på Migrationsverkets hemsida (migrationsverket.

Sydöstran - 28 okt 16 kl. 16:21

Vi tänker inte lägga ner BUP i Ronneby

I en insändare i Sydöstran framförde alliansföreträdare farhågor för att Barn- och Ungdomspsykiatrins (BUP) mottagning i Ronneby kan läggas ned av ekonomiska skäl. Men den svarta framtidsbild av BUP i Ronneby som alliansen tecknar, får stå för alliansen. Den politiska majoriteten i Landstinget Blekinge har i alla fall inga sådana avsikter..

Kristianstadsbladet - 15 dec 17 kl. 00:01

Insändare: Ska de gå med rullatorn ut till E22:an?

Jag anser att Region Skåne en längre tid har planerat att lägga ner busslinje 556 i Tollarp..

UT - 06 sep 18 kl. 00:00

Insändare/V: Yttrandefrihet viktig fråga även lokalt

Vid ett möte inom Vänsterpartiet, diskuterade vi Jimmie Åkessons uttalande om att vore han chef för P3 skulle han lägga ner denna radiokanal..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Förlossning anmäld av både föräldrar och chefläkare

Veras födsel har resulterat i två anmälningar till Inspektionen för vård och omsorg. En från föräldrarna och en från sjukhuset i Västervik..

Barometern - 45 minuter sedan

Vera föddes efter en krisartad förlossning: ”Vår mirakelbebis”

Efter en mardrömslik förlossning kom lilla Vera svårt medtagen till världen och började sitt liv med att kylas ner för att minska risken för stora hjärnskador. Trots den tuffa starten klarade hon sig och är idag en frisk unge på sju månader. – Hon är vår mirakelbebis, säger Sara och Niclas Skeppner..

Barometern - 45 minuter sedan

Tog in fel femåring på förhör – åtalas

Barometern - 1 timme sedan

Tågstopp efter olycka

Barometern - 1 timme sedan

Klassiskt murverk skapar blandade känslor

Det är snart på dagen 40 år sedan Pink Floyd släppte sitt dubbelalbum The Wall. Det har fått Peter Furuholm att funderar över sitt eget liv och samtidigt hylla klassikern..

Barometern - 1 timme sedan

Bostadsbyggandet fortsätter neråt

För andra året i rad minskar byggandet i Sverige nästa år. Och sysselsättningen faller, enligt Byggindustriernas nya prognos..

Barometern - 1 timme sedan

Torsås: Oenigt om markanvisning i hamnen

Kommunstyrelsens majoritet har beslutat att låta företag tävla om vem som ska få bygga i Bergkvara hamn. En samlad opposition protesterar och vill dra frågan till kommunfullmäktige..

Barometern - 1 timme sedan

Joel Alme förlänger turnén

Barometern - 1 timme sedan

Vinstprognoser för de kommunala bolagen i Nybro

Det går bra för de kommunala bolagen i Nybro. Prognosen för koncernen pekar mot en vinst på över 51 miljoner kronor för 2019..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.