Barometern > Nyheter

Thursday, 17 October, 15:55

Barometern - 09 okt 19 kl. 06:00

Sista utposten sitter säkert i VikingsEn total trygghet på isen. Nu ger Robin Johansson supportrarna ro i sinnet också. – Jag har inte någon klausul i mitt kontrakt, säger 24-åringen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Vikings, Robin Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sista utpostensitter , säkerti , Vikings
Cornucopia - 15 aug 16 kl. 13:35

(Forna) Militärbasen Kangarlussuaq

Utposten och Grönlands internationella flyghub Kangarlussuaq existerar enbart tack vare behovet av en militärbas under andra världskriget och senare under kalla kriget. Även om den såldes tillbaka till Grönland för 1:- DKK efter kalla krigets slut används den fortfarande aktivt av den amerikanska militären.Tre av fyra närvarande LC-130 Hercules från New York National Air Guard 109th Airlift WingKangarlussuaq anlades av USA 1941 under namnet Bluie 8 och var en bas för att framför allt kunna flytta flyg mellan USA och Europa.

YLE - 27 okt 15 kl. 10:33

Inga skolnedläggningar i Kronoby

Småbönders skola blir kvar liksom Norrby skola. Det har kommunstyrelsen bestämt, men det blev omröstning. Med rösterna sex mot tre valde politikerna i Kronoby kommunstyrelsen att behålla de båda nedläggningshotade skolorna i kommunen.

YLE - 27 dec 15 kl. 08:00

Julen våldsam i många parrelationer

Julen våldsam i många parrelationer Hotet ofta värre än själva handlingen. Att våld i närstående relationer ökar drastiskt under jul stämmer till viss del. Men man bör vara försiktig med generaliseringarna, för våld i parrelationer är alltid en individuell angelägenhet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Maria Sid ny chef på Kulturhuset Stadsteatern

Barometern - 15 minuter sedan

Mörtfors-bo nominerad till stort litteraturpris

Författaren och illustratören Jakob Wegelius, bosatt i Mörtfors utanför Oskarshamn, är återigen nominerad till Alma-priset, världens största internationella barn- och ungdomslitteraturpris..

Barometern - 15 minuter sedan

Golfbana hotas av vite

Golfbanan i Grönhögen hotas av vite på 100 000 kronor, sedan Mörbylånga kommun hittat olagligt dumpade jord- och schaktmassor i en damm..

Barometern - 10 minuter sedan

Nilsson om lårskadan: Kommer aldrig läka ihop

Hon säger att den avslitna delen av lårets baksida aldrig blir hel igen. Stina Nilsson bygger i stället upp andra muskler i högerbenet för att kompensera..

Barometern - 15 minuter sedan

Kurs i plåtslöjd i Pukeberg

Barometern - 15 minuter sedan

Pedersen klar för Rospiggarna

Barometern - 15 minuter sedan

Lektion spårade ur – elev misshandlades

Barometern - 15 minuter sedan

Hindren som fortfarande kan stoppa brexit

En uppgörelse i brexitförhandlingarna mellan EU och den brittiska regeringen har nåtts. Men ett par hinder ligger fortfarande och lurar runt hörnet innan ett brexitavtal är i hamn. Det här vet vi om brexitläget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.