Barometern > Nyheter

Wednesday, 16 October, 12:28

Barometern - 09 okt 19 kl. 06:00

Våldsam 35-årig man slapp sitta i fängelseDen 35-årige man som dömdes till ett och ett halvt års fängelse för grov misshandel och hemfridsbrott, fick av hovrätten sitt straff sänkt till skyddstillsyn med särskild behandlingsplan..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldsam, 35-årigman , slappsitta i , fängelse
SmålandsPosten - 14 aug 13 kl. 06:16

36-årig man hällde tändvätska på sambon

En 36-årig man hällde tändvätska på sin sambo och hotade att tända på. Tingsrätten dömer mannen till tio månaders fängelse för misshandel och olaga hot. Den 36-årige mannen och hans sambo hade fest i bostaden, i Alvesta kommun.

YLE - 08 sep 17 kl. 10:19

Livstids fängelse för Åboman - knivhögg en för honom okänd 80 gånger

En 39-årig man från Åbo har dömts till fängelse i livstid för ett mord som skedde för åtta år sedan. Offret, en drygt 60-årig man, hittades i början av juli 2009 vid en parkbänk i Mannerheimparken. Han hade utsatts för en våldsam attack, och på hans överkropp räknades ett 80-tal knivhugg, av vilka de flesta var dödliga.

SmålandsPosten - 13 okt 17 kl. 23:10

Misshandel: Fängelse för våldsam man

Åtta månaders fängelse blev straffet för en 28-årig man som var våldsam mot en närstående kvinna och flera poliser i Ljungby. Växjö tingsrätts dom är enhällig..

Skånskan - 05 feb 19 kl. 11:31

20-åring döms till fängelse för skjutning

Helsingborg En 20-årig man döms till tre års fängelse efter ett brutalt väpnat bråk på Gustav Adolfs torg på Söder i somras.Det var den 30 juni som 20-åringen, beväpnad med pistol, sökte upp en 27-årig man tillsammans med flera av sina vänner ute på stan. Konfrontationen blev snabbt våldsam.

NT - 10 okt 12 kl. 14:30

Våldsam 30-årig man fick 2,5 års fängelse

30-åringen som oprovocerat skar en 47-årig bekant i ansiktet dömdes på onsdagen till fängelse i två år och sex månader. Han fälls för bland annat grov misshandel..

NSD - 01 mar 13 kl. 11:41

Fängelse för dödande sexvåld

Tio månaders fängelse för misshandel blev domen för en 31-årig man som orsakat en 28-årig kvinnas död i samband med en våldsam sexlek..

Nyan - 03 jul 15 kl. 13:01

Kvinna fick fängelse för hot med kniv

Först hotade kvinnan sin granne med en kockkniv. Sedan blev hon våldsam på polishuset. En 51-årig kvinna döms till fängelse i 60 dagar för olaga hot och motstånd mot tjänsteman.

Alingsås tidning - 10 maj 16 kl. 05:30

Fängelse för upprepad misshandel

En 50-årig man döms till fängelse efter att han fällts för upprepade fall av misshandel. Enligt tingsrättens dom är det bevisat att mannen vid två tillfällen har misshandlat en kvinna i Vårgårda. Han har utdelat en mängd slag mot kroppen och huvudet på kvinnan, samt vid ett tillfälle även tagit ett stryptag på henne.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 14 kl. 12:15

Sju års fängelse för bilskott

En 24-årig man har dömts till sju års fängelse efter att ha skjutit mot en bil i Bredäng i södra Stockholm i oktober. Skjutningen är en del av en våldsam konflikt mellan två kriminella nätverk i området. I bilen satt två män i ett annat gäng, men de träffades inte.

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 12:12

Sju års fängelse för bilskott


En 24-årig man har dömts till sju års fängelse efter att ha skjutit mot en bil i Bredäng i södra Stockholm i oktober.Skjutningen är en del av en våldsam konflikt mellan två kriminella nätverk i området. I bilen satt två män i ett annat gäng, men de träffades inte.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Kommunen stoppar två vindkraftverk

Kommunledningen nyttjar sin vetorätt mot de planerade vindkraftverken i Tönshult, söder om Virserum..

Barometern - 15 minuter sedan

Sjölund lägger skorna på hyllan

Barometern - 15 minuter sedan

Åtalas för att ha bitit sin sambo i ansiktet

En 31-årig man åtalas vid Kalmar tingsrätt för grov misshandel. Enligt åklagaren har han visat särskild hänsynslöshet genom att bita sin sambo i kinden. .

Barometern - 15 minuter sedan

Italien i chipskrig med Pringles

Barometern - 45 minuter sedan

39 motioner i riksdagen

För riksdagsman Mattias Bäckström Johansson (SD) från Oskarshamn har det blivit inte mindre än 39 motioner i riksdagen i år..

Barometern - 45 minuter sedan

Alingsåstalangen stannar två år till

Barometern - 45 minuter sedan

Klassiska visor visades för unga

Lennart Hellsing skulle ha fyllt hundra år i år. Nu får dagens unga ta del av hans klassiska visor..

Barometern - 30 minuter sedan

First Aid Kit får Ulla Billquist-stipendiet

Årets mottagare av Ulla Billquist-stipendiet är systrarna Klara och Johanna Söderberg i First Aid Kit. Det är första gången en duo delar på stipendiet..

Barometern - 30 minuter sedan

Petter om SMB: "Ett recept för att bryta ner"

"Så mycket bättre" firar tio år med en jubileumssäsong, som enligt rapparen Petter är extra känslosam..

Barometern - 30 minuter sedan

Man förhörs om gömd familj i Nederländerna

En man med kopplingar till den gömda familj som hittats på en gård i Nederländerna förhörs av polisen. Det är inte känt om mannen är misstänkt för brott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.