Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 22 October, 13:00

Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 05:00

Väntat resultat: Den här kommunen samlar in mest pengar till välgörenhetI helgen passerade kampanjkulmen för insamlingen för Världens barn. Precis som väntat har Osby kommun gått starkt och har i år faktiskt samlat in mest, per person, i Skåne och Blekinge..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Världens, Osby, Skåne, Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väntat, resultatDen här , kommunen, samlarin , mest, pengar, till välgörenhet
ÖstersundsPosten - 18 mar 16 kl. 10:29

Christer B Jarlås: Under eller över förväntat resultat – allt beror på hur det sett ut tidigare

Där jag normalt arbetar har arbetsgivaren tänkt ut, eller kanske snott, ett klurigt sätt att betygsätta sina arbetstagare inför lönerevisionen. Graderingen är: Under förväntad resultat, Förväntat resultat, Över förväntat resultat och Föredömligt resultat. Allt bygger på vad man gjort tidigare och vad som utifrån det kan förväntas.

Helsingborgs Dagblad - 25 jun 15 kl. 14:46

Oväntat resultat i jippomatch

Det började mest som en kul tanke, men i veckan blev plojmatchen mellan Munka Ljungbvy IF och Munka Ljungby IBK verklighet, med ett oväntat resultat..

NSD - 15 aug 17 kl. 15:37

Moström: "Ett väntat resultat"

"Givet de förutsättningar vi har var det ett väntat resultat" säger bolagets vd Jan Moström om bolagets vinst på 1,2 miljarder kronor under årets andra kvartal..

Barometern - 09 mar 18 kl. 06:00

Utbildning fick oväntat resultat – allt fler kvinnor blir höga chefer

Det var inget kvinnoprojekt från början. Men landstingets chefsutbildning fick ett oväntat resultat. Allt fler kvinnor är i dag höga chefer.

Realtid - 12 mar 19 kl. 20:55

"Ett väntat resultat"

Theresa Mays förslag till utträdesavtal med EU har röstats ned med röstsiffrorna 391 för nej och 242 för ja. –Det är ett väntat resultat, Det säger Rikard Ydrenäs, Realtids brexitexpert..

DI - 23 jul 18 kl. 07:03

Ryanair redovisar väntat resultat

Lågprisflygbolaget Ryanair redovisar ett resultat efter skatt på 319 miljoner euro för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret. Väntat var ett resultat efter skatt på 318 miljoner euro, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

VBL - 28 okt 12 kl. 19:15

Katainen jublade över oväntat resultat

Samlingspartiets ordförande Jyrki Katainen jublade över resultatet från förhandsrösterna i kommunalvalet. Katainen sade att partiet inte förväntat sig ett sådant här resultat..

ÖstersundsPosten - 04 feb 13 kl. 18:51

Oväntat resultat för Östersunds kommun ? 2012 gick plus 136 miljoner kronor

Östersunds kommun redovisar ett preliminärt resultat på 136 miljoner kronor för 2012. Det är 76 miljoner kronor bättre än väntat..

Alliansfritt Sverige - 21 feb 13 kl. 06:00

FP kräver hårdare straff eftersom hårdare straff inte gett förväntat resultat

CIRKEL. Definitionen av idioti beskrivs ofta som att göra samma sak en gång till i hopp om att få ett annat resultat. I Folkpartiet är det helt normalt.

Opinionen.se - 16 apr 13 kl. 22:29

Väntat resultat från Intel

Den amerikanska processorjätten Intels nettovinst första kvartalet blev drygt 2 miljarder dollar, eller 40 cent per aktie. Motsvarande period 2012 var vinsten 2,74 miljarder dollar. Omsättningen var 12,58 miljarder dollar, en minskning från förra årets 12,91 miljarder dollar.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Orosanmälningar om barn lades åt sidan

Flera barn i Båstad misstänks ha farit illa utan att socialtjänsten ingripit. Orosanmälningar har lagts åt sidan utan åtgärd, enligt larm från medarbetare. Nu samlas kommunens utbildningsnämnd till ett extra möte..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ulf Nilsson: ”Läs boken, Söder, så inser du hur fel du har”

Björn Söders uttalande i förra veckan om Greta Thunberg har engagerat många och debatten svallar fortfarande, även här i jourhavandespalten..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stor konkurrens om nya fängelset – Hässleholm utmanar Kristianstad

Flera skånska kommuner trånar efter det nya fängelset. Kristianstad och Osby har tidigare visat intresse och nu ger sig Hässleholm in i tävlingen. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fahlin ordnade dubbla OS-starter

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Jill Johnson åker på Sverigeturné

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stamkunderna stöttade när satsning gick i kras – ”Var en tung tid”

Under några år drev Roger Nilsson Jaffa blommor både i paradhuset vid Vasagatan och i Galleria Boulevard. När han tvingades ge upp galleriabutiken och det kändes som ett misslyckande lyftes han av stamkunderna..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man åtalas för mord i Kristinehamn

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

NBA:s nya trend: radarpar

NBA ser ut att ha förändrats under sommaren. Stjärnfyllda klubbar, där spelarna ska enas för att lyckas i jakten efter den åtråvärda trofén, tros nämligen vara passé. I stället kommer den här säsongen att handla om radarpar..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

SL avbryter samarbetet med Lugna gatan

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Oskarshamn värvar rutinerad back

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.