Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 18 October, 01:20

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 19 kl. 05:00

SVT utan självinsiktI SVT:s reklamfilm ”Höna av en fjäder” framställer SVT sig som försvarare av sanningen och den fria journalistiken. SVT:s roll är dock inte att berätta för oss vad som är sant och falskt..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
SVT, Höna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVTutan , självinsikt
Blekinge Läns tidning - 09 okt 19 kl. 05:00

SVT utan självinsikt

I SVT:s reklamfilm ”Höna av en fjäder” framställer SVT sig som försvarare av sanningen och den fria journalistiken. SVT:s roll är dock inte att berätta för oss vad som är sant och falskt..

YA - 09 okt 19 kl. 05:00

SVT utan självinsikt

I SVT:s reklamfilm ”Höna av en fjäder” framställer SVT sig som försvarare av sanningen och den fria journalistiken. SVT:s roll är dock inte att berätta för oss vad som är sant och falskt..

SVT - 09 apr 19 kl. 12:49

Julia Dufvenius: ”Jag är nyfiken på hur styrelsen ser på sitt eget ansvar”

Dramatens vd Eirik Stubø avgår och att Maria Groope Russel tar över posten med omedelbar verkan, det meddelade Dramatens ledning under måndagen. Men skådespelaren Julia Dufvenius efterlyser en större självinsikt från ledningen. – Jag är väldigt nyfiken på hur styrelsen ser på sitt eget arbete och sitt eget ansvar i det som skett, säger Julia Dufvenius till Kulturnyheterna..

Alliansfritt Sverige - 29 aug 14 kl. 09:08

Jan Björklund har rätt – skolan styrs av amatörer

Igår kväll var det dags för ännu en partiledarutfrågning i SVT. Den som stod på tur var nuvarande folkpartiledaren och utbildningsministern, Jan Björklund. Han kallade de kommunpolitiker som har hand om skolan i våra 290 kommuner för "amatörer" och menade att då går det som det går.

Cornucopia - 14 nov 18 kl. 11:41

BT recenserar Höstsol och Höstregn

"Med vad kan man då begära, än att recesenterna skildrar sina intryck av den bok de har läst? Att de hjälper oss förstå boken. [...

Blekinge Läns tidning - 11 okt 19 kl. 05:00

Replik: Journalistiken kommer aldrig vara felfri

Replik till Emma Jaensons krönika ”SVT utan självinsikt” i BLT den 9 oktober..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Fotboll: TFF-spelare lämnar för division två-klubb

Robin Nilsson lämnar TFF. Mittfältaren har skrivit på för Ängelholms FF..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Nazister skyldiga till våldsamt motstånd på marknad

Tre personer har dömts i tingsrätten efter att ha gjort motstånd i samband med ett polisingripande mot Nordiska motståndsrörelsen, NMR, på Gislövs marknad sommaren 2018. En av dem döms även för hets mot folkgrupp..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Pågående budgetdebatt: Priset för gamla synder

Det var Ystads tidigare styren som utvärderades i torsdagens budgetdebatt. I vilken grad deltagarna själva insåg det är osäkert. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Landslag kommer till Trelleborg: ”Blir spännande”

I lördags fick Pingvins damer ta emot ett SM-silver. På lördagen avslutas säsongen med en match mot finska damlandslaget som är på besök i Trelleborg. ”Det blir spännande att möta ett landslag”, säger Pingvins Maria Malmgren..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Nu rivs tornet – landmärke i Trelleborg på väg att försvinna

Det råder blandade känslor bland trelleborgarna inför det faktum att två av stadens landmärken, gummifabrikens torn, är på väg att försvinna. På torsdagen hade rivningen av tegeltornet påbörjats..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Skolbusstrafiken blir kvar i kommunal regi

Utredningen om skolbussarnas framtida driftsform kommer att beslutas av kommunfullmäktige. Men allt pekar mot att skolbusstrafiken kommer att vara kvar i kommunal regi. Det saknas politiskt stöd för att upphandla trafiken..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Rally: SM-mästare startar i Trelleborg MK:s tävling

På lördag är det dags för den klassiska Falsterbosprinten. 61 förare kommer till start i Trelleborg Motorklubbs tävling, en av dem är den nyblivne svenske mästaren Joachim Grahn från Simrishamn..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

129 miljoner till en mer kreativ vård

Anställda inom sjukvården i Skåne ska själva komma med idéer om hur vården kan korta köerna. De kan ansöka om totalt 128,9 miljoner kronor för att förverkliga sina idéer..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Trelleborgskonstnärens Hemingwaybyst exporteras till Kuba

Under torsdagen skickar Trelleborgsfödde konstnären Johan Falkman en bronsbyst av Ernest Hemingway till Kuba, en ö i hög grad förknippad med den amerikanske författaren. .

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Misstänkt sexualbrott utreds av polis..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.