Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 17 October, 15:20

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 19 kl. 05:00

Rubin (M) vill ändra lag om ordningsvakterI somras fick Trelleborgs kommun nej av Polismyndigheten till att anlita ordningsvakter för att patrullera i centrum. Nu vill kommunalrådet Mikael Rubin (M) få till stånd en lagändring som ger kommunerna större rådighet i frågan..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs, Polismyndigheten, Mikael Rubin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RubinM vill , ändra, lagom , ordningsvakter
Sydsvenskan - 14 nov 13 kl. 10:55

”Dubbelmoral” att ändra lag

Utvisade Im Nielsen, 7 år, får komma tillbaka till Danmark.
Sent på onsdagskvällen enades alla partier, utom Dansk folkeparti, om att ändra utlänningslagen retroaktivt..

SVT - 29 maj 17 kl. 19:15

Regeringen kan ändra lag om assistansersättning

Rekordmånga nekas assistansersättning från Försäkringskassan. Nu öppnar regeringen för att ändra lagen så att fler ska få det statliga stödet, rapporterar Ekot..

UNT - 21 sep 12 kl. 22:59

Barnutvisningen: S vill ändra lag

Beslutet att utvisa en ensam tvåårig flicka till Frankrike, där hon enligt Migrationsverket kan återförenas med sin biologiska mamma, får hård kritik från flera håll. Socialdemokraternas migrationspolitiske talesperson, Fredrik Lundh Sammeli, anser att det visar på ett systemfel att flickan inte fått undantag från reglerna och kräver att lagen ändras..

NSD - 14 jan 13 kl. 15:05

Datainspektionen vill ändra lag

Datainspektionen (DI) vill införa en straffbestämmelse som motverkar grova kränkningar på nätet, enligt ett remissvar på förslag från yttrandefrihetskommittén..

DN - 02 mar 16 kl. 16:19

Utredare vill ändra lag efter förorenat vatten

Kemikalielagar bör skärpas, fler inventeringar göras och ett nytt kunskapscentrum inrättas. Det anser regeringens utredare Göran Enander, när han presenterade sin rapport om hur giftiga kemikalier kunnat förorena dricksvatten..

SvD - 28 apr 16 kl. 12:17

Regeringen vill ändra lag om id-kontroller

Migrationsverket flaggar för att det kan komma tusentals flyktingar till Sverige i sommar när det är uppehåll med id-kontroller. Regeringen gör nu en kovändning och föreslår därför en snabbändring i lagen om id-kontroller för att påverka flyktingströmmen..

Sydsvenskan - 01 jul 19 kl. 16:46

Cliff Richard vill ändra lag för sexförbrytare

Brittiske sångaren Cliff Richard vill att Storbritanniens lagar när det gäller misstänkta sexförbrytare ska ändras. Han har tillsammans med en rad andra mediepersonligheter, bland andra programledaren Paul Gambaccini och skådespelaren Stephen Fry, lämna.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 19 kl. 16:46

Cliff Richard vill ändra lag för sexförbrytare

Brittiske sångaren Cliff Richard vill att Storbritanniens lagar när det gäller misstänkta sexförbrytare ska ändras. Han har tillsammans med en rad andra mediepersonligheter, bland andra programledaren Paul Gambaccini och skådespelaren Stephen Fry, lämna.

Sydöstran - 01 jul 19 kl. 16:46

Cliff Richard vill ändra lag för sexförbrytare

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Rally: SM-mästare startar i Trelleborg MK:s tävling

På lördag är det dags för den klassiska Falsterbosprinten. 61 förare kommer till start i Trelleborg Motorklubbs tävling, en av dem är den nyblivne svenske mästaren Joachim Grahn från Simrishamn..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

129 miljoner till en mer kreativ vård

Anställda inom sjukvården i Skåne ska själva komma med idéer om hur vården kan korta köerna. De kan ansöka om totalt 128,9 miljoner kronor för att förverkliga sina idéer..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Trelleborgskonstnärens Hemingwaybyst exporteras till Kuba

Under torsdagen skickar Trelleborgsfödde konstnären Johan Falkman en bronsbyst av Ernest Hemingway till Kuba, en ö i hög grad förknippad med den amerikanske författaren. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Misstänkt sexualbrott utreds av polis..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Musik: Smygekille etta i Japan

Låtskrivaren Jonathan Bratthall-Tideman från Smyge har fått en fjäder att stoppa i hatten sedan en av hans låtar hamnat på försäljningstoppen i Japan. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Bo Pellnäs: Turkiet, Trump och omoralens följder

Trumps svek och Turkiets invasion hotar också att slita itu Nato. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Trelleborgshem bygger nytt vid Hovslagaregatan

Det har tagit några år, men nu börjar Trelleborgshems planer på att bygga nya bostäder i korsningen Engelbrektsgatan – Hovslagaregatan bli konkreta. I förra veckan beslutade samhällsbyggnadsnämnden att skicka ut planerna på samråd..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Polisen förtegen om misstänkt mord på Fagerängen

Polisen kan ännu inte säga så mycket om händelsen på Fagerängen där en kvinna i 25-årsåldern hittades död i en lägenhet. Under torsdagen ska det genomföras en rättsmedicinsk undersökning av kvinnans kropp och den man som sitter anhållen ska förhöras..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

I natt: Två personer gripna vid byggarbetsplats

Två personer greps under natten till torsdag på Frans Malmrosgatan. De är misstänkta för att ha brutit sig in på en byggarbetsplats. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Jubilaren: Ingemund fortsätter att sätta sina garn

Västliga höstvindar piskar det salta havsvattnet högt över pirarmarna i Gislöv hamn men utanför Ingemund Olssons lilla fiskehodda är det nästintill vindstilla och solen värmer gott. Hela sitt liv har han vigt åt fisket – och Ingemund fortsätter att sätta garn, trots att han nu fyller 75 år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.