SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 18 October, 06:04

SmålandsPosten - 09 okt 19 kl. 04:00

ReplikÄr det möjligt att BÅDE anse att Sverige och inte minst glesbygdskommuner som Norberg mår bra av invandring OCH vara av den bestämda uppfattningen att det som hände med asylmottagningen inför hösten 2015 aldrig får hända igen? Svaret på den frågan är nej – åtminstone om Fredrik Haage på Smålandspostens ledarsida får bestämma. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
BÅDE, Sverige, Norberg, OCH, Fredrik Haage, Smålandspostens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Replik
Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Replik: Jubla månde regionens direktörer!

Replik till ”Vården ska hålla högre kvalitet och bli mer tillgänglig” i BLT den 11 oktober. .

Sydsvenskan - 20 nov 15 kl. 15:21

Liam förtjänar en hyllning för sitt mod, och en replik från skolledningen

I våras skrev jag ett debattinlägg i anslutning till IDAHOT (International day against homo and transphobia) om att regnbågsflaggan borde hissas på alla Malmös skolgårdar.När jag läser Liam Petersons inlägg "Jag kräver att barn från första klass får lära sig att de får älska vem de vill" (19/11) och ser att rektorn avböjer att skriva en replik blir jag inte förvånad men förtvivlad. Liam, och alla andra HBT-personer i Malmös skolor, förtjänar inte bara en replik, de förtjänar ett erkännande.

Cornucopia - 14 aug 17 kl. 13:37

Replik från LKAB om Kirunas flytt - fastighetsägarna tar pengarna

Nedan följer en replik från LKAB angående mitt tidigare inlägg om att bostadsrättsägare och fastighetsägare får pengar i näven och kommer lämna Kiruna istället för att bygga nytt när delar av staden rivs. Repliken bekräftar i mycket förra blogginlägget, men LKAB håller förstås inte med, utan angriper istället halmgubbar.
Kirunas nuvarande centrum, juli 2017.

Politikerbloggen - 06 nov 12 kl. 15:00

REPLIK ? KD:s omoderna syn är skrämmande

REPLIK. KDU idealiserar en tid av kärnfamiljer, men det de på samma gång längtar tillbaka till är en tid med väldigt litet självbestämmande för kvinnor. Det skriver Hanna Lidström (MP) i en replik till Jenny Weimers (KD) debattartikel på TV4/Politikerbloggen.

Politikerbloggen - 06 nov 12 kl. 15:00

REPLIK ? KD:s omoderna syn är skrämmande


REPLIK. KDU idealiserar en tid av kärnfamiljer, men det de på samma gång längtar tillbaka till är en tid med väldigt litet självbestämmande för kvinnor. Det skriver Hanna Lidström (MP) i en replik till Jenny Weimers (KD) debattartikel på TV4/Politikerbloggen.

Barometern - 04 dec 13 kl. 08:01

Rydells replik känns mest som en efterkonstruktion

Slutreplik i debatt om Grön rehabilitering
I en replik på min artikel om Grön ­Rehabilitering anklagar Miljöpartiets Jessica Rydell mig för att fara med osanningar. Jag har letat efter ­konkreta exempel på detta i hennes utan resultat.
Att anklaga sin motståndare för att ljuga utan själv kunna ge exempel på felaktigheter är en ofta använd, och oärlig, debatteknik.

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 08:57

Replik från Tink

Företaget Tink har i en kommentar replikerat på tidigare blogginlägg om hur folk lämnar ut sina banklösenord till tjänsten. I sedvanlig ordning publiceras angripet företags replik som separat blogginlägg.
Fredrik Hedberg, CTO och grundare av Tink skriver:
"Hej!

Cornucopia - 29 okt 15 kl. 16:40

Det köttindustriella komplexet? Av DI refuserad replik

Bloggaren Martin Moraeus skrev en replik på kraven om köttskatt i Dagens Industri, men repliken refuserades. Dock finns ju som sagt Internet, så ni hittar repliken här.
Det svenska köttindustriella komplexet är ute och ägnar sig åt lobbying.

Ekonomistas - 12 maj 16 kl. 15:24

Frågor till Goodfriend och King, Kings svar, och min replik

Idag hade Finansutskottet en utfrågning om Goodfriend och Kings utvärdering av penningpolitiken. Jag fick ställa några frågor och King svarade. Jag fick inte tillfälle till replik på svaret vid utfrågningen.

DI - 10 maj 17 kl. 11:07

Replik: Alla tjänar på kundägd sol-el

REPLIK. Solelkommissionen föreslog på Di debatt den 2 maj att elnäten ska öppnas för solel. Villaägarnas Riksförbund frågar sig i en replik vad det leder till i förlängningen.

DI - 12 maj 17 kl. 20:50

Replik: S är på dekis – inte bara i Frankrike

REPLIK. Mikael Dambergs replik (Di 11/5) är avslöjande på flera sätt. Han förtränger de franska socialdemokraternas fullständiga genomklappning i valet och bortser från det uppenbara, att Macron aktivt valt att lämna socialdemokraterna..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Vem tjänar på den nya sopmodellen?

Det demonstreras så mycket och flitig för att värna om miljön. På SSAM:s stora sopbilar står det med stora bokstäver: Enkelt för dig. Bra för miljö!

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Må biblioteken leva!

Har biblioteken en framtid i Kronobergs län? Det är en fråga värd att ställa efter utvecklingen den senaste tiden. Det menar debattskribenten Detlef Quast..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

När den fina konsten behandlas som skräp

Växjö är en rik kommun. Enligt egna uppgifter nu på väg från stor småstad till liten storstad. Fan tro´t.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Straffseger för Tampa Bay

Tuukka Rask i Boston-målet tog Victor Hedmans och ytterligare två Tampa Bay-straffar tnär lagens möte i NHL skulle avgöras. Men till slut fick Steven Stamkos hål på finländaren i straffdramat, vilket innebar slutresultatet 4–3..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Sverige i samtal om IS-fångar

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Måla stugan biskopens meditation

Många förknippar biskop Fredrik Modéus med ett stort samhällsengagemang. Innan han blev präst ville han bli musiker och drömde om att spela jazz på rökiga pubar i Paris. Men han turnerade också med en egen dockteater på förskolor.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ökänt New York-fängelse stängs

Rikers Island, det ökända fängelset på en egen ö utanför Queens i New York, ska stängas. 2026 ska de sista fångarna lämna fängelset..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Försiktig optimism i Asien

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Säpo ansöker om fler utvisningar

Antalet fall där Säpo ansöker om utvisning enligt lagen om särskild utlänningskontroll (LSU) ökar, enligt en kartläggning av SR Ekot..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

"El Chapos" son gripen i MexikoOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.