Sydsvenskan > IT

Monday, 21 October, 14:29

Sydsvenskan - 09 okt 19 kl. 04:02

Mångmiljardböter för Johnson & JohnsonLäkemedelsjätten Johnson & Johnson har dömts att betala 8 miljarder dollar till en man som anser att han fått bröst efter att ha använt bolagets medicin Risperdal. Domen är den första i tusentals liknande mål i staten Pennsylvania, och domen kan bli väg.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Johnson, Risperdal, Pennsylvania

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mångmiljardböterför , Johnson, Johnson
Helsingborgs Dagblad - 09 okt 19 kl. 04:02

Mångmiljardböter för Johnson & Johnson

Läkemedelsjätten Johnson & Johnson har dömts att betala 8 miljarder dollar till en man som anser att han fått bröst efter att ha använt bolagets medicin Risperdal. Domen är den första i tusentals liknande mål i staten Pennsylvania, och domen kan bli väg.

GöteborgsPosten - 09 okt 19 kl. 04:02

Mångmiljardböter för Johnson & Johnson

Läkemedelsjätten Johnson & Johnson har dömts att betala 8 miljarder dollar till en man som anser att han fått bröst efter att ha använt bolagets medicin Risperdal..

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 16:29

Telia förnekar uppgifter om mångmiljardböter

Reuters rapporterade tidigare under eftermiddagen att Telia har enats om att betala 4,4 miljarder kronor. Teleoperatören Telia uppger i ett pressmeddelande att dagens uppgifter om villkoren för förlikningen i en amerikansk domstol inte är kompletta. 
”Telia har redan aviserat att man gjort reservationer med hänsyn till de förväntade finansiella sanktionerna.

DI - 25 apr 18 kl. 12:17

LG Electronics får mångmiljardböter i Sydkorea

LG Electronics har fått böter på 3,3 miljarder won, motsvarande 26 miljoner kronor, i Sydkorea för orättvis affärspraxis med underleverantörer. Det rapporterar Yonhap News..

GöteborgsPosten - 18 jul 18 kl. 13:30

EU-beslut om mångmiljardböter för Google

EU-kommissionen har beslutat om rekordböter för internetgiganten Google på drygt 4,3 miljarder euro. Google, som kommer överklaga beslutet, har enligt EU använt sitt operativsystem för Android-telefoner i strid med konkurrensregler..

Sydsvenskan - 18 jul 18 kl. 10:34

EU-beslut om mångmiljardböter för Google

EU-kommissionen har beslutat om rekordböter för internetgiganten Google på drygt 4,3 miljarder euro. Google, som kommer överklaga beslutet, har enligt EU använt sitt operativsystem för Android-telefoner i strid med konkurrensregler. Om inte Google åtgär.

Sydsvenskan - 07 aug 18 kl. 11:00

Biltillverkarna hotas av mångmiljardböter

Om inte ett mindre under inträffar kommer många biltillverkare att få betala över 100 miljarder kronor i böter till EU med start om 18 månader. Tillverkarna klarar inte unionens nya gränser för utsläpp av koldioxid som börjar gälla 2020. Skärpningen av.

Kristianstadsbladet - 07 aug 18 kl. 11:00

Biltillverkarna hotas av mångmiljardböter

Om inte ett mindre under inträffar kommer många biltillverkare att få betala över 100 miljarder kronor i böter till EU med start om 18 månader. Tillverkarna klarar inte unionens nya gränser för utsläpp av koldioxid som börjar gälla 2020.(TT).

GöteborgsPosten - 07 aug 18 kl. 11:01

Biltillverkarna hotas av mångmiljardböter

Om inte ett mindre under inträffar kommer många biltillverkare att få betala över 100 miljarder kronor i böter till EU med start om 18 månader. Tillverkarna klarar inte unionens nya gränser för utsläpp av koldioxid som börjar gälla 2020..

BT - 07 aug 18 kl. 11:00

Biltillverkarna hotas av mångmiljardböter

Om inte ett mindre under inträffar kommer många biltillverkare att få betala över 100 miljarder kronor i böter till EU med start om 18 månader. Tillverkarna klarar inte unionens nya gränser för utsläpp av koldioxid som börjar gälla 2020.(TT).

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Väntetiderna till operation minskar

I tolv av landets sammanlagt 21 sjukvårdsregioner har väntetiderna till operation eller behandling minskat, samtidigt som väntetiderna till det första besöket i specialistvården gått ner i nio regioner. Det konstaterar Sveriges kommuner och landsting (S.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Förundersökning om mord i Tiveden läggs ned

Åklagaren lägger ned förundersökningen om mord i fallet med det äldre par som hittades döda i ett samhälle i Tiveden i Örebro län i juli. Av utredningen har det framkommit att det rör sig om mord och självmord, och mot den bakgrunden läggs förundersökni.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Regeringen ger 16 miljoner till FN-center på Ideon

Centrets ska hitta innovativa lösningar på globala utmaningar som svält och fattigdom..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Misstänkta barnvåldtäkter i Stockholm

Polisen har inlett en förundersökning om två fall av våldtäkt mot barn som ska ha ägt rum i Stockholm under helgen, skriver polisen på sin hemsida. Det rör sig om två minderåriga flickor som ska ha uppgett för en vuxen att de blivit våldtagna. De misstä.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Allsvenska jumbon sparkar tränaren

Hockeyallsvenska jumbon Södertälje sparkar tränaren Ulf Lundberg efter den dåliga starten på säsongen. Assisterande tränarna Nichlas Falk och Dennis Bozic tar över. "Vi känner att vi inte har fått ut full potential av den grupp vi har i dag.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Avspärrningar efter gaslarm på Gastelyckan

”Det luktar gas”, säger inre befäl Patric Nilsson vid Räddningstjänsten Syd..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Brinnande bil på E22 vid Gårdstånga – vägen avstängd

Vägen stängs av i riktning mot Hörby under släckningsarbetet..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Detta hände när du sov..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Toppchef med spårväg högt på agendan hoppade av när spårvägsmotståndarna tog makten

Håkan Lockby avslöjar nu sin besvikelse över att spårvägsmotståndarna tog över..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fortsatt ras för inrikesflyget

Antalet resenärer inom svenskt inrikesflyg är det lägsta sedan finanskrisen. Hittills i år ligger tappet på åtta procent. I september låg minskningen på fem procent jämfört med samma månad i fjol, till 1 125 000 resenärer, rapporterar Swedavia.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.