SR > Nyheter

Thursday, 24 October, 07:34

SR - 09 okt 19 kl. 03:08

SD stöttar utjämningsförslag – väntas gå i låsRegeringen kommer sannolikt få igenom sitt förslag om ökad ekonomisk utjämning mellan kommuner och regioner..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD stöttar, utjämningsförslag, väntas, i , lås

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Ökad omsättning för Ica-gruppen

Dagligvarujätten Icas ägarbolag Ica-gruppen redovisar en vinst före skatt på 1 469 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 1 347 miljoner kronor motsvarande period i fjol..

SR - 15 minuter sedan

Barnfilm skapar spänning runt Sydkinesiska sjön

Konflikten runt Sydkinesiska sjön har åter blossat upp. Kina, som hävdar rätten till stora delar av havet, har tidigare hamnat i dispyter med flera länder som gör anspråk på olika delar av Sydkinesiska sjön. Den här gången är det en tecknad film som fått flera länder att reagera starkt..

SR - 45 minuter sedan

Personer över 60 har svårt att betala studielån

Antalet äldre med studielån ökar och många över 60 år har problem med att betala tillbaka..

SR - 1 timme sedan

Nordea gör miljardavskrivning

Minuter innan Nordea släpper sin kvartalsrapport meddelar bolaget om en nedskrivning med stor effekt på resultatet..

SR - 45 minuter sedan

Minusräntans framtid – dagens besked kan ge fingervisning

Riksbanken väntas låta räntan vara oförändrad i dag. Men dagens besked kan ge en indikation på hur länge det håller i sig..

SR - 1 timme sedan

Skolor för dåliga på att använda digitala verktyg

Tre av fyra skolor är för dåliga på att använda digitala verktyg i matematik- och teknikundervisningen, enligt en granskning från Skolinspektionen..

SR - 1 timme sedan

Partierna öppnar för att se över reglerna efter materialbristen

Efter materialbristen på flera sjukhus öppnar nu sex av åtta riksdagspartier för att se över lagen om offentlig upphandling, skriver Dagens Medicin..

SR - 1 timme sedan

Super-Mario eller Greve Draghila?

Är han Super-Mario eller Greve Draghila? Efter åtta år som chef för för Europeiska centralbanken går åsikterna om Mario Draghi isär. – Han går till historien som eurons räddare, säger Markus Zydra, ekonomireporter på Süddeutsche Zeitung..

SR - 1 timme sedan

Trump får kritik – "En gåva till IS"

USA lyfter nu sanktionerna mot Turkiet sedan man förklarat vapenvilan i norra Syrien permanent. Trots den massiva kritiken internationellt och på hemmaplan menar president Trump att hans manöver varit framgångsrik..

SR - 1 timme sedan

FOI: Attentatsmän får hjältestatus på nätet

Uppmaningar till våld och glorifieringar av personer som begått attentat. Det är några saker som förekommer i internationella radikalnationalistiska miljöer på nätet, enligt en ny studie från Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.