YA > Nyheter

Friday, 18 October, 21:35

YA - 09 okt 19 kl. 02:02

Stiftelsen kan bidra till ett ishallsbyggeI Ystads Allehanda, lördag 28 september 2019 fanns en annons om att söka stipendier ur Karl-Erik Larssons och Elsa Svenssons stiftelse, för ungdomar födda 1993-2003, bosatta i Ystads kommun, inom kultur och idrott. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystads Allehanda, Karl-Erik Larssons, Elsa Svenssons, Ystads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stiftelsenkan , bidratill ett , ishallsbygge
Kristianstadsbladet - 02 apr 11 kl. 06:30

Kristianstads politiker tycker till om stiftelsen

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Partiernas gruppledare om Stiftelsen Regionen Kristianstad och dess verksamhet.

Sven Nilsson, Centerpartiet 1. Har Kristianstadsbladets artikelserie ändrat din syn på Stiftelsen Regionen Kristianstad?

Kristianstadsbladet - 19 okt 11 kl. 07:49

Ännu ett avhopp i Stiftelsen

Foto: Bosse Nilsson
Ingvar Lövkvist har sagt upp sig - ska jobba för Hammarkonsortiet.
Därmed har de två drivande personerna lämnat Stiftelsen Regionen Kristianstad för att istället arbeta för Konsortiet. I början av september anställdes Per Persson som vd för Konsortiets planer på ett handelscentrum i Hammar.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 19:01

Vill att kommuner bidrar till ishallsbygge

Sjöbo/Tomelilla En man vill att det byggs en ishall i Tomelilla och att närliggande kommuner ska hjälpa till att bidra.
Det framgår av det medborgarförslag som han skickat in till kommunen som har skickat det vidare till Sjöbo, Ystad och Simrishamn.”Detta hade gjort österlenarna glada.

Skånskan - 25 sep 18 kl. 19:04

Vill att kommuner bidrar till ishallsbygge

Sjöbo/Tomelilla En man vill att det byggs en ishall på Österlen och att närliggande kommuner ska hjälpa till att bidra.
Det framgår av det medborgarförslag som han skickat in till Tomelilla kommun som har skickat det vidare till Sjöbo, Ystad och Simrishamn.”Detta hade gjort österlenarna glada.

Skånskan - 06 jul 16 kl. 14:00

H Stiftelsen Skånes djurparks stadgar

Höör Stiftelsen Skånes djurpark bildades 1948 och parkens verksamhet startade 1952.
Enligt stadgarna är stiftelsens ändamål: 1. Att driva och utveckla en djurpark, där de nordiska djuren kan röra sig i möjligaste mån fritt.

YLE - 19 sep 14 kl. 15:10

Lasse Svens får mycket att förvalta vid ÅA-stiftelsen

Stiftelsen för Åbo Akademi har utsett ekonomie magister Lasse Svens till ny skattmästare från och med årsskiftet. Skattmästaren är stiftelsens verkställande direktör. Lasse Svens, ny skattmästare Lasse Svens, skattmästare för Stiftelsen vid Åbo Akademi hösten 2014 Bild: Stiftelsen för Åbo Akademi
Enligt styrelsen var Svens med sin gedigna erfarenhet inom finanssektorn och bankvärlden det bästa valet bland de 25 kandidaterna.

YLE - 15 apr 13 kl. 16:27

Bensow-stiftelsen fifflade bort miljoner

Nya avslöjande inom Bensowstiftelsen visar på försnillanden och bokföringsfiffel i miljonklassen. Programmet MOT visar att de förtroendevalda missbrukat sina positioner, vilket de nu ställs till svars för. Skandalerna kring Bensows barnhemsstiftelse avlöser varandra.

YLE - 31 okt 12 kl. 16:36

Stiftelsen tillbakavisar kritiken

Stiftelsen Åbo 2011 anser inte man gjort något fel i användningen av statliga pengar under kulturhuvudstadsåret. Revisionsverket anklagar stiftelsen för att man missuppfattat stödvillkoren och menar att man nu borde betala tillbaka över sex miljoner euro.
Spela upp klipp På Stiftelsen Åbo 2011 betonar man att det inte finns fog för kritiken.

YLE - 13 feb 15 kl. 05:03

HBL: Stiftelsen för det tvåspråkiga delar ut 410 000 euro

Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland delar ut 410 000 euro till knappt hundra kandidater i vårens riksdagsval. Det skriver Hufvudstadsbladet. Mest pengar får Svenska folkpartiet - tre av fyra kandidater som beviljas stöd kommer från SFP.

YLE - 13 feb 15 kl. 05:03

KSF: Stiftelsen för det tvåspråkiga delar ut 410 000 euro

Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland delar ut 410 000 euro till knappt hundra kandidater i vårens riksdagsval. Det skriver KSF-Medias tidningar. Mest pengar får kandidater för Svenska folkpartiet - tre av fyra kandidater som beviljas stöd kommer från SFP.

Kristianstadsbladet - 29 dec 11 kl. 06:30

Stiftelsen tar beslut om bud

Foto: Peter Åklundh
I?dag tar Stiftelsen Regionen Kristianstads styrelse ställning till ett bud på Arenabolaget. Men även om det blir klartecken till affären återstår frågetecken att räta ut.

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Viktig trepoängare för AFC i bottenmötet

Gif Sundsvall hade flest heta målchanser. Men det var bara AFC Eskilstuna som hittade rätt. Samuel Nnamanis 1–0 gav tre poäng och gör att det hårdnar i den allsvenska bottenstriden..

YA - 15 minuter sedan

Tomelilla bjöd på kross – då hyllade tränaren publiken: ”Ett enormt tryck”

Tomelilla har fått en smakstart på säsongen och vann tredje raka mot Svedala. Trots att Stefan Mattissons mannar vann med tolv bollar ville TIF–tränaren lyfta fram något annat efter matchen. .

YA - 45 minuter sedan

Misstänkt mordförsök i Fittja

YA - 30 minuter sedan

YIF krossade Varberg – vann med elva bollar

Visserligen blev det vinst för Ystads IF senast laget mötte Varberg. Men det var med ett nödrop efter en riktigt svag avslutning. Denna gång var det jämnt i 30 minuter.

YA - 1 timme sedan

Kratrar gynnsamma för utomjordiskt liv

Meteoritnedslag kan stimulera kolonisering av annars livlösa planeter. Den slutsatsen drar forskare vid bland annat Linnéuniversitetet efter att ha studerat Siljansringen i Dalarna..

YA - 1 timme sedan

Stor ombyggnad startar på måndag

Mötesspåret i Gärsnäs byggs inte förrän 2021, men redan i nästa vecka börjar omfattande förberedelsearbeten på Storgatan. Först till sommaren beräknas ombyggnaden vara klar..

YA - 1 timme sedan

Pr-expert: Paradexempel på dålig kommunikation

En närmast total brist på ansvar, kommunikation och empati. Apotekstjänst krishantering är ett paradexempel på hur ett företag inte ska agera, enligt en krisexpert..

YA - 1 timme sedan

Bråk: 18-åring gripen – drog kniv

På fredagskvällen grep polisen en man i centrala Simrishamn. Han hade dragit kniv mot en 17-åring..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.