YA > Nyheter

Monday, 21 October, 17:33

YA - 09 okt 19 kl. 01:01

Sent ska syndaren vaknaSå har verkligheten hunnit ifatt Alliansen i Simrishamns kommun. Efter den höga svansföringen tvingas man med svansen mellan benen backa på sin politik och det så kritiserade sparpaketet. Vi välkomnar denna insikt..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Alliansen, Simrishamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sentska , syndaren, vakna
SmålandsPosten - 12 nov 15 kl. 00:30

Sent ska syndaren vakna

Sverige inför gränskontroller från och med i dag klockan 12. Detta meddelade inrikesminister Anders Ygeman (S) på en hastigt sammankallad pressträff i går kväll. Det är ett sent men välkommet beslut, just nu vet vi inte vilka som tar sig in i landet och varför..

SmålandsPosten - 12 nov 15 kl. 10:33

Sent ska syndaren vakna

Sverige inför gränskontroller från och med i dag klockan 12. Detta meddelade inrikesminister Anders Ygeman (S) på en hastigt sammankallad pressträff i går kväll. Det är ett sent men välkommet beslut, just nu vet vi inte vilka som tar sig in i landet och varför..

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 14 kl. 06:00

För sent bekämpad mackdöd

Pumplagen. Sent skall syndaren vakna!.

Nya Wermlands Tidningen - 19 mar 12 kl. 07:30

Sent ska syndaren vakna

Nya Wermlands Tidningen - 02 apr 12 kl. 07:30

För sent skall syndaren vakna

Verkligheten har således kommit i kapp syndarna och tvingat många som varit för en återetablering av en stark vargstam att sluta med löshundsjakt, skriver Bo Lindberg..

SmålandsPosten - 29 nov 14 kl. 20:29

För sent ska syndaren vakna

Efter att ha läst artikeln den 25 november om att göra kommunal skola i Lönashults nerlagda friskola, kan man undra varför man inte stödde den friskola som engagerade föräldrar kämpat för.
På köpet fick man alla dessa kringaktiviteter: barnen åt på äldreboendet till glädje för de boende, man ordnade mässor, luciatåg och trevlig skolavslutning med marsch genom byn till kyrkan.
Dokumenterat är också­ att de barn som gått på Blenda har fått god undervisning av engagerade lärare som haft tid att se, höra och att hjälpa sina elever.

Kristianstadsbladet - 28 sep 16 kl. 03:00

Sent ska syndaren vakna

SvD - 27 okt 16 kl. 12:51

Sjöstedt (V) om M:s utspel: ”Sent ska syndaren vakna”

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt tror inte att det blir något av Moderaternas utsträckta hand i vinster i välfärds-frågan. Enligt honom handlar M:s utspel mer om press från egna väljare än vilja till att göra upp. – Men bra att de inser att de har skadat den svenska välfärden, säger Jonas Sjöstedt..

Sydsvenskan - 14 mar 17 kl. 20:18

Sent ska "syndaren" vakna - IFK Göteborg flyttar runt MFF-supportrar

Tidigare har klubbarna gett varandra fler supporterbiljetter än som krävs..

Sydsvenskan - 27 mar 16 kl. 04:00

Idag ska syndaren vakna

Påsken är paradoxal. Samtidigt som den är kristenhetens största och viktigaste högtid har den hamnat helt i skuggan av julen. Julens budskap är lätt att sälja in i en genomkommersialiserad tid.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Kvinnorna styr när blodbussen kommer på besök

Denna vecka är blodbussen på plats på parkeringen utanför Ica Kvantum och tar emot både nya och gamla blodgivare..

YA - 45 minuter sedan

Baylan om Telia: "Har varit oense"

Det förtida utbytet av Telias styrelseordförande är en fråga som näringsminister Ibrahim Baylan (S) helt och hållet överlåter åt valberedningen att förklara. Men han gör ingen hemlighet av oenigheten om Telias planer på att köpa Bonnier Broadcast, där TV4 ingår..

YA - 2 timmar sedan

Ungdomarna själva tar över sitt fullmäktige

När barn- och ungdomsfullmäktige på måndagen sammanträdde togs ett för Skurups del historiskt beslut. Politikerna kliver åt sidan och låter istället eleverna själva bilda presidium. Till våren är det åttondeklassaren Linn Tuvesson från Prästamosseskolan som håller i ordförandeklubban.

YA - 2 timmar sedan

En roman värd att vänta på

Efter tio års väntan är Sara Villius tillbaka med sin fjärde roman, ”Madonna”. En roman värd att vänta på, tycker recensenten Stefan Eklund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.