SR > Nyheter

Friday, 18 October, 00:38

SR - 09 okt 19 kl. 00:33

Vita huset vägrar samarbeta med riksrättsutredningVita huset stoppar EU-ambassadören Gordon Sondland från att vittna inom utredningen om en eventuell riksrättsprocess mot president Donald Trump – och meddelar att man inte tänker samarbeta alls..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU, Gordon Sondland, Donald Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vita, huset, vägrar, samarbetamed , riksrättsutredning
UNT - 08 okt 19 kl. 23:31

Vita huset vägrar samarbeta med utredning

Vita huset stoppar EU-ambassadören Gordon Sondland från att vittna inom utredningen om en eventuell riksrättsprocess mot president Donald Trump – och meddelar att man inte tänker samarbeta alls..

DI - 09 okt 19 kl. 05:49

Vita huset vägrar samarbeta i riksrättsundersökning

Vita huset kommer inte att samarbeta med representanthusets riksrättsundersökning mot president Donald Trump..

GöteborgsPosten - 08 okt 19 kl. 23:32

Vita huset vägrar samarbeta med utredning

Vita huset stoppar EU-ambassadören Gordon Sondland från att vittna inom utredningen om en eventuell riksrättsprocess mot president Donald Trump – och meddelar att man inte tänker samarbeta alls..

DN - 08 okt 19 kl. 17:09

Vita huset vägrar samarbeta med riksrättsutredningen

I ett brev till demokraternas ledning i representanthuset skriver Vita huset att man inte på något sätt kommer att….

SVT - 09 okt 19 kl. 02:07

Vita huset kommer inte samarbeta med riksrättsutredningen

Under tisdagskvällen meddelade Vita huset att man inte kommer att samarbeta med riksrättsutredningen mot landets president Donald Trump. Kort efter beskedet svarade demokraterna med att återigen kalla EU-kommisionären Gordon Sondland till att vittna i kongressen – något som han skulle gjort under tisdagen innan han stoppades av Trump. Det skriver AP..

DN - 27 mar 17 kl. 20:32

Vita huset vill samarbeta med Demokraterna

Vita huset är berett att samarbeta med Demokraterna när det gäller en ny sjukförsäkringsreform. Det sa Vita husets pressekreterare Sean Spicer på måndagen. Men Demokraterna ställer hårda krav..

Expressen - 21 nov 16 kl. 01:33

Melania Trump vägrar flytta in i Vita huset

NEW YORK. Melania Trump vägrar flytta till Vita huset. Enligt New York Post kommer USA:s blivande första dam att bo kvar i New York tillsammans med sonen Barron.

DN - 27 mar 17 kl. 20:32

Vita huset vill samarbete med Demokraterna

Vita huset är berett att samarbeta med Demokraterna när det gäller en ny sjukförsäkringsreform. Det sa Vita husets pressekreterare Sean Spicer på måndagen. Men Demokraterna ställer hårda krav..

Sydsvenskan - 30 mar 16 kl. 01:23

Vita huset: Putin missar tillfälle

Ryssland har isolerat sig och missar ett tillfälle genom att inte dyka upp på atomsäkerhetsmötet NSS i Washington, där många världsledare deltar, enligt Vita huset.— Rysslands beslut att inte delta är en missad chans för framför allt Ryssland, säger Ben Rhodes, biträdande nationell säkerhetsrådgivare, i ett konferenssamtal med journalister inför mötet.— Ärligt talat, allt de gör är att isolera sig genom att inte delta som de har gjort tidigare, säger Rhodes, men betonar att USA och Ryssland fortsätter att samarbeta och diskutera frågor relaterade till atomsäkerhet.

DN - 25 feb 17 kl. 18:12

Vita huset bad FBI tona ned påstått samröre med Ryssland

Donald Trumps administration försökte övertala FBI att samarbeta med Vita huset för att tona ner anklagelserna om samröre med Ryssland. Det strider mot regeringens eget regelverk, som förbjuder politisk påverkan av underrättelsetjänsterna. .

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

EU godkänner avtalet: ”Vår dörr står alltid öppen”

EU godkänner brexitavtalet och hoppas att Storbritannien ska lämna om bara två veckor. Men på presskonferenserna i Bryssel var det ändå blandade känslor efter uppgörelsen om brexit..

SR - 4 timmar sedan

USA och Turkiet överens om vapenvila i Syrien

USA och Turkiet överens om vapenvila i Syrien, uppger Reuters..

SR - 6 timmar sedan

Denis Mukwege utses till hedersdoktor

Vid en ceremoni i morgon utses Denis Mukwege till hedersdoktor vid Göteborgs universitet. För ett år sedan fick han Nobels fredspris för sitt arbete mot sexuellt våld som vapen i krig..

SR - 6 timmar sedan

Bristen får regioner att runda Apotekstjänst

Problemet med Apotekstjänsts uteblivna leveranser av vårdmateriel till flera regioner fortsätter. Många regioner har därför nu börjat runda mellanhanden, och beställer i stället direkt från olika leverantörer. Något som gör att den nödvändiga utrustningen kommer, men som ökar arbetsbördan kraftigt..

SR - 7 timmar sedan

Erdogan mötte Pence: ”Ett stelt välkomnande”

USA:s vice president Mike Pence och utrikesminister Mike Pompeo kom till Turkiet i dag, för att träffa landets president Erdogan och andra turkiska företrädare och uppmana dem att stoppa offensiven i norra Syrien..

SR - 7 timmar sedan

M-kvinnor: Fokusera på kvinnor i kvotflyktingsystemet

På Moderaternas pågående stämma vill kvinnoförbundet nu få partiet med sig på att Sverige ska ställa krav på vilka kvotflyktingar som ska tas emot. Under flyktingvågen sökte fler män än kvinnor asyl, och nu måste könsfördelningen bli jämnare, anser Moderatkvinnornas ordförande Josefin Malmqvist..

SR - 7 timmar sedan

Bolag för brottslig verksamhet mer sofistikerade

Den organiserade brottsligheten vinner mark i näringslivet. Bolag som används för brottslig verksamhet har blivit mer sofistikerade, enligt Ekobrottsmyndigheten..

SR - 7 timmar sedan

Voi har kraftigt överdrivit elsparkcyklars klimatnytta

Det marknadsledande svenska företaget Voi har använt sig av kraftigt överdrivna och felaktiga uppgifter i sin marknadsföring, det visar Ekots granskning. Företaget hävdade felaktigt att de bidragit till att spara 1.6 miljoner ton koldioxid..

SR - 7 timmar sedan

Brexitavtal klart – men det största hindret återstår

EU och Storbritannien har enats om ett brexitavtal i dag. Nu är tanken att EU:s ledare ska ställa sig bakom uppgörelsen på toppmötet, som är igång i Bryssel..

SR - 9 timmar sedan

Extra nyhetspodd: Det här händer efter brexitavtalet

Storbritannien och EU har enats om ett utträdesavtal. Boris Johnson säger sig vara ”mycket nöjd” - men än är inte brexit i hamn. Kritiken från både nordirländska DUP och Labourpartiet har varit hård och frågan är partierna i brittiska parlamentet röstar på lördag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.