YA > Nyheter

Wednesday, 23 October, 20:43

YA - 09 okt 19 kl. 00:01

Dialogmöte anordnas om vården – ”Vi behöver hjälp med idéer och tankar”Den nuvarande vård- och omsorgsplanen håller på att bli inaktuell. Nu vill socialförvaltningen få in kommuninvånarnas tankar och idéer. Ett första möte hålls på torsdag. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dialogmöte, anordnasom , vårdenVi behöver , hjälpmed , idéer, och tankar

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Wislander vårdas på sjukhus efter en stroke

Magnus Wislander, en av Sveriges främsta handbollspelare genom tiderna, återhämtar sig på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg från den stroke han drabbades av i måndags..

YA - 15 minuter sedan

Leveranskrisen i vården kan leda till lagändring

Sjukhusens materialbrist kan leda till att lagen ändras. En majoritet av riksdagspartierna öppnar för att se över lagen om offentlig upphandling, rapporterar Dagens Medicin..

YA - 30 minuter sedan

Bakslagen rullar in över Indiens metoo

Anklagelser om sexuellt ofredande mot en Bollywood-skådis blev gnistan som tände Indiens metoo-eld. Ett år senare har flera rättsprocesser ägt rum – men sällan med de utpekade männen på de anklagades bänk..

YA - 45 minuter sedan

Företagare skötte inte bokföringen – skyller på sin revisor

Under ett par år skötte företagaren inte sin bokföring på rätt sätt. Tingsrätten dömer honom till villkorlig dom. Dessutom ska ha betala böter på drygt 25 000 kronor.

YA - 1 timme sedan

Första steget mot obligatorisk språkförskola

Barn till nyanlända eller i familjer där svenska inte pratas hemma ska få rätt att gå i språkförskola. En utredning tillsätts nu för att göra det obligatoriskt för kommunerna att erbjuda språkförskola..

YA - 1 timme sedan

Dömd rappare spelade in musikvideo i rättssal

En svensk rappare fick i fjol tillstånd att spela in en musikvideo i en rättssal i Södertörns tingsrätt. Den 4 oktober ägde inspelningen rum enligt planen – men nu ifrågasätts domstolen för att ha gett tillstånd till rapparen, skriver ..

YA - 1 timme sedan

Leo Larssons insamling blev succé: ”Folk vill hjälpa till”

Efter en knackig säsongsstart för IFK Kristianstad har det blivit ovanligt få chanser för Leo Larsson att fira segrar under säsongsinledning. Så när det var dags att fira 29–årsdagen slog Leo på stort och startade en insamling där pengarna skulle gå till barnkliniken och barnakuten vid Ystads lasarett. Och gensvaret blev större än vad målvaktsstjärnan vågat hoppas på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.