Expressen > Nyheter

Sunday, 20 October, 16:38

Expressen - 08 okt 19 kl. 23:23

Medelhavsmigranter diskuterades på EU-mötePå tisdagen träffades EU:s migrationsministrar i Luxemburg för att diskutera vem som ska ta ansvar för de asylsökande som räddas på centrala Medelhavet. Fler länder ombads att ta hand om asylsökande, rapporterar Sveriges radio.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, Luxemburg, Medelhavet, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medelhavsmigranter, diskuterades, EU-möte
Regeringen - 03 jul 12 kl. 15:46

Äldres psykiska hälsa diskuterades i Almedalen

Psykisk ohälsa hos äldre och hur den kan förbättras diskuterades på ett seminarium arrangerat av Socialdepartementet i Almedalen den 3 juli. Eva Nilsson Bågenholm, nationell äldresamordnare och flera experter inom området gav sina perspektiv. Äldres psykiska hälsa diskuterades i Almedalen Socialdepartementet, 3 juli 2012.

YLE - 13 jul 17 kl. 21:53

Finlandsarenan: Ungas deltagande i politiken och flyktingfrågan diskuterades

Biskop Björn Vikström och inrikesminister Paula Risikko (Saml) anser att det är viktigt att höra unga människor och ta med dem i beslutsfattandet. - Det är viktigt att vi vågar vara innovativa och hitta de kanaler där vi kan lyssna på de unga. Utmaningen är att unga i dag så snabbt tar till sig nya kanaler.

Dagen - 07 jul 11 kl. 17:47

Abortfrågans känslighet diskuterades på Almedalen

Varför är abortfrågan en så känslig fråga? Det diskuterades under en livlig debatt om abort som Svenska evangeliska alliansen arrangerade under torsdagen på Almedalen. - Jag förstår om man blir upprörd över våra grova anklagelser, sa Mats Selander, från Människorätt för ofödda, under debatten.

SVT - 18 nov 11 kl. 20:54

Juholtkritik diskuterades av partiledningen

Socialdemokraterna vill nu börja prata politik igen, men vid partiledningens möte idag diskuterades också den senaste veckans öppna kritik mot Håkan Juholt och den förtroedekris som partiet befinner sig i..

SVT - 14 dec 11 kl. 22:14

Vargplaner diskuterades i Mark

För ungefär en timme sen avslutades mötet i Marks gymnasieskola där vargarnas framtid i kommunen diskuterades. Och till skillnad från det förra mötet gick allt lungt till i kväll, kanske var det väktarna som kallats in som bidrog till den lugna stämningen..

SN - 26 jan 12 kl. 07:35

Förslag om fotoförbud diskuterades

Förslaget om att straffbelägga fotografering som kan vara kränkande diskuterades i Nyköping på onsdagskvällen..

NT - 12 mar 12 kl. 22:20

Skolors öde diskuterades

På både Långtorpsskolan och Bitbocken diskuterades under måndagskvällen skolornas framtida öde..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Arbetsvillkoren i Hissmofors diskuterades

När Krokoms kommunfullmäktige antog nästa års ägardirektiv för Jämtkraft diskuterades arbetsförhållandena för byggjobbarna, de flesta polacker, som håller på att bygga den nya kraftstationen i Hissmofors..

Kristianstadsbladet - 15 jun 12 kl. 09:57

Minkars behov diskuterades i riksdagen - får större burar

I onsdags debatterades i riksdagen flera motioner angående en skärpning av djurskyddslagen. Man föreslog bland annat att pälsproduktionen ska hållas så att minkarnas naturliga behov tillgodoses. Något som fick avslag.

YLE - 13 aug 12 kl. 08:54

Dragkampen Vasa-Seinäjoki diskuterades i Närkamp

I programmet Närkamp tar vi upp en av veckans stora kommunalpolitiska frågor i svenska Österbotten. Den här måndagen diskuterades dragkampen om den centraliserade polisinrättningen i Österbotten. Ska den placeras i Vasa eller Seinäjoki?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Telias ordförande sparkad • Meghan och Harry tar paus från offentliga uppdrag • M-utspelet: Utvisa fler som begår brott

Telias ordförande Marie Ehrling sparkas. Istället föreslås Lars-Johan Jarnheimer ta över posten. Meghan och Harry tar paus från offentliga uppdrag, enligt en källa till CNN.

Expressen - 1 timme sedan

Operationssalar på Sahlgrenska framkallar mystisk sjukdom

Flera i personalen på Sahlgrenska sjukhuset har drabbats bland annat av astma och lunginflammation, efter att ha arbetat i vissa av sjukhusets operationssalar.Trots att flera utredningar har gjorts, har man ännu inte lyckats hitta anledningen bakom fenomenet och nu tvingas salarna stänga ned.– Det finns ingen tydlig orsak i nuläget, säger Göran Matejka, biträdande sjukhusdirektör, till GP.

Expressen - 1 timme sedan

En till sjukhus efter singelolycka

En person fördes på söndagseftermiddagen till sjukhus med ambulans efter en singelolycka på väg 23 utanför Växjö..

Expressen - 1 timme sedan

Mammauppropet håller tyst minut för dödsoffren

Deltagare i Facebookgruppen Mammaupproret samlades på söndagseftermiddagen på Stortorget i Malmö för att manifestera mot våldet.Gruppen startades som en protest efter mordet på småbarnsmamman Karolin Hakim i Malmö..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: Harry och Meghan tar jobbpaus

Prins Harry och hertiginnan Megan tar paus från offentliga uppdrag, rapporterar CNN.Anledningen är att man behöver ”tid med familjen”, uppger en källa för nyhetskanalen..

Expressen - 1 timme sedan

Harry och Megan tar paus från offentliga uppdrag

Harry och Megan tar paus från offentliga uppdrag, rapporterar CNN..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna och man hittade döda på färja

En man och en kvinna har hittats döda i olika hytter på Tallinks kryssningsfärja Silja Europa.Det skriver Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

50-tal bilar beskjutna – bilägaren Gun: "Inte klokt"

Någon eller några sköt under natten sönder 50 bilrutor i lilla Klippan. Gun Pettersson, 69, var en av de drabbade.– Det är inte klokt, han man inte något annat att hitta på?

Expressen - 2 timmar sedan

Ungdomar från Kapstaden och Göteborg förenas i kulturprojekt

Den Göteborgsbaserade organisationen ”Min ort” och ett sydafrikanskt integrationsprojekt från Kapstaden möttes i Gothenburg filmstudios lokaler i helgen.Syftet var utbyta erfarenheter om hur kultur kan hjälpa ungdomar i förorten att komma ur utanförskap.– Det var en jättelyckad kväll, berättar Said William Legue, projektledare för ”Min Ort”..

Expressen - 3 timmar sedan

Teorin: Man knivmördades efter bråk på restaurangen

Inne på restaurangen hände någonting som gjorde att de unga männen blev osams.Situationen eskalerade – och på parkeringen utanför högg en av dem ihjäl den andre med kniv.Det är den teori som polis och åklagare arbetar utifrån efter det misstänkta knivmordet i centrala Göteborg under natten mot lördag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.