Expressen > Nyheter

Thursday, 17 October, 14:36

Expressen - 08 okt 19 kl. 22:34

Beskedet: Kommunen ska spara 100 miljonerKristianstad kommun räknar med att det inom två år saknas 260 miljoner kronor i kassan.Därför ska nu 100 miljoner kronor sparas.– Det här kommer ställa stora krav på prioriteringar, säger Christina Borglund (KD), till Kristianstadbladet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Christina Borglund, Kristianstadbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Kommunenska , spara, 100miljoner
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Östersund måste spara 100 miljoner nästa år

Östersunds kommun måste dra åt svångremmen rejält nästa år för att få en god ekonomisk hushållning. Kommunen måste spara 100 miljoner kronor..

Nyhetskanalen - 07 nov 11 kl. 12:44

Frankrike ska spara 100 miljarder euro

Frankrikes regering presenterade planer på måndagen för att spara 100 miljarder euro i syfte att år 2016 ha gjort sig av med budgetunderskottet, rapporterar AFP.
.

Realtid - 23 feb 16 kl. 14:17

"Blockchain kan spara 100-tals miljarder dollar"

tis, 2016-02-23 14:17"Blockchain kan spara 100-tals miljarder dollar"Nasdaq storsatsar på tekniken bakom bitcoin. "Finns stor potential och vi har redan blockkedje-lösningar för privata aktiemarknaden.".

Barometern - 12 jun 19 kl. 12:00

Kravet på sjukvården: spara 100 miljoner kronor

Nu slår Region Kalmar läns ekonomiska kris direkt mot sjukvården i länet. Verksamheterna ska spara minst 100 miljoner kronor. På länssjukhuset i Kalmar arbetas det för fullt för att besluta hur man ska spara 60 miljoner..

SN - 17 jul 14 kl. 13:33

Kommunen: spara på vattnet

Ännu en vattenläcka har drabbat Trosa tätort. Vid lunchtid på torsdagen ska läckan ha lagats men kommunen uppmanar alla i Trosa att spara på vatten under hela dagen..

NT - 02 jan 19 kl. 17:30

Här tvingas kommunen spara

Socialnämnden måste spara och dess ordförande Roger Källs (S) ser framför allt två orosmoment med den internbudget för året som nämnden nu klubbat..

DI - 29 mar 11 kl. 08:46

Sobi ska spara 100 Mkr om året

Swedish Orphan Biovitrum (Sobi) har beslutat om ett antal åtgärder för att sänka kostnadsläget med cirka 100 miljoner kronor på årsbasis..

Expressen - 06 nov 11 kl. 14:08

Italien måste spara 100 miljarder euro

Italien har pekats ut som Europas nästa problemland. Nedskärningar på 100 miljarder euro diskuteras och konsumenterna håller hårt i plånboken. För många högutbildade ungdomar är framtiden dyster..

Nerikes Allehanda - 10 feb 16 kl. 05:25

Skulle spara 100 miljoner - inget hände

I augusti förra året kom besked om att vård och omsorg måste minska kostnader med 100 miljoner. Men ingenting har hänt och därför kommer nu nya miljonkrav på att sänka kostnaderna..

SvD - 19 okt 16 kl. 11:00

Luf: Så skulle staten kunna spara 100 miljarder

Nu krävs en principiell debatt om kostnadsposterna i statens budget – och inte bara om satsningarna. Därför lyfter vi frågan om hur statens utgifter kan minska, med en rapport som sparar 100 miljarder, skriver Joar Forssell och Max Sjöberg, Liberala ungdomsförbundet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Se bilderna inifrån sjukhuset i Syrien

Hit till sjukhuset i syriska Teltamer kommer offren för det turkiska granatregnet över gränsstaden Ras al-Ain, barn, kvinnor och män, nästan alla civila. Hittills har sjukhuset tagit emot 600 skadade och över 100 döda. Expressens fotograf Niclas Hammarström och reporter Magda Gad skildrar kriget inifrån nordöstra Syrien.

Expressen - 30 minuter sedan

De tjänar hundratusentals – på att göra reklam för e-cigg

Influencers tjänar hundratusentals kronor på att göra reklam för e-cigaretter.Men i och med den senaste tidens kritik mot e-cigaretter har nu inkomsten dalat för flera av dem.– Förra månaden var jag tvungen att låna pengar av min pappa, säger influencern Victoria Williams till New York Post..

Expressen - 2 timmar sedan

LIVE-TV: ”Tror inte att fler länder följer efter”

Samsändning mellan Expressen TV och Di TV.

Expressen - 1 timme sedan

Hund ramlade ner i vattnet – simmade ut mot hamnen

Räddningstjänsten lade under torsdagseftermiddagen stor kraft på en sökinsats i Malmö hamn. Det var en hund som trillat i vattnet – och simmat ut mot hamninloppet. .

Expressen - 1 timme sedan

Barnet skriker av smärta – ropet på hjälp från kriget

TELTAMER. Mohammed är 13 år gammal. I går natt bombades hans hem i Ras al-Ain.

Expressen - 1 timme sedan

Brexit-avtalet: Lösningen för Nordirland och gränsen

Nordirland kommer att tillhöra Storbritanniens tullunion, men tillämpa EU:s tulltariffer på varor som ska till Irland eller riskerar föras till Irland.Det sade EU:s chefsförhandlare Michel Barnier vid en presskonferens på torsdagen..

Expressen - 2 timmar sedan

LIVE-TV: ”Ska inte ta ut segern i förväg”

Samsändning mellan Expressen TV och DiTV.

Expressen - 2 timmar sedan

Fängelsestraffet skärps för bluffande ordförande

Dyr klocka, flygresa och gratis användning av fyra hyrbilar – ordföranden i en av landets största bostadsrättsföreningar dömdes först till fängelse i ett år och tre månader efter att ha tagit emot mutor värda drygt 870 000 kronor. Nu skärper hovrätten straffet med ytterligare en månads fängelse..

Expressen - 2 timmar sedan

Få väljer elsparkcykel för att ersätta bilresor

Var fjärde resa med elsparkcykel ersätter en bilresa, enligt uthyraren Voi.Men enligt Ekots undersökning – där 100 personer på elsparkcykel tillfrågats – var det bara två som tog den i stället för bil..

Expressen - 2 timmar sedan

Lego vill börja hyra ut klossar

Danska leksaksjätten Lego vill bli hållbara.Ett led i planerna är att börja hyra ut legoklossar – som lämnas tillbaka när barnen tröttnat, rapporterar Financial Times..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.