Expressen > Nyheter

Thursday, 24 October, 07:43

Expressen - 08 okt 19 kl. 21:40

Misslyckades med tre rån på en timmeDe två männen beslöt sig för att göra en ”rån-turn”.Men efter tre försök på en timme greps männen. enligt Helsingborgs Dagblad..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misslyckadesmed , tre, rånpå en , timme
Uppsalanyheter.se - 13 apr 15 kl. 03:12

Fyra fall av grov misshandel inom en timme

Polisen fick in larm om minst fyra fall av grov misshandel under en timme i centrala Uppsala, det första larmet kom klockan 02:38.Polisen fick in larm om minst fyra fall av grov misshandel under en timme i centrala Uppsala, det första larmet kom klockan 02:38.   Inom loppet av en timme fick polisen larm om fyra olika misshandelsfall i centrala Uppsala, det första skedde på Gamla Torget vid halvtretiden.

Uppsalanyheter.se - 21 nov 15 kl. 02:22

Ulf Lundell med band gungade UKK i tre och en halv timme

Det finns inga tecken på att Ulf Lundell skulle behöva gå i pension och sluta turnera som han säger att han ska göra efter denna turnén. Det är en mycket vital 66-åring (det är faktiskt också hans födelsedag idag) som rockar UKK så golvet gungar i hela tre och en halv timme. Det finns inga tecken på att Ulf Lundell skulle behöva gå i pension och sluta turnera som han säger att han ska göra efter denna turnén.

Uppsalanyheter.se - 21 nov 15 kl. 02:22

Recension: Ulf Lundell med band gungade UKK i tre och en halv timme

Det finns inga tecken på att Ulf Lundell skulle behöva gå i pension och sluta turnera som han säger att han ska göra efter denna turnén. Det är en mycket vital 66-åring (det är faktiskt också hans födelsedag idag) som rockar UKK så golvet gungar i hela tre och en halv timme. Det finns inga tecken på att Ulf Lundell skulle behöva gå i pension och sluta turnera som han säger att han ska göra efter denna turnén.

YLE - 07 sep 16 kl. 11:00

Rekommendation: Barn ska röra på sig minst tre timmar per dag

En vanlig dag för ett barn under 8 år ska innehålla minst tre timmar fysiska aktiviteter, och barnet ska helst inte sitta still mer än en timme i sträck. Så lyder de nya rekommendationerna. De tre timmarna av fysiska aktiviteter kan handla om allt från lätt motion till fartfyllda fysiska aktiviteter, antingen utomhus eller inomhus.

YLE - 02 apr 15 kl. 09:59

Varje timme framför tv:n ökar diabetesrisken

Den som tillbringar sina kvällar framför tv:n löper större risk att insjukna i vuxendiabetes. För varje passiv tv-timme ökar diabetesrisken med tre procent, visar amerikansk forskning. Resultaten baserar sig på en undersökning kring förebyggande av diabetes som 3 200 överviktiga amerikaner deltog i.

Sydsvenskan - 11 maj 11 kl. 16:09

Tre bränder på en timme i Svalöv

Inom loppet av en timme på onsdagseftermiddagen brann det på tre ställen i Svalöv som ligger bara kilometer från Teckomatorp där en pyroman härjar.
Tillvägagångssättet var likadant på alla tre adresserna. ?

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 07:21

Polisen tog tre rattfulla på mindre än en timme

Natten till tisdag tog polisen tre förare för rattfylleri i Kristianstadstrakten. Men det var ingen planerad aktion. "Ibland står man på rätt plats", säger Tomas Borg på polisen.

Västerbottens Folkblad - 06 dec 13 kl. 17:36

Tre trafikolyckor i Skellefteå på en timme

Inom loppet av en timme har tre trafikolyckor inträffat i Skellefteå kommun. Sammanlagt har ett tiotal personer drabbats. Det började med att två personbilar – klockan 15.

SR - 04 sep 14 kl. 08:50

"Timme noll" av Lotta Lundberg

Lotta Lundbergs sjunde roman "Timme noll" handlar om tre kvinnor i tre tider på tre platser. Anneli Dufva har läst..

Expressen - 09 jan 16 kl. 16:26

Tre kvinnor rånade i Malmö på en timme

Inom loppet av en timme blev tre unga kvinnor knivrånade i Malmö natten mot lördag. Nu misstänker polisen att samma rånarduo utfört samtliga tre rån. – Man känner ju att det är fara för livet, säger en av de rånade kvinnorna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

MORGONENS NYHETER: 39 döda i lastbilen frös troligen ihjäl • Sjuksköterska svårt skadad vid röntgen • Man hittad skjuten utomhus

De 39 personerna som hittades döda i en lastbil i Essex under onsdagen frös troligen ihjäl. Nu utreder polisen ett irländskt nätverk av människosmugglare.■■■En man i 35-årsåldern har hittats skjuten utomhus i västra Västerås.

Expressen - 15 minuter sedan

Flera bilbränder i Kristianstad under natten

Under natten brann det bilar på flera ställen i Kristianstad.Totalt fem bilar har skadats. De misstänkta gärningsmännen tände också eld på en soffa som stod på ett släp.

Expressen - 30 minuter sedan

Sjuksköterska allvarligt skadad vid röntgen

En röntgensjuksköterska skadades allvarligt i samband med en magnetkameraundersökning på Sunderby sjukhus utanför Luleå på onsdagskvällen, skriver Region Norrbotten på sin hemsida..

Expressen - 30 minuter sedan

Uppgifter: Migranterna frös ihjäl inne i lastbilen

De 39 personer som hittades döda i en lastbil i Essex på onsdagen frös ihjäl, enligt The Telegraph. Nu utreder polisen ett irländskt nätverk av människosmugglare.Samtidigt kommer uppgifter om att den gripne lastbilschauffören, Mo Robinson, inte kände till vad som fanns i lasten..

Expressen - 30 minuter sedan

Nordeas kalldusch – gör en miljardavskrivning

Nordea gör en miljardavskrivning.Storbankens rörelseförlust på 421 miljoner euro – 4,5 miljarder kronor – tyngs av engångsposter på motsvarande 14 miljarder kronor.Sparekonomen Frida Bratt kallar det hela ”en kalldusch”..

Expressen - 45 minuter sedan

Svaret om Kim Jong-Uns fru – efter att varit borta i månader

Spekulationerna kring Kim Jong-Uns fru hopade sig efter att hon inte synts till på fyra månader.Dagen efter flera internationella medier frågade sig var Ri Sol-Ju kan befinna sig, kom svaret från Nordkorea:Ri Sol-Ju är på en semesterresort med sin man..

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar i lågor i natt – en gripen

Under natten mot torsdagen larmades polis och räddningstjänst till Gårdsten efter larm om brand.– Det är två bilar som brinner där, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.Efter spaningsarbete kunde polisen gripa en man som misstänkt.

Expressen - 1 timme sedan

Ungdomsrånarna sprejade Joakim röd

Joakim Winsgård vände bort blicken för en sekund. Då sprejades han i ansiktet och de två ungdomarna flydde med hans dyra telefon i handen.– Jag började jaga dem, men de sprang åt varsitt håll, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

OG-ledaren Denho Acars vän mördad

Krögaren sköts i huvudet framför flera vittnen.Men nu, två månader senare, har mordet hamnat i Stockholmspolisens växande hög av ouppklarade mord i kriminella miljöer.Mordoffrets vän, OG-ledaren Denho Acar med bakgrund i Göteborg, är kritisk.

Expressen - 2 timmar sedan

Biljakt i Gävle – man körde på bara fälgen

Under natten uppstod en biljakt på E4 i höjd med Gävlebro.Men mannen som försökte fly från polisen tappade ett däck – och körde på bara fälgen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.