Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 22 October, 18:04

Kristianstadsbladet - 08 okt 19 kl. 18:00

P-avgiften blev 34 gånger så högKvinnan betalade inte fakturan för parkeringsavgiften på 35 kronor. Nu får hon betala 1 175 kronor, sedan saken gick till domstol. .
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: P-avgiftenblev 34 , gånger, hög
SmålandsPosten - 01 dec 14 kl. 07:25

Dags att slopa avgiften för gynekologisk cellprovtagning

Kronobergs landsting är ett av de sämsta i landet på att få kvinnor att ­komma till cellprovtagningarna. Med nya politiker installerade vill vi därför återigen aktualisera frågan i hopp om att landstingen inför 2015 års budget gör cellprovtagningen avgiftsfri, skriver Barbro Sjölander, ordförande i Nätverket mot gynekologisk cancer. Varje år dör eller insjuknar 620 kvinnor i livmoder­halscancer som uppstår till följd av cellförändringar.

Skånskan - 30 sep 16 kl. 14:00

S och SD vill inte införa avgiften

SVEDALA Karl-Erik Evgård (S) vill inte avgiftsbelägga resorna till den dagliga verksamheten. Han har tidigare varit chef för dagcenter i Svedala.S-ledamoten Torbjörn Sköld röstade med M, BP, C och MP att införa avgiften.

DN - 10 sep 18 kl. 15:23

Avgiften för att bli dansk tredubblas

Avgiften för den som ansöker om danskt medborgarskap blir tre gånger så hög när högerregeringen inför det omdiskuterade handslagskravet. Det framgår av det lagförslag som integrationsminister Inger Støjberg (V) har skickat på remiss..

DI - 08 maj 19 kl. 16:00

EU-avgiften en investering med unikt hög avkastning

DEBATT. Den svenska EU-avgiften används som slagträ i debatten inför valet den 26 maj. I själva verket visar studier att Sverige tjänar tio gånger mer på EU-medlemskapet än vad vi betalar i avgift, skriver Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för EU-kommissionen i Sverige..

Helsingborgs Dagblad - 03 aug 12 kl. 13:42

"Oskälig hyreshöjning" stänger klädbutik

Efter 35 år i Landskrona stänger Jerrys damkläder på Storgatan. Oskälig hyra, menar ägaren Agneta Johansson. Men hyresvärden säger att avgiften är rimlig med tanke på läget..

SmålandsPosten - 20 sep 13 kl. 07:25

Entréavgiften betalar ett helt skolår

Glada rytmer bjuder Triple & touch, Star choir South Africa och Thandiwie Mazibuko på när de alla står på Växjö konserthus scen i morgon. Och de sjunger och spelar för en god sak.
Förra året, precis som tidigare år, fyllde Star for life on tour arenor med publik.

Nyheter 24 - 18 aug 16 kl. 15:27

Gå ner i vikt – annars stänger det här gymmet av dig

Snart är sommaren slut och då fylls gymmen. Så lär det även bli i Fe Fitness, ett gym som öppnar i London nästa vecka. Grejen är bara det att lokalen kan nog bli tom lika snabbt som den blev full då det finns en överhängande risk att stängas av, skriver brittiska Metro.

Expressen - 07 apr 19 kl. 23:35

Federley beredd att höja EU-avgiften

Centerpartiets toppkandidat till EU-valet, Fredrick Federley, riktar skarp kritik mot de svenska partier som vägrar öka Sveriges medlemsavgift till unionen.– Ordet populist används kanske lite för frikostigt just nu, men jag skulle säga att det är få gånger som argumentationen är så svag som när EU-kandidater vill att EU ska göra allt möjligt, men inte vill skicka med pengar, säger han till Svenska Dagbladet..

Skånskan - 13 aug 19 kl. 21:12

Det svänger i swingtältet

MALMÖFESTIVALEN – Det är alltid kul att få spela i swingtältet. Här finns en fin spelglädje, publiken är så entusiastisk och det är en fantastisk stämning.Så sammanfattar den internationellt välkände trumpetaren Anders Bergcrantz, från den berömda jazzfamiljen, efter flera års spelande i swingtältet på Malmöfestivalen.

YLE - 11 jan 16 kl. 05:16

Grankulla och Kyrkslätt höjer vårdavgifterna - Helsingfors bråkar

Efter regeringens beslut om att höja maximibeloppen inom den offentliga social- och hälsovården, har många kommuner valt att höja sina vårdavgifter med högsta möjliga summa. Yle Huvudstadsregionen jämförde avgifterna för ett besök på hälsocentralerna i huvudstadsregionen. För tillfället är skillnaderna stora.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Chiles pressade president möter oppositionen

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Nicki Minaj har gift sig

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Man gripen – för 24 år gammalt mord

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Näringslivschefen om Taggen: "Väldigt synd"

Näringslivschef Stefan Olofsson beklagar måndagens besked från Vattenfall att de avbryter Taggens vindkraftsprojekt utanför Sölvesborg..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Rättegången om jättebranden i Västmanland inledd

Rättegången mot skogsföretagen som misstänks för den stora branden som bröt ut i Västmanlands skogar för fem år sedan är inledd. Under rättegångens första dag presenterades bland annat avtal, brandrapporter och expertutlåtanden..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Förtjänar slösande Malmöpolitiker mer i utjämning?

Det kommunala utjämningssystemet är orättvist och felkonstruerat. Staten borde se till att den som arbetar effektivt får, medan den som slarvar och slösar blir utan..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dom står fast för dödsskjutning av "fel" person

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Uppklippt lås: Inbrottstjuv bröt sig in i förråd

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Allra-advokat: Åklagarens bevisning är tunn

Allra har blivit symbol för ett kritiserat pensionssystem, enligt advokaten Carl-Johan Malmberg. I själva verket tjänade pensionsspararna pengar på de misstänkta transaktionerna, enligt Allra-vd:ns försvarare..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Snart klart med nya höghuset: ”Det här har verkligen blivit jättebra”

Om några veckor ska allt vara klart. Då ska de 28 lägenheterna på Sigfrids höjd i princip vara inflyttningsklara. Fast det dröjer till årsskiftet innan de nya hyresgästerna får tillträde.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.