Realtid > Ekonomi

Friday, 18 October, 21:33

Realtid - 08 okt 19 kl. 17:10

700 miljarder dollar - notan för handelskonflikterEnligt nya beräkningar från IMF kan handelskonflikterna komma att kosta världsekonomin 700 miljarder dollar år 2020..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
IMF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 700, miljarder, dollar, notanför , handelskonflikter
DI - 25 nov 14 kl. 16:34

Apples marknadsvärde når rekordnivån 700 miljarder dollar

Apple handlas idag upp 0,5 procent och har nått en ny rekordnivå då börsvärdet uppgår till 700 miljarder dollar. Bolaget är därmed värt 300 miljarder dollar mer än Exxon Mobil, som är världens näst högst värderade börsbolag..

Resume - 25 nov 14 kl. 17:11

Apple passar milstolpe – värt 700 miljarder dollar

It-jätten Apple har nått ett börsvärde på 700 miljarder dollar, vilket är 300 miljarder dollar mer än världens näst högst värderade börsbolag Exxon Mobil..

DI - 22 maj 17 kl. 06:31

Trump sparar in 1.700 miljarder dollar på fattiga

USA:s president Donadl Trump planerar nedskärningar på 1.700 miljarder dollar i en kategori som inkluderar stora sociala program för amerikaner med låga inkomster, som del av ett försök att balansera budgeten inom ett årtionde. Det skriver Bloomberg News..

Dagensanalys.se - 19 okt 16 kl. 09:20

VR kommer omsätta 700 miljarder kronor 2020 – det är 700 tusen miljoner kronor

Virtual Reality, även kallat VR i folkmun, är det som alla marknadsförare blickar mot när de vill visa att de ligger i framkant. Mark Zuckerberg har förutspått att VR-glasögonen kommer att ersätta iPad enheterna som man använder för att titta på sina favoritfilmer och serier på Netflix och för att spela, istället kommer man att ta på sig VR-glasögon och kliva in i en virtuell värld där man kan kliva in i sina filmer och spel. Med nya aktörer på konsumenthårdvarusidan som exempelvis Sonys som just släppt sin PlayStation VR, som förväntas sälja miljoner enheter redan i år, är VR och AR där den nya digitala marknaden växer.

YLE - 23 jul 14 kl. 07:56

Microsofts telefontillverkning 700 miljoner dollar på förlust

Andra kvartalet för amerikanska Microsoft innebar en minskad vinst på 4,6 miljarder dollar eller 3,4 miljarder euro. Telefontillverkningen, som tidigare ägdes av Nokia, stod för en förlust på nästan 700 miljoner dollar. Microsoft meddelade förra veckan om uppsägningar för 18 000 arbetstagare, av dem är 12 500 före detta Nokiaanställda.

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 14:59

Doldis värd 700 miljarder – ska utmana Spotify

Det kinesiska techbolaget Bytedance värderas till ofattbara 700 miljarder kronor. Det nästintill okända bolaget har utvecklat den populära video-appen TikTok – och nu ryktas det om expansion till både musik- och smartphone-industrin.  Det rapporterar Di Digital med hänvisning till Bloomberg och Financial Times.

Dagens PS - 27 maj 19 kl. 14:59

Doldis värd 700 miljarder ska utmana Spotify

Kinesiska techbolaget Bytedance värderas till ofattbara 700 miljarder kronor. Det nästintill okända bolaget har utvecklat den populära video-appen TikTok – och nu ryktas det om expansion till både musik- och smartphone-industrin.  Det rapporterar Di Digital med hänvisning till Bloomberg och Financial Times.

Sydsvenskan - 17 maj 15 kl. 20:20

Nepal vädjar om 2 miljarder dollar

Nepals premiärminister vädjar om två miljarder dollar — motsvarande 16 miljarder kronor — för återuppbyggnad efter de två omfattande jordbävningarna som ödelagt stora delar av landet. FN har vädjat om 415 miljoner dollar men har rapporterat att endast 22 miljoner dollar har samlats in.Över 700 000 byggnader har skadats eller helt förstörts.

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 15 kl. 20:20

Nepal vädjar om 2 miljarder dollar

Nepals premiärminister vädjar om två miljarder dollar — motsvarande 16 miljarder kronor — för återuppbyggnad efter de två omfattande jordbävningarna som ödelagt stora delar av landet. FN har vädjat om 415 miljoner dollar men har rapporterat att endast 22 miljoner dollar har samlats in. Över 700 000 byggnader har skadats eller helt förstörts.

SR - 11 sep 17 kl. 19:30

Notan för försäkringsbolagen för Irma: Uppåt 40 miljarder dollar

Orkanen Irma beräknas kosta försäkringsbranschen mellan 20 och 40 miljarder dollar. Det enligt en prognos från analysföretaget AIR Worldwide som sammanställer uppgifter från försäkringsbolagen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

KPA Pension först i branschen med HBTQ-certifikat

130 medarbetare från KPA Pension har gått en utbildning för att HBTQ-certifieras. Britta Burreau, vd KPA Pension, berättar vad detta innebär och vad medarbetarna tagit med sig..

Realtid - 5 timmar sedan

Svolder köpte aktier i Lime för 60 miljoner

Investmentbolaget Svolder ökar sitt ägande CRM-mjukvarubolaget Lime med aktier värda över 60 miljoner kronor..

Realtid - 6 timmar sedan

Är Goldman Sachs rapport ett hack i kurvan?

De amerikanska storbankerna ångade på för fullt under tredje kvartalet. Men Goldman Sachs bjöd på ett par överraskande plumpar i protokollet. Tillfälligheter eller förebådar det sämre tider, undrar Reatids Per Agerman..

Realtid - 7 timmar sedan

Ägare i riskkapitalfonder förlorar i kammarrätten

För snart ett år sedan meddelade förvaltningsrätten en dom som var ett bakslag för Skattemyndigheten. Nu ändrar Kammarrätten domen..

Realtid - 9 timmar sedan

”Sund respons på Stefan Ingves långa dominans”

Fredagens panel svarar på frågor om vad som hittills är känt om Riksbanksutredningen. De flesta experterna tror inte att det kommer påverka penningpolitiken och en del efterlyser förslag om ökad hänsyn till andra faktorer som finansiell stabilitet..

Realtid - 11 timmar sedan

Handelsbanken rekryterar Gustaf Schwerin från Pareto 

Handelsbanken har rekryterat Gustaf Schwerin, som senast varit partner och aktieanalytiker hos Pareto Securities..

Realtid - 11 timmar sedan

Oscar Properties genomför konvertering av obligationer

Oscar Properties erbjuder innehavare av bolagets obligationer att konvertera till stamaktier. .

Realtid - 12 timmar sedan

Ray Dalio ser stora likheter med 30-talet

Den kände hedgefondförvaltaren Ray Dalio, grundare till hedgefondjätten Bridgewater, säger att den globala konjunkturcykeln är inne i en stor svacka. Han ser åtminstone två paralleller till 30-talets djupa depression..

Realtid - 12 timmar sedan

”Antagligen på väg mot en avmattning”

Investors substansvärde under tredje kvartalet ökade med 8 procent. Med ett starkt kvartal bakom sig ser vd Johan Forssell en avmattning framför sig i den ekonomiska aktiviteten..

Realtid - 12 timmar sedan

Skandiabanken ökar bolånevolymen 13 procent

Skandiabankens rörelsevinst under det tredje kvartalet är nästan dubbelt så hög som för ett år sedan och banken har hittills i år ökat bolånevolymen med 13 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.