Realtid > Ekonomi

Friday, 18 October, 06:44

Realtid - 08 okt 19 kl. 14:05

"Lägre boräntor troligt"Enligt Länsförsäkringar/">försäkringarnas chefsekonom Alexandra Stråberg är ännu lägre boräntor framöver troligt. Fortsatt stigande arbetslöshet och låg inflation ligger bakom..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;lägre, Länsförsäkringarnas, Alexandra Stråberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Lägre, boräntor, troligt"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

FI varnar för sämre transparens på obligationsmarknaden

Sedan Mifid2 och Mifir infördes har transparensen minskat på de svenska obligationsmarknaderna, trots att syftet var att reglerna skulle öka transparensen..

Realtid - 30 minuter sedan

En spännande möjlighet för svenskt företagsklimat

Sverige är ett av de länder i EU där flest företag ägs av pensionärer. Bolag som snart måste få nya ägare för att inte tvingas lägga ner. Det här är en avgörande och kritisk fråga för svenskt företagsklimat.

Realtid - 13 timmar sedan

Lysa passerar 3 miljarder kronor förvaltat kapital

Fondroboten Lysa fortsätter att plocka marknadsandelar och firar nu att man har över 3 miljarder kronor i förvaltat kapital..

Realtid - 14 timmar sedan

Åsbrink tar över klubban i Hypoteket

Tidigare finansministern Erik Åsbrink tar över som styrelseordförande i bolåneutmanaren Hypoteket .

Realtid - 15 timmar sedan

Balans viktigt för framtidens jurister

Bra work-life-balance kommer att bli avgörande framöver när advokatbyråer ska rekrytera unga jurister. AI och automatisering kommer dessutom att leda till att nya aktörer tar sig in på marknaden. Det framgår av en färsk rapport från Norstedts Juridik..

Realtid - 16 timmar sedan

Morgan Stanley starkare än väntat

Amerikanska investmentbanken Morgan Stanley överträffar förväntningarna och redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:21 dollar för det tredje kvartalet 2019..

Realtid - 16 timmar sedan

Anders Borg Sundgren blir vd för Advisa

Anders Borg Sundgren lämnar Bisnode för att bli ny vd för låneförmedlaren Advisa..

Realtid - 17 timmar sedan

Nordnet ökar utbetalningarna till deltagarna i aktielåneprogram

I dag meddelar Nordnet att drygt 7,2 miljoner kronor betalas ut inom ramen för aktielåneprogrammet, vilket är 10 procent högre än föregående period..

Realtid - 18 timmar sedan

”Utmaningen är att koordinera processen”

Att vara rådgivare i en större investeringprocess innebär en mängd utmaningar. Ett exempel är när Reforce International nyligen tog in 51 miljoner kronor. Advokatbyrån Synch sydde ihop önskemålen mellan befintligt ägarkollektiv och investerarkretsen..

Realtid - 19 timmar sedan

Juncker: Brexitavtal är klart

Storbritannien och EU är överens om ett brexitavtal, skriver EU:s Jean-Claude Juncker och Storbritanniens premiärminister Boris Johnson  på Twitter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.