PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 21 October, 17:11

PrivataAffärer - 08 okt 19 kl. 13:58

Betsson dumpar hela Global Gaming-innehavetBetssons intåg i Global Gamings ägarlista skedde kort efter att Global Gaming blivit av med sin svenska spellicens. Betssons vd vill inte berätta mer om transaktionerna, varken motivet bakom köpet eller varför Betsson bestämde sig för att sälja. Enligt uppgifter till Nyhetsbyrån Direkt tyder statistiken på att Betsson sålde någon gång i juli. De var den 17 juni som Global Gaming förlorade sin svenska spellicens och aktien rasade 45 procent på dagen. Per den 30 juni dök Betsson upp som ägare av nästan 726.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Global Gaming, Global Gamings, Betsson, Nyhetsbyrån Direkt, Finnplay, Nanocasino

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Betsson, dumparhela , Global, Gaming-innehavet
DI - 24 feb 17 kl. 13:30

Söderfjell och Fagerstedt dumpar hela FPC-innehavet

Lars Söderfjell och Urban Fagerstedt, före detta samt nuvarande styrelseledamot i Fingerprint Cards, har sålt sina aktier i ägarbolaget Sunfloro, som äger biometribolagets A-aktier.  .

DI - 11 jun 19 kl. 08:21

MTG:s vd dumpar merparten av innehavet i Nent

MTG:s vd Jørgen Madsen Lindemann har under maj sålt nästan alla sina aktier, drygt 100.000 stycken, i tv-bolaget Nent som knoppades av från MTG tidigare under året. .

DI - 03 aug 17 kl. 14:33

Nevi fördubblar innehavet i Future Gaming

New Equity Venture, Nevi, har ökat innehavet i spelbolaget Future Gaming (tidigare PlayHippo) från drygt 52 miljoner aktier till strax över 101 miljoner aktier i samband med bolagets nyemission. .

Affärsvärlden - 21 feb 13 kl. 09:43

Cherry säljer hela innehavet i Betsson

Aktierna var en del av den betalningslikvid som bolaget erhållit från Betsson..

DI - 14 nov 17 kl. 09:19

Medgrundaren till spelbolaget Evolution Gaming halverar innehavet

Richard Hadida, medgrundare och ”creative director” på Evolution Gaming, halverar sitt aktieinnehav i bolaget.  .

DI - 17 jan 18 kl. 19:38

Petter Stordalen ny storägare i Betsson

Den norska hotellmagnaten Petter Stordalen har köpt en storpost i spelbolaget Betsson. Didner & Gerges småbolagsfond går dock åt andra hållet och har sålt hela innehavet..

DI - 21 jun 18 kl. 14:28

Gaming Corps ordförande ökar innehavet

Gaming Corps styrelseordförande Claes Tellman har genom köp ökat sitt aktieinnehav i bolaget med 400. 000 aktier. .

DI - 29 jan 19 kl. 08:42

Spelbolag: SEB Fonder går över 5 procent i Betsson

SEB fonder flaggar för att innehavet nu har gått över 5 procent av kapitalet och 2,5 procent av rösterna i Betsson..

Kristianstadsbladet - 01 mar 13 kl. 09:07

Klövern dumpar Diös


Fastighetsbolaget Klövern har sålt hela sitt innehavet i Diös, skriver Klövern i ett pressmeddelande. Innehavet uppgick till 2,36 miljoner aktier eller 3,2 procent av antalet aktier."Diösaktierna har varit en bra finansiell placering.

DI - 28 maj 15 kl. 08:36

Traction dumpar Switchcore

Investmentbolaget Traction dumpar hela innehavet i Switchcore..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Börsens mest blankade aktier inför rapportperioden

Att blanka en aktie innebär något förenklat att man lånar en aktie och säljer den och hoppas på att kursen faller. Då kan man nämligen köpa tillbaka aktien till ett lägre pris och återlämna den till den man lånat av. En blankning är helt enkelt en satsning på att en aktie ska falla i värde.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Atlas Copco klart över förväntan

Atlas Copco redovisar ett justerat rörelseresultat om 5.880 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 18 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

SEB: Sandvik når botten andra halvåret 2020

”Under 2020 tror vi att den huvudsakliga drivkraften för aktien kommer att vara avknoppningen av affärsområdet SMT samt intjäningstillväxt från stabiliserande efterfrågan som möter accelererande besparingar”, heter det i den analys där SEB höjer sin rekommendation för Sandvik från behåll till köp. SEB justerar samtidigt upp riktkursen från 165 till 190 kr. Sandviks värderingsmultiplar har sjunkit sedan början av 2018 och aktien handlas nu till en 13-procentig rabatt jämfört med det femåriga genomsnittet, enligt analysen.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Kepler: Holmen ”rakt igenom bra”

”Holmens rapport för det tredje kvartalet var rakt igenom bra, men det var särskilt positivt att se god produktion och lönsamhet för kartongverksamheten – vilket pekar på att bolaget lyckats få tillbaka detta viktiga affärsområde på banan”, skriver Kepler Cheuvreux analytiker. Mäklarfirman konstaterar också att bolagets uppskrivning av värdet på skogsinnehavet visserligen är en rent bokföringsmässig åtgärd, men att den nya värderingen tydligt visar hur viktigt innehavet är. Kepler Cheuvreux räknar med att Holmen fullt ut kommer att utnyttja sitt aktieåterköpsprogram fram till nästa årsstämma och att det finns goda förutsättningar för nya återköp efter det.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nya köprekar bland måndagens analyser

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Yara till köp från behåll. Riktkursen sänks till 410 från 420 norska kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Så går det för id-verifieringsbolaget i premiären

Zignsec erbjuder ett paraply av digitala ID-verifieringslösningar för många olika länder till företag som vänder sig till konsumenter (B2C). Tanken är att kunden slipper integrera mot enskilda ID-verifieringsleverantörer på varje marknad. Zignsec omsatte 2 miljoner kronor under 2018 och 3 miljoner under första halvåret i år.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Klart bättre för Byggmax

Nettoomsättningen blev till 1.813 miljoner kr (1.713).

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Två heta köptips från Börsveckan

Ferronordic är en välrenommerad återförsäljare till Volvo i Ryssland som nu går in i Tyskland. Det känns helt rätt och aktien är billig, enligt Börsveckan som sätter köpråd. Probiotikabolaget Biogaia har god historik och har kommit ned efter vinstvarningen härom veckan.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Telia: Lars-Johan Jarnheimer tar över som ordförande

Det framgår av Telias valberednings förslag i samband med att svenska staten, som största ägare i Telia, begärt en extra bolagsstämma för att välja ny styrelseordförande, enligt ett pressmeddelande som gick ut på söndagen. Lars-Johan Jarnheimer var bland annat vd för Telias konkurrent Tele2 under perioden 1999-2008. Innan dess har han varit vice vd i Comviq och haft anställning vid H&M.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

DI: Köp Hoist

Hoist, som köper förfallna lån av bankerna och sedan driver in skulderna i egen regi, drabbades hårt av ny regeltolkning av Finansinspektion i slutet av förra året. Aktien gick från 60 till 44 kronor och den har bara tagit igen delar att det fallet under 2018. Bolaget är nu ”på god väg” i anpassningen till de nya förutsättningarna, enligt bolagets vd Klaus-Anders Nysteen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.