Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 03:28

Affärsvärlden - 08 okt 19 kl. 12:34

ABG: En fastighetsaktie att köpa - och en att säljaABG Sundal Collier höjer ett fastighetsbolag till köp och sänker samtidigt ett annat bolag till sälj, från tidigare köp..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
ABG, ABG Sundal Collier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ABGEn , fastighetsaktieatt , köpaoch en att , sälja
Affärsvärlden - 29 jun 12 kl. 10:20

ABG: Oljebolaget du bör sälja

ABG Sundal Collier ändrar inställning till det svenska oljebolaget från behåll till sälj..

Affärsvärlden - 14 feb 17 kl. 07:14

ABG Sundal Collier: Läge att sälja Ratos

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Ratos till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 41 från 38 kronor. Det framgår av Bloomberg..

DI - 30 aug 17 kl. 21:28

Affärsvärlden: Köp Evolution Gaming och ABG

Tidningen Affärsvärlden rekommenderar köp av aktier i Evolution Gaming och norska ABG Sundal Collier. Tidningen rekommenderar vänta med MQ och att sälja Electrolux. Det framgår av det senaste numret av tidningen vars utgivningsdag ändrats till torsdagar..

PrivataAffärer - 19 apr 18 kl. 13:46

ABG: Därför ska du sälja Arjo

Det medicintekniska bolaget Arjo, som tidigare knoppats av från Getinge, kommer få det svårt att vända på skutan. Det menar ABG enligt en ny analys där investmentbanken inleder bevakning med en säljrekommendation....

DI - 20 apr 18 kl. 12:19

ABG sågar Evolution Gamings prognos – råder att sälja

ABG håller fast vid sin negativa uppfattning gällande livekasinoleverantören Evolution Gaming. Det framgår av en uppdaterad analys efter att spelaktien rusat hela 27 procent i samband med torsdagens rapport efter att ha spått en oförändrad lönsamhetsmarginal på runt 45 procent för 2018 samtidigt som snittanalytikern räknat med sjunkande ebitda-marginal..

DI - 18 nov 15 kl. 17:46

Mäklare får uppdrag att sälja i Tobii

Carnegie och ABG Sundal Collier har anlitats för att undersöka möjligheterna att sälja aktier i Tobii..

Realtid - 01 mar 16 kl. 15:33

Ratos ska notera eller sälja Arcusgruppen

tis, 2016-03-01 15:33Ratos ska notera eller sälja ArcusgruppenABG Sundal Collier och SEB utsedda till rådgivare..

Realtid - 01 mar 16 kl. 15:33

Uppgifter: Ratos ska notera eller sälja Arcusgruppen

tis, 2016-03-01 15:33Uppgifter: Ratos ska notera eller sälja ArcusgruppenABG Sundal Collier och SEB utsedda till rådgivare..

DI - 31 aug 16 kl. 17:51

Scandics huvudägare vill sälja del av bolaget

Scandic Hotels huvudägare EQT och Accent Equity har anlitat SEB och ABG Sundal Collier för att undersöka förutsättningarna att via en så kallad placing sälja cirka 15,5 miljoner aktier, motsvarande cirka 15 procent, i Scandic Hotels via det gemensamma ägarbolaget Sunstorm Holding..

PrivataAffärer - 15 feb 17 kl. 18:11

Storägare vill sälja i Nordic Waterproofing

ABG Sundal Collier och Carnegie har utsetts till att undersöka möjligheterna att sälja aktier i taktäckningsbolaget Nordic Waterproofing i en så kallad placing....

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Inledning på plus i korten på Wall Street

Terminerna för USA-börserna indikerade en måndagsöppning på plus inför en vecka där rapportperioden tar ytterligare fart och det samtidigt råder fortsatt osäkerhet både kring Storbritanniens utträde ur EU samt den pågående handelskonflikten mellan USA och Kina..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

XXL tar ny Sverigechef från Elgiganten

Anders Lindblom, närmast Head of operations på Elgiganten, blir ny Sverigechef för den norska sportjätten som det senaste året skakats av negativa rubriker..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Bambuser rusar på Lyko-avtal

Bambuser har tecknat ett avtal med skönhetsgruppen Lyko som ska använda livevideobolagets nyligen lanserade produkt Live Video Shopping..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Atlas Copco över förväntan - aktien rusar

Verkstadsbolaget Atlas Copco redovisar ett justerat rörelseresultat om 5.880 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Aktierna som lyfter på börsen

Stockholmsbörsen fortsatte upp på måndagen efter fredagens uppgång. Atlas Copco steg efter en stark kvartalsrapport och Getinge fortsatte på fredagens inslagna väg uppåt. Fastighetsbolagen gick i motsatt riktning, på farhågor om negativ nettouthyrning..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Bundesbank: Ser ingen djup recession

Den tyska ekonomin kan ha krympt igen under tredje kvartalet, men det handlar inte om någon djup recession. Det skriver Bundesbank i sin månadsrapport på måndagen, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Varnar för negativ ränta på sparkontot

En sänkning av reporäntan är troligare än en höjning, enligt Peder Beck-Friis på den amerikanska kapitalförvaltaren Pimco. Han varnar också svenska hushåll för att negativa räntor på sparkontot snart kan bli verklighet..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Håkan Buskhe lämnar även Saabs styrelse

Försvarskoncernen Saabs vd Håkan Buskhe har på måndagen meddelat styrelsen att hans uppdrag som styrelseledamot för Saab ska upphöra i samband med att han lämnar vd-befattningen för bolaget den 22 oktober 2019..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Vinsten stiger för Elanders

Elanders redovisar ett ebita-resultat på 169 miljoner kronor (154) för det för det tredje kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

DI: Ta rygg på Selin - köp

Om finansbolaget Hoist infriar sina mål borde aktien lyfta 30 procent inom ett år. Det menar Dagens Industri som i Veckans Aktie sätter köp på Hoist Finance och tidningen uppmanar att ta rygg på storägaren och finansmannen Erik Selin som nyligen köpt aktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.