DI > Ekonomi

Friday, 18 October, 23:23

DI - 08 okt 19 kl. 12:38

Erbjudandet mumma för Ericsson – och aktieägarnaUtspelen i telekomkriget mellan USA och Kina blir allt mer extrema. Efter att Huawei lovat bort all sin 5G-kunskap till. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericsson, USA, Kina, Huawei

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erbjudandet, mummaför , Ericssonoch , aktieägarna
DI - 05 mar 19 kl. 08:45

Den oberoende budkommittén för DDM Holding AG rekommenderar aktieägarna att inte acceptera det offentliga kontant-erbjudandet från Demeter Finance S.à.r.l.

Bakgrund Detta uttalande görs av DDM Holding AG: s oberoende budkommitté i enlighet med punkt II.19 i Takover-reglerna för vissa handelsplattformar ("Takeover Rules"). Demeter Finance S.

DI - 31 aug 18 kl. 08:16

Zmarta Group lämnar ett rekommenderat kontanterbjudande till aktieägarna i Insplanet AB (publ)

Detta dokument är inte ett pressmeddelande avseende erbjudandet till aktieägarna i Insplanet AB (publ). Ett sådant pressmeddelande, innehållande information om erbjudandet och dess villkor, har offentliggjorts och finns tillgängligt här.  Detta dokument är endast för allmän information och utgör inte ett erbjudande, eller del av ett erbjudande, att köpa, eller en anfordran om att lämna ett erbjudande att sälja eller en inbjudan att deltaga i något erbjudande avseende aktier i Insplanet..

YLE - 17 apr 15 kl. 14:43

Elisa håller infomöten för aktieägarna

Telkommunikationsbolaget Elisa bjuder in Anvias aktieägare till två olika informationsmöten. Ett i Vasa och ett i Seinäjoki. Elisa erbjuder alla Anvias aktieägare 2000 euro per aktie.

SvD - 29 mar 17 kl. 14:53

Ekholms budskap till aktieägarna: ”Tagit första steget”

För första gången träffar Börje Ekholm aktieägarna i rollen som vd och koncernchef för Ericsson. Han är trygg med den räddningsplan han nu har lagt fram. – Ericsson är ett väldigt bra bolag, säger Börje Ekholm..

DI - 13 apr 18 kl. 08:30

Uttalande från Victoria Parks styrelse med anledning av Starwood Capital Groups kontanterbjudande till aktieägarna i Victoria Park

Styrelsen [1] (”Styrelsen”) för Victoria Park AB (publ) (”Victoria Park”) rekommenderar aktieägarna i Victoria Park att inte acceptera Starwoods erbjudande såvitt avser stamaktierna av serie A och B men däremot att acceptera erbjudandet såvitt avser preferensaktierna. Detta uttalande görs av Styrelsen i enlighet med punkt II.19 i Takeover-regler för Nasdaq Stockholm och Nordic Growth Market NGM (”Takeover-reglerna”)..

DI - 27 nov 18 kl. 08:00

Kommentar med anledning av EQT:s offentliga uppköpserbjudande till aktieägarna i Stendörren Fastigheter AB (publ)

Pressmeddelande 27 november 2018 Stendörren Fastigheter AB (publ) (”Stendörren” eller ”Bolaget”) har noterat att EQT Real Estate II[1] ("EQT Real Estate"), genom Chicago Holding AB[2] ("Chicago Holding"), idag den 27 november 2018 har lämnat ett kontanterbjudande till aktieägarna i Stendörren om att överlåta samtliga sina A- och B-aktier i Stendörren till Chicago Holding (”Erbjudandet”)..

PrivataAffärer - 04 okt 16 kl. 13:04

Alfredsson: Ericssons besparingar ger hopp för aktieägarna

Med sämre försäljning och sjunkande lönsamhet måste Ericsson ta till kraftåtgärder. För målet är att fortsätta att vara världsledande inom telekom och då måste bolaget ställa om verksamheten. Det inger hopp för aktieägarna, men först kommer....

Dagens PS - 04 maj 17 kl. 08:25

Dramatisk kurskollaps för aktieägarna

Fingerprint Cards gick för inte alltför länge sedan som en raket på börsen och blev snabbt en hyllad folkaktie. Biometribolaget har i dag 60.000 aktieägare och drygt 8 av 10 av dessa ligger i dag back på sin investering.

PrivataAffärer - 25 sep 18 kl. 08:48

Capio ska dela ut miljarder till aktieägarna

Capio kallar till extra bolagstämma den 12 oktober för att besluta om styrelsens förslag om godkännande av avyttringen av Capio Frankrike. Capio meddelar nu även att likviden från transaktionen, om affären godkänns, delvis kommer att användas till att avbetala Capio-koncernens skulder och delvis överföras till aktieägarna. Det framgår av ett pressmeddelande.

YLE - 13 jan 14 kl. 06:50

EU: Muurainen skrev igen ett brev till aktieägarna i Fiskars

Muurainen har nu på nytt skrivit ett brev till aktieägarna i Fiskarsbolaget, där han redogör för de olika skedena i förhandlingarna om markaffärer från år 2008 fram till sommaren 2013.
Det skriver tidningen Etelä Uusimaa. I konflikten mellan Billnäs bruk Ab:s ägare Olli Muurainen och Fiskarsbolaget försöker Muurainen få aktieägare i Fiskars Abp på sin sida, så att Fiskars skulle gå med på att sälja markområden i Billnäs med tanke på det planerade kongresscentret där.

Dagens PS - 07 feb 18 kl. 10:30

Kommentar: ”Skrämmer slag på aktieägarna”

Det skriver SvD:s Patricia Hedelius om storbankens rapport. Handelsbanken gör, som Dagens PS rapporterade i morse, kreditförluster på över en miljard kronor. Samtidigt skenar kostnaderna och mot bakgrund av det undrar SvD:s skribent ”om en extrautdelning och en i övrigt okej rapport räcker på börsen under onsdagen”.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Teatern visar upp sina unika dyrgripar

Allt fler kommersiella klädkedjor gör som Kulturhuset Stadsteater gjort i decennier: återanvänder..

DI - 1 timme sedan

First North-bolag får FDA-godkännande: ”ett stort genombrott”

First North-bolaget Senzimes medicintekniska system för övervakning av neuromuskulär blockad har fått ett godkännande….

DI - 1 timme sedan

Minus på Wall Street – börsjättar föll på oroväckande nyheter

New York-börserna stängde veckans sista handelsdag på minus tyngda av svaga makrosiffror från Kina..

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Netflix drar sig ur miljardbudstrid om South Park

Ett halvdussin företag budar på streamingrättigheterna till animerade komediserien South Park som beräknas kosta mellan….

DI - 2 timmar sedan

Hemma hos dataspelsikonen: ”Messi bor där uppe någonstans”

Fredrik Wester drev dataspelskoncernen Paradox Interactive från ett företag på fallrepet till ett av börsens mest….

DI - 2 timmar sedan

Berlin fryser hyrorna i fem år framåt

Styret i tyska huvudstaden Berlin har nått en uppgörelse om att frysa hyresnivåerna i fem år framåt..

DI - 2 timmar sedan

Analytiker: Svaga septembersiffror för speljättar – ogynnsamma fotbollsresultat

Svensk skattestatistik från september visar att Svenska Spel ångar på bra samtidigt som den positiva trenden för två av….

DI - 2 timmar sedan

Jämförelsen haltar när börsbolagens utsläpp synas

SSAB, Electrolux och Volvo släpper ut lite koldioxid i relation till omsättningen om man jämför med deras konkurrenter..

DI - 3 timmar sedan

”Risk att bolagen är lika dopade som en östtysk OS-trupp”

Rapportfloden har dragit i gång på allvar och många bolag går bättre än befarat..

DI - 3 timmar sedan

Raketstarten: Kronraset räddar vinsterna

Rapportsäsongen har inletts mycket starkt. Samtliga rapporterande bolag förutom fastighetsbolaget Atrium Ljungberg och….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.