PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 06:11

PrivataAffärer - 08 okt 19 kl. 11:32

ABG justerar riktkurser i fastighetssektornABG höjer riktkursen för Balder till 410 kr från 370 kr. Rekommendationen köp upprepas. Riktkursen för Castellum höjs med 15 kr till 180 kr med upprepad säljrekommendation. Klöverns riktkurs justeras upp med 2 kr till 17 kr, med upprepad behållrekommendation. Riktkursen för Pandox är även fortsättningsvis 190 kr med behållrekommendation upprepad.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
ABG, Balder, Castellum, Pandox, Direkt, Atrium Ljungberg, Fabeges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ABG, justerar, riktkurseri , fastighetssektorn
DI - 08 okt 19 kl. 11:28

ABG justerar i fastighetssektorn - höjer Balder

ABG Sundal Collier har justerat riktkursen och rekommendationen för ett flertal av Stockholmsbörsens fastighetsbolag,.

DI - 17 feb 12 kl. 08:37

Goldman Sachs justerar riktkurser för Assa och Alfa

Goldman Sachs justerar sina riktkurser för Assa Abloy och Alfa Laval. För Assa Abloy höjs riktkursen till 136 kronor, från tidigare 130 kronor. Rekommendationen är sälj..

DI - 13 jun 12 kl. 07:36

Morgan Stanley justerar riktkurser för svenska banker

Morgan Stanley justerar sina riktkurser inom den nordiska banksektorn. Det framgår av en dagsfärsk analysuppdatering..

DI - 25 jan 19 kl. 17:44

Rekar: Carnegie justerar riktkurser, sänker SSAB med 17 procent

Carnegie har justerad en rad riktkurser under fredagen. Bland annat sänks riktkursen för SSAB med drygt 17 procent från 58 till 48 kronor. Rekommendationen köp kvarstår dock..

DI - 30 jan 12 kl. 08:25

Nokia: Citi och Goldman justerar riktkurser

Citi drar ned sin riktkurs på Nokia medan Goldman Sachs justerar upp sin riktkurs något..

E24 - 08 feb 12 kl. 08:17

Bank: goldman sachs justerar riktkurser, hÖjer rek nordea

Goldman Sachs höjer rekommendationen på Nordea till köp, från tidigare neutral. Ny riktkurs är 80 kronor, ned från 87 kronor..

E24 - 02 apr 12 kl. 08:11

Telekom: ubs justerar riktkurser pÅ nokia och ericsson

UBS höjer riktkursen på Ericsson till 70 kronor, från 62 kronor. Samtidigt sänker investmentbanken riktkursen på Nokia till 4:10 euro, från 4:30 euro. Båda aktierna får fortsatt rekommendationen neutral..

DI - 07 jun 12 kl. 09:08

Elekta: JP Morgan och UBS justerar riktkurser

Tisdagens rapport från Elekta har medfört en uppjusterad riktkurs från JP Morgan medan UBS valt att dra ned sin riktkurs något..

DI - 07 okt 19 kl. 07:59

Rekar: ABG sänker riktkurser på spelbolag – SEB höjer Ericsson

I dagens analysflöde märks att SEB höjt rådet på Ericsson samt att ABG Sundal Collier dragit ner riktkurser för….

DI - 09 feb 18 kl. 14:18

ABG: Köp fastighetsaktien efter kursfallet

Inom fastighetssektorn är Kungsledenaktien nu köpvärd medan nedsidan i Wallenstam blivit begränsad efter kursnedgångarna. Det skriver ABG Sundal Collier som förklaringar till varför Kungsleden höjs till köp (behåll) med oförändrad riktkurs om 65 kronor och Wallenstam höjs till behåll (sälj) med uppjusterad riktkurs till 72 kronor (70)..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Sparekonomen: Välj smart när du sparar i indexfonder

Under senaste året har den sämsta indexfonden stigit med 11 procent medan den bästa presterat 16 procent. Men på fem år är skillnaderna stora, då den bästa avkastat 78 procent mot 50 procent för den sämsta. Att utvecklingen inte är ensidig beror främst på att fonderna följer olika index, och en del på att förvaltarna dessutom är olika skickliga på att exakt följa sitt jämförelseindex, menar Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

PrivataAffärer - 17 timmar sedan

Börsens mest blankade aktier inför rapportperioden

Att blanka en aktie innebär något förenklat att man lånar en aktie och säljer den och hoppas på att kursen faller. Då kan man nämligen köpa tillbaka aktien till ett lägre pris och återlämna den till den man lånat av. En blankning är helt enkelt en satsning på att en aktie ska falla i värde.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

Atlas Copco klart över förväntan

Atlas Copco redovisar ett justerat rörelseresultat om 5.880 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 18 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

PrivataAffärer - 18 timmar sedan

SEB: Sandvik når botten andra halvåret 2020

”Under 2020 tror vi att den huvudsakliga drivkraften för aktien kommer att vara avknoppningen av affärsområdet SMT samt intjäningstillväxt från stabiliserande efterfrågan som möter accelererande besparingar”, heter det i den analys där SEB höjer sin rekommendation för Sandvik från behåll till köp. SEB justerar samtidigt upp riktkursen från 165 till 190 kr. Sandviks värderingsmultiplar har sjunkit sedan början av 2018 och aktien handlas nu till en 13-procentig rabatt jämfört med det femåriga genomsnittet, enligt analysen.

PrivataAffärer - 19 timmar sedan

Kepler: Holmen ”rakt igenom bra”

”Holmens rapport för det tredje kvartalet var rakt igenom bra, men det var särskilt positivt att se god produktion och lönsamhet för kartongverksamheten – vilket pekar på att bolaget lyckats få tillbaka detta viktiga affärsområde på banan”, skriver Kepler Cheuvreux analytiker. Mäklarfirman konstaterar också att bolagets uppskrivning av värdet på skogsinnehavet visserligen är en rent bokföringsmässig åtgärd, men att den nya värderingen tydligt visar hur viktigt innehavet är. Kepler Cheuvreux räknar med att Holmen fullt ut kommer att utnyttja sitt aktieåterköpsprogram fram till nästa årsstämma och att det finns goda förutsättningar för nya återköp efter det.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Nya köprekar bland måndagens analyser

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Yara till köp från behåll. Riktkursen sänks till 410 från 420 norska kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Så går det för id-verifieringsbolaget i premiären

Zignsec erbjuder ett paraply av digitala ID-verifieringslösningar för många olika länder till företag som vänder sig till konsumenter (B2C). Tanken är att kunden slipper integrera mot enskilda ID-verifieringsleverantörer på varje marknad. Zignsec omsatte 2 miljoner kronor under 2018 och 3 miljoner under första halvåret i år.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Klart bättre för Byggmax

Nettoomsättningen blev till 1.813 miljoner kr (1.713).

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

Två heta köptips från Börsveckan

Ferronordic är en välrenommerad återförsäljare till Volvo i Ryssland som nu går in i Tyskland. Det känns helt rätt och aktien är billig, enligt Börsveckan som sätter köpråd. Probiotikabolaget Biogaia har god historik och har kommit ned efter vinstvarningen härom veckan.

PrivataAffärer - 22 timmar sedan

Telia: Lars-Johan Jarnheimer tar över som ordförande

Det framgår av Telias valberednings förslag i samband med att svenska staten, som största ägare i Telia, begärt en extra bolagsstämma för att välja ny styrelseordförande, enligt ett pressmeddelande som gick ut på söndagen. Lars-Johan Jarnheimer var bland annat vd för Telias konkurrent Tele2 under perioden 1999-2008. Innan dess har han varit vice vd i Comviq och haft anställning vid H&M.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.