Realtid > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 21:12

Realtid - 08 okt 19 kl. 11:29

Söderberg & Partners gör förvärv i NederländernaSöderberg & Partners förvärvar den nederländska försäkringsrådgivaren RIVEZ Assurantiën & Risicobeheer B.V..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Nederländerna, RIVEZ Assurantiën

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söderberg, Partners, gör, förvärvi , Nederländerna
PrivataAffärer - 03 sep 19 kl. 11:32

Söderberg & Partners: Vinsttillväxten avgörande för börsen

Det makroekonomiska landskapet fortsätter att sätta käppar i hjulen för Riksbankens normaliserade penningpolitik, skriver finansrådgivaren Söderberg & Partners som bland annat kommenterar det stundande räntebeskedet från Riksbanken i en veckoanalys. ”Trots Riksbankens enögda penningpolitik går det inte att komma ifrån det faktum att den globala konjunkturen håller på att mattas av”, skriver rådgivaren. Samtidigt ställs frågan om vilken nytta en sänkning på 25 ränktepunkter faktiskt kan bidra med när styrräntan redan är på negativt territorium.

PrivataAffärer - 26 mar 19 kl. 13:37

Söderberg & Partners ser begränsad uppsida för aktier

Som orsaker till den avvaktande hållningen nämns att värderingarna har stigit i takt med börserna lyft, samtidigt som prognoserna för vinsttillväxt justerats ned från drygt 10 till 5 procent. ”Givet den begränsade uppsidan ska det mer till för att vi ska vikta upp aktier på kort sikt”, skriver Söderberg & Partners, som även pekar på fredagens inverterade amerikanska räntekurva som ett tecken på att vi befinner oss sent i konjunkturcykeln. Rådgivaren är mer positiv till räntor och alternativa investeringar.

Realtid - 29 maj 19 kl. 11:08

Söderberg & Partners i expansionsfas

Söderberg & Partners rekryterar 40 nya pensionsrådgivare. "Det är en spännande resa vi gör mot ett ännu mer konkurrenskraftigt Söderberg & Partners", säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners..

Realtid - 29 maj 19 kl. 11:08

Söderberg & Partners anställer 40 nya rådgivare

Pensionsrådgivning växer så det knakar för Söderberg & Partners som nu rekryterar 40 nya rådgivare. "Det är en spännande resa vi gör mot ett ännu mer konkurrenskraftigt Söderberg & Partners", säger Gustaf Rentzhog, vd och koncernchef på Söderberg & Partners..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Söderberg & Partners tar strid för jämförelseindex

Fondförmedlaren Söderberg & Partners har granskats i flera artiklar i Svenska Dagbladet. Företaget kritiserats för att ha brutit mot marknadsföringslagen. Konsumentverket har inte fattat beslut i ärendet ännu men nu varnar Söderberg & Partners för att Konsumentverkets iver att värna konsumenten kan leda till sämre möjlighet för sparare att jämföra investeringar..

DI - 04 apr 17 kl. 21:06

Söderberg & Partners utreds av Konkurrensmyndigheten

Försäkringsförmedlaren Söderberg & Partners utreds av Konkurrensverket för att ha riggat offentliga upphandlingar. ”Vi anser att det inte finns någon grund för misstankarna, men vi samarbetar fullt ut med Konkurrensverket i deras utredning”, säger Rasmus Löwenmo Buckhöj, informationschef på Söderberg & Partners..

SvD - 24 apr 17 kl. 10:19

Söderberg & Partners misstänks för konkurrensfusk

Konkurkurrensverket utreder försäkringsmäklaren Söderberg & Partners för brott mot konkurrenslagen. Myndigheten misstänker att bolaget har riggat upphandlingar av försäkringar i stor skala, rapporterar SR Ekot. Men Söderberg & Partners uppger att KKV har fel i misstankarna.

DI - 13 nov 18 kl. 07:45

Söderberg & Partners och Wassum blir ett inom rådgivning till institutionella kapitalägare

Wassum och Söderberg & Partners går samman och bildar Wassum/Söderberg & Partners Institutional Advisors. Därmed bildas en av norra Europas största aktörer inom fondförmedling och institutionell rådgivning..

DI - 19 dec 18 kl. 08:00

Söderberg & Partners fortsätter att växa inom Private Bankingsegmentet

Söderberg & Partners fortsätter att växa i snabb takt. Nu går Consortum Kapitalförvaltning ABs verksamhet in i Söderberg & Partners Securities AB..

DI - 09 jan 19 kl. 07:30

Söderberg & Partners blir delägare i norsk Private Bankingaktör

Söderberg & Partners fortsätter att växa. Genom en investering i norska Förvaltningshuset, som är den snabbast växande oberoende finansiella rådgivaren i Norge, går Söderberg & Partners nu in på Private Bankingmarknaden i grannlandet..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Sörman & Partners blir Söderberg & Partners

Försäkrings- och finanskonsulten Söderberg & Partners stärker sin kompetens inom sak- och livrådgivning..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

"Det är svårt för små och nya aktörer"

Allt fler i den svenska fondbranschen tror på en kommande konsolidering. "Det är svårt för små och nya aktörer med tanke på alla regulatoriska bestämmelser och kapitalkrav," säger Karin Haraldsson på Lannebo Fonder..

Realtid - 4 timmar sedan

"En pensionsförsäkring måste leva på egna meriter"

"Det är inget självändamål att människor ska flytta sina pensionspengar kors och tvärs.  Men en pensionsförsäkring måste, precis som alla andra produkter, leva på egna meriter." Det skriver Avanzas sparekonom Johanna Kull som nu förutspår goda möjligheter för en förändring av flytträtten.

Realtid - 6 timmar sedan

PPM-systemet förändrar fondmarknaden

Den stora omgörningen av PPM-systemet är försenad. Förändringarna är stora och har bidragit till att sätta fart på omstruktureringen av den svenska fondmarknaden, anser Erik Fransson, chef för Pensionsmyndighetens fondtorg..

Realtid - 6 timmar sedan

Under Armour får svensk vd

Svenske Patrik Frisk tar över vd-posten i Under Armour, ett av världens största sportföretag..

Realtid - 6 timmar sedan

Latour köper tyskt bolag

Latour stärker sin position i Tyskland och förvärvar S+S Regeltechnik med bas i Nürnberg i norra Bayern..

Realtid - 7 timmar sedan

Arlas CFO går vidare

Mejerigiganten Arla Foods CFO Natalie Knight lämnar företaget i början av nästa år..

Realtid - 8 timmar sedan

"Indexnära och systematisk förvaltning växer snabbast"

– Vi har redan sett en viss konsolidering och jag tror den kommer fortsätta. Det säger Swedbank Roburs vd Liza Jonson till Realtid. .

Realtid - 9 timmar sedan

"Investeringsstrategi och resurser avgörande"

Hur startar man en fond och vad krävs för att man ska lyckas – det ger tisdagens panelgäster svar på. .

Realtid - 9 timmar sedan

”Året tillhör inte de bästa”

Svolder presenterar rapport för verksamhetsår nummer 26 med ett oförändrat substansvärde. Nu flaggar vd Ulf Hedlundh för investeringar i ett bredare segment..

Realtid - 9 timmar sedan

Movestic och Morgan Stanley lanserar fond med inbyggt kapitalskydd

Tjänstepensionföretaget Movestic -med vd Linnéa Ecorcheville, lanserar en ny typ av fond  med inbyggt kapitalskydd. Fondens konstruktion är är framtagen i samarbete med Morgan Stanley..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.