Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 05:16

Dagens Media - 08 okt 19 kl. 10:10

VK Medias nya drag – levererar bredbandVK Media startar ett nytt affärsområde och börjar sälja bredband. ”Vi vill hitta sätt att förstärka vår intjänandeförmåga”, säger vd Sture Bergman till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Medias, Media, Sture Bergman, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VK Mediasnya , drag, levererar, bredband
Skånskan - 07 maj 16 kl. 14:00

Nytt bredband ska ersätta kopparnätet

Sjöbo Telias beslut om att klippa kopparnätet innebär slutet på bredband via ADSL. Något som skapat starka reaktioner i kommunen. Men nu meddelar Teleservice att kunderna kommer att erbjudas ett alternativ som slår det bredband som skickas via kopparkablarna.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 05:00

Ny leverantör ska ge landsbygd bredband

Svalöv När Länsstyrelsen för en månad sedan drog in bidraget till bredbandsleverantören Svenska stadsnät stod Svalöv inför ett dilemma. För att kunna leverera bredband till landsbygden fick kommunen skriva ett avtal med en ny leverantör. ERWP.

BT - 09 jun 12 kl. 12:57

Dee Snider levererar från Sweden Rock

Twisted Sister är för många 70-talister förknippade med två låtar som förgyllde Roliga Timmen på mellanstadiet en gång i mitten av 80-talet. Varenda unge kunde sjunga med i refrängerna på I Wanna Rock och We´re Not Gonna Take It. ?

Cornucopia - 20 aug 13 kl. 10:22

Telia rycker telefoni och bredband i Högsby kommun

Telia har tvärt sagt upp telefoni och bredband för kunder i östra Högsby kommun, då man tycker det är för dyrt att laga en skadad ledning. Kunderna har fått tackbrev från Telia för att de sagt upp abonnemangen. (Barometern-OT)


Telia har inte heller erbjudit någon alternativ lösning.

BT - 02 sep 13 kl. 13:46

Borås saknar strategi för bredband

Regeringens mål är att Sverige skall ha bredband i världsklass. Alla hushåll och företag bör ha goda möjligheter att använda sig av elektroniska samhällstjänster och service via bredband. Borås saknar idag en strategi för att uppnå målet.

Cornucopia - 01 mar 17 kl. 11:03

Prepping: Automatisk Internet-redundans med failover till mobilt bredband

Jag har nu på grund av återkommande driftsavbrott för min DSL-uppkoppling, införskaffat automatisk failover till mobilt bredband om den fasta förbindelsen till Internet går ner. Tillsammans med avbrottsfri kraft ger detta goda möjligheter att kunna fortsätta leverera blogguppdateringar även vid infrastrukturstörningar utan att behöva lämna hemmet. Även tillgången till Internet sorterar jag ner under prepping.

Kristianstadsbladet - 30 maj 11 kl. 22:00

Bredband åt alla saknas än

Flera byar vill nu ha fiber för bredband till landsbygden. Men från det forna BAS-projektet i Skåne når kablarna inte ända fram. Istället uppmanas nu byarna att gå samman och fixa det själva.

SmålandsPosten - 16 aug 13 kl. 07:16

Lokalt engagemang krävs för bredband

?I Sverige finns ett tusental lokala byanät för bredbandsanslutning som har startats av frivilligt engagerade, något som är unikt i världen. Men regeringens beslutade stödpengar för utbyggnad av bredband på landsbygden räcker inte för att möta behovet och efterfrågan.

BT - 21 aug 13 kl. 14:16

Lokalt engagemang krävs för bredband

Länsstyrelser, kommuner och stadsnät kan inte göra hela jobbet. ?Om boende på landsbygden i Västra Götaland ska få samma bredbandstjänster ?

Dalarnas tidningar - 24 okt 13 kl. 15:10

Oväntat drag inför V75

Bosse Eklöf levererar sina heta tips inför V75. Den här lördagen tror han att Robert Bergh tar revansch ? och han bjuder dessutom på ett oväntat drag..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 13 timmar sedan

Global streamingtjänst för damfotboll lanseras

Enligt grundarna Spring Media och Red Bee är tjänsten den första i världen av sitt slag..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Då premiärsänder P4 Södertälje

Den 8 november drar Hugo Wennström och Gabriella Alan igång den första sändningen av P4 Södertälje..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Så analyserar du dina digitala kampanjer rätt

Genom att göra analysen rätt kan du använda budgeten för digital annonsering betydligt mer effektivt, skriver Staffan Hultén – och delar med sig av praktiska verktyg..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Svag start för ”Så mycket bättre”

Årets premiär av ”Så mycket bättre” sågs av något fler än 2018, men betydligt färre än åren dessförinnan..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Erik Niva gör podd om fotbollshistoria med Perfect Day

De mångåriga sportjournalisterna Erik Niva och kollegan Håkan Andreasson lanserar ”When We Were Kings”. Podcasten produceras av Perfect Day i samarbete med Sportbladet..

Dagens Media - 17 timmar sedan

The New Yorker klarade det, men inga garantier för Glamour och Vogue

Snart ligger alla titlar som jätteförlaget Condé Nast ger ut bakom betalvägg. Men förutsättningarna för dem ser helt olika ut, skriver Dagens Medias nya bloggare Unn Edberg..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Analysbrevet 21 oktober

De digitala läsarintäkterna ökar + Nytt amerikanskt livsstilsmagasin + Bonnier News köper Lokaltidningen..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Trender från Mipcom: ”Blir viktigare att vi sluter upp lokalt”

Agent Hamilton, gränsöverskridande dejtingshower, Godzilla och dystopisk sci fi, det är några av godbitarna från årets Mipcom i Cannes. När utbudet av produktioner växer lavinartat stavas framtiden samarbete. Samtidigt är nordiska produktioner heta.

Dagens Media - 20 timmar sedan

Fredric Thunholm: ”Helkonstigt, Calle Schulman”

Fredric Thunholm på Wavemaker är inte imponerad av Calle Schulmans debattinlägg där han jämför mediebyråerna med avokadobranschen..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Replik: ”Gör oss bedrövade å Schulmans kunders vägnar”

Basala fakta saknas i Calle Schulmans debattinlägg om mediebyråbranschen. Det skriver mediebyrårådgivarna Oskar Zander och Anna Krogh Hansen, i en replik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.