Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 24 October, 01:56

Dagens PS - 08 okt 19 kl. 10:11

Försäkringsbolag stödjer Apple Watch som förmånI dagens techbrief kan du läsa om nya iPad OS, Googles självkörande bilar i Los Angeles samt försäkringsbolaget som lagt till Apple Watch som en förmån. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Så bra är nya iPadOS The Verge har recenserat nya versionen av operativsystemet iOS för iPad – som till årets utgåva bytt namn till iPadOS för att symbolisera en distinkt förändring i tänket kring världens mest populära surfplatta. Apples nya operativsystem MacOS ’Catalina’ ute nu Den senaste versionen av operativsystemet till Apples laptops och stationära datorer är ute nu. Här är en matig artikel med alla nyheter, via TechCrunch.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Apple Watch, iPad OS, Los Angeles, Techbriefen, PS, iPadOS The Verge, iOS, iPad, Ipados, MacOS, Den, Apples, TechCrunch, Detta, NBA, Adam Silver, Houston Rockets, hongkong, CNBC, Los Angeles Googles, USA, The Verge, Apple Watch Devoted Health, Försäkringsbolag, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäkringsbolag, stödjer, Apple, Watchsom , förmån
Dagens PS - 08 okt 19 kl. 10:11

Försäkringsbolag först med Apple Watch som förmån

I dagens techbrief kan du läsa om nya iPad OS, Googles självkörande bilar i Los Angeles samt försäkringsbolaget som lagt till Apple Watch som en förmån. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Så bra är nya iPadOS The Verge har recenserat nya versionen av operativsystemet iOS för iPad – som till årets utgåva bytt namn till iPadOS för att symbolisera en distinkt förändring i tänket kring världens mest populära surfplatta.

IDG - 29 nov 18 kl. 16:13

Försäkringsbolag: Apple Watch gör våra kunder mer aktiva


400 000 personer blev i genomsnitt 34 procent mer aktiva med en Apple Watch på armen..

YLE - 06 nov 14 kl. 07:00

Datorns historia i Finland - se vår nostalgiska tidslinje!

Datorns historia handlar om teknisk utveckling, krångliga förkortningar och stora ekonomiska intressen. Men en inblick i Yles arkiv visar att datorns historia också handlar om starka känslor - framför allt rädsla.
Datornostagisk läsning Datorns historia i Finland - se vår tidslinje!

Cornucopia - 09 aug 18 kl. 15:19

Gästinlägg: Vattennät, avloppsnät, elnät, vägnat, banknät?

Nedanstående är ett gästinlägg signerat Oskar Ege.

Kommer storbankerna röra sig bort från rampljuset och istället ta rollen som underhållare av ekonomisk infrastruktur? FinTech-branschens explosiva tillväxt och innovationstakt - nu accelererad av det senaste betaltjänstdirektivet PSD2 – har skapat förutsättningar för en sann revolution inom bankvärlden.

Skånskan - 25 jan 17 kl. 16:32

Minns ingenting av vansinnesfärd

MALMÖ 26-åringen minns ingenting av bilfärden på E 22:an.
Det gör nästan inte heller den förare som invalidiserades på grund av 26-åringens framfart. ERWP.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 16:54

Döms för häleri med 22 cyklar

Lund Utredningen om en cykelstöld ledde vidare och nu har en 28-årig man dömts för bland annat 22 fall av häleri med stulna cyklar. Påföljden blev skyddstillsyn plus skadestånd till ett 30-tal personer eller försäkringsbolag, med mellan 1 400 och 4 200 kronor.En presumtiv cykelköpare kontaktade polisen i augusti 2016 när uppgifterna om den cykel han erbjudits via en annons på Blocket inte stämde.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 9 timmar sedan

Gigantiska summor när plan står stilla

I mars kraschade ett Boeing 737 MAX-plan i Etiopien. Eftersom den här plantypen inte flygs sedan dess medför det stora kostnader för flygbolagen. Det är sajten The Verge som rapporterar om kostnaderna för amerikanska flygbolag när Boeing 737 MAX-plan är tvingade till att stanna på marken.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Gasell ska spetsa till L:s företagarprofil

Liberalerna och partiledaren Nyamko Sabuni vill profilera sig mer mot företagarfrågor. Då plockas Gasellvinnaren Maria Mattsson Mähl in i partistyrelsen. Dagens Industri rapporterar om nyrekryteringen som ska profilera Liberalerna som ett näringslivsparti.

Dagens PS - 12 timmar sedan

LO alltmer splittrat efter nytt besked

Efter Kommunal kommer nu ytterligare ett avhopp från LO:s lönerörelse. Pappers har meddelat att de bryter sig ut. Det är Expressen som skriver om splittringen och hänvisar i sin tur till Dagens Nyheter.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Expert vill ha dubbelt så högt bensinpris

Ska vi minska bilåkandet för miljöns skull behövs det en rejäl skattehöjning. Det anser en expert som vill se ett dubbelt så högt bensinpris mot idag. Det är Maria Börjesson, professor vid Statens väg- och transportforskningsinstitut, som har uttalat sig för SVT.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Handelsbanken sparkar 800 anställda i sparpaket

Handelsbanken ska minska antalet anställda med 800 personer i det aviserade omstruktureringsprogrammet. Det sade finanschefen Rolf Marquardt på onsdagens telefonkonferens, enligt Dagens industri. Omstruktureringsprogrammet ska spara 1,5 miljarder kronor.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Handelbanken sparkar 800 anställda i sparpaket

Handelsbanken ska minska antalet anställda med 800 personer i det aviserade omstruktureringsprogrammet. Det sade finanschefen Rolf Marquardt på onsdagens telefonkonferens, enligt Dagens industri. Omstruktureringsprogrammet ska spara 1,5 miljarder kronor.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Kände till dopingen – nu avgår Nikes vd

Nikes vd Mark Parker avgår. Detta efter att han ska ha känt till dopningsaktiviteter inom Nikes friidrottsprojekt. Det är Expressen som skriver om Mark Parkers avgång.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Riksgälden: Underskott i statsbudgeten

Svensk ekonomi kommer att mattas av och statsbudgeten väntas vända till underskott från och med nästa år, vilket göra att statens lånebehov växer. Det uppger Riksgälden i sin nya prognos. ”Avmattningen i ekonomin gör att skatteinkomsterna växer långsammare samtidigt som utgifterna stiger, vilket bidrar till underskott i budgeten kommande år.

Dagens PS - 15 timmar sedan

SJ:s kvartalsrapport går som tåget

SJ rusar fram för tillfället. Tågoperatören kan visa upp en dubbelt så stor vinst jämfört med samma kvartal ifjol. SvD Näringsliv skriver om kvartalsrapporten.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Trump förlorar ännu en rådgivare

Vita Huset uppgav under tisdagen att Donald Trumps handelsrådgivare Kelly Ann Shaw lämnar presidentadministrationen för en position i den privata sektorn. Det skriver Reuters. Kelly Ann Shaw var en av de mest seniora kvinnorna av president Donald Trumps rådgivare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.