Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 23 October, 07:54

Dagensanalys.se - 08 okt 19 kl. 10:03

Konverteringar i desktop mer värdefullt än mobilenTrots att majoriteten av konsumenterna använder mobilen för att surfa och söka på internet, är mobila annonsklick och konverteringar mindre värdefullt än desktop. Det visar en analys av över 10 miljoner annonsklick som byrån AccuraCast har gjort. Andelen konverteringar via mobilen fortsätter att växa, men är mindre värdefulla. Rapporten visar att användare via desktop konverterar i genomsnitt 60 procent mer än mobilanvändare och är värt i snitt 93 procent mer. AccuraCast anser att den lägre konverteringsgraden i mobilen beror på [. ] Inlägget Konverteringar i desktop mer värdefullt än mobilen dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
AccuraCast, Konverteringar, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konverteringari , desktop, mer, värdefullt, än, mobilen
IDG - 15 sep 14 kl. 16:41

"Microsoft fattar att Minecraft är mer än ett spel"

Microsoft köper inte ett datorspel i mängden. Minecraft har vuxit till något betydligt större - och mer värdefullt - än så..

BT - 09 aug 12 kl. 07:50

H & M mer värdefullt än Ikea

Ikea sålde nyligen sitt varumärke för 75 miljarder kronor till ett dotterbolag. Men det är bara växelpengar jämfört med Apple ? världens mest värdefulla varumärke.

Metro - 30 sep 13 kl. 07:22

Nu är Apple mer värdefullt än Coca-Cola

Nu är Apple världens mest värdefulla varumärke. Teknikjätten petar Coca-Cola från förstaplatsen..

DI - 30 sep 13 kl. 20:29

Apple mer värdefullt än Coca-Cola

Telefoner åker förbi läsken. Nu har it-jätten Apple världens mest värdefulla varumärke..

Barometern - 30 dec 15 kl. 08:24

Rasmus Arvidsson: Det handlar inte om ekonomi utan något mycket mer värdefullt

Det var en livslång dröm att flytta till östra London. Jag hade tveklöst år där som jag intensivt kommer att bära med mig i resten av mitt liv..

News55 - 16 mar 16 kl. 13:49

PRO: Värdefullt stöd från Riksbanken om fortsatt kontanthantering

Med anledning av att Riksbankchefen Stefan Ingves på DN Debatt kräver att bankerna ska hantera kontanter åt sina kunder går nu PRO ut uttrycker sitt gillande över Ingves utspel. Riksbankchefen menar att bankerna idag springer snabbare än sina kunder i utvecklingen mot ett kontantlöst samhälle och att elektroniska betaltjänster inte alltid kan ersätta kontanter. ”Det kan handla om grupper som inte klarar av att använda elektroniska betaltjänster”, skriver Stefan Ingves som inte tror att kontanter kommer att försvinna inom överskådlig tid.

YA - 04 sep 13 kl. 06:00

Skogsavverkning stoppas i värdefullt naturområde

Foto: Gert Ljungqvist
Skogsstyrelsen stoppar avverkning av skog i ett värdefullt naturområde i trakten av Ravlunda. Markägarna har överklagat beslutet men förvaltningsdomstolen ser ingen anledning att ändra styrelsens beslut om avverkningsstopp.
Det är två små områden i ett större område som anses värdefullt.

SVT - 30 mar 19 kl. 21:54

Brå: Värdefullt att få mer uppdaterade siffror

Debatten kring varför olika våldsbrott ökar i Sverige är intensiv. Därför vill Brå påbörja det nya forskningsprojektet där brottsmisstänktas bakgrund utreds. – Vi har kommit fram till att det är värdefullt att få mer uppdaterade siffror, säger Stina Holmberg, forskningsråd Brå till SVT Nyheter..

Nyteknik - 24 apr 13 kl. 06:00

?Värdefullt? mot virus

? Det kan bli väldigt värdefullt för oss svenskar att få kodsnuttar från attacker utomlands. Den bedömer Erland Jonsson, professor i datasäkerhet vid Chalmers..

Expressen - 03 nov 14 kl. 13:22

Straff skärps för stöld av värdefullt silverkors

Straffet skärps för den nu 21-årige Eslövsbon som i början på året tillsammans med två andra stal ett värdefullt silverkors från Lunds domkyrka. Hovrätten dömer mannen till ett års fängelse..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa

Wavemaker får förnyat kontrakt för utveckling, implementering och inköp av media, content och teknik för L’Oréal L’Oréal eftersökte i somras en nordisk partner för samarbete kring nästa fas av den digitala och tekniska transformationen. Nu har FMCG-jätten beslutat att förlänga avtalet med Wavemaker som i mediebyråpitchen presenterade en integrerad vision för L’Oréals marknadsförings- och teknikambition tillsammans med ett nordiskt team anpassat till deras behov. E-handel, innehåll och data är viktiga tillväxtverktyg som ska möjliggöra för oss att nå våra mål […] Inlägget L’Oréal väljer Wavemaker till sin digitala resa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Firefox vill hindra sociala medier från att spåra dig

Facebook, Twitter och Linkedin spårar dig inte bara på sina egna sajter utan även över hela nätet. En av de smartaste sakerna som sociala medier gjorde var att införa gratis gilla-knappar som kunde läggas ut på bloggar, nyhetssajter och mer. Varje gilla-knapp är också en tracker som följer dig runt på nätet.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Nu ger sig Amazon in i kampen om nyheterna

Apple, Google och Facebook har redan börja skapa sina nyhetstjänster. Nu ansluter Amazon till gruppen med flera nyhetskällor. Det handlar om var vi spenderar vår tid.

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Financial Times vill visa andra hur data ska hanteras

När allt fler publicister väljer att införa betalväggar för att få intäkter tänker Financial Times tjäna på deras ambitioner. Financial Times var en av pionjärerna inom betalväggar och har idag lyckats skramla ihop 1 miljon betalande läsare, varav 750.000 är via nätet.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Så här mäter Netflix hur många som tittar på sitt utbud

Netflix avslöjar i ett brev till brittiska regeringen hur man mäter sitt utbud, i ett försök att vara mer transparent. Netflix är allt annat än transparent och när någon tredje part uttalar sig om tittarsiffrorna är svaret från Netflix att siffrorna är fel, även om allt pekar på att de är korrekta.  Starter, tittare och tittat-på-hela är variablerna som den annars så hemlighetsfulla videojätten avslöjar i ett brev till brittiska regeringen som just nu kartlägger streamingmarknaden i England.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Dålig mobilanpassning av enkäter lamslår undersökningsbranschen

Att konsumenter använder mobiler till det mesta påverkar undersökningsbranschen negativt, då flertalet ännu inte anpassat enkäterna till den enheten. Dåligt designade mobilenkäter hindrar respondenter från att delta vilket leder till lägre svarsfrekvenser. Bakom studien är MRS, Dynata, Kantar, Lucid och Toluna.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Facebook ändrar i sin räknesnurra för organiska sidvisningar

För att bättra synkronisera hur man räknar annonsvisningar har Facebook nu ändrat om i hur organiska sidvisningar räknas. Här förklarar Facebook: We previously announced this change, and starting Monday, we will update how we measure organic reach of Pages to be more consistent with the way we calculate reach for ads. This is a change in the way that we measure reach, not a change in News Feed distribution, and other engagement metrics will remain the same.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Caliroots väljer e-handelskonsultbolaget Omniarch

Konsultbolaget inom digital affärsutveckling, Omniarch, skriver avtal med e-handelsbolaget Caliroots för att förstärka deras tillväxt online. Streetwearjätten Caliroots gör nu en ny satsning för att ta nästa kliv i sin digitala resa. Vi är väldigt glada över förtroendet att bli Caliroots tillväxtpartner.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

AI-mognaden är låg tycker chefen

Hur står det egentligen till med förekomsten av AI på svenska företag och organisationer? Idag släpper Sveriges chefsorganisation Ledarna en rapport baserad på en omfattande Novus-undersökning bland 5 000 chefer, som kan ge svar. Rapporten ”AI bortom hypen” ger en bild av AI-utvecklingen inom svenska företag och organisationer.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Diskutera Growth Hacking med Columbia Road

Columbia Road, som grundades i Finland, har utvecklats till en av de snabbast växande digitala tillväxtbyråerna byråerna inom e-handel och marknadsföring i Norden. En av hörnstenarna för hur Columbia Road arbetar med att känna av marknaden och få tillgång till direkt feedback på vad kunderna efterfrågar är att arrangera events och meetups. Tidigare i år blandade man gäster från digitala företag i Sverige med professorer och studenter från EMBA-programmet på Ivy League-universitetet Wharton Business School från University of Pennsylvania i […] Inlägget Diskutera Growth Hacking med Columbia Road dök först upp på Dagensanalys.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.