PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 21 October, 17:01

PrivataAffärer - 08 okt 19 kl. 08:55

Två köprekar bland tisdagsanalysernaPareto Securities höjer sin rekommendation för speloperatören Kindred till köp från behåll. Riktkursen sänks samtidigt från 70 till 69 kr. Det framgår av en analys. Pareto Securities sänker riktkursen för Aspire till 59 kr från 64 kr. Rekommendationen köp upprepas.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Securities, Kindred, Aspire, Betsson, Pareto, Nederländerna, Georgien, Dometic, Capital Markets, Thule, Nyhetsbyrån Direkt, SCA, Bloomberg, America Merrill Lynch, Kinnevik, Bloomberg News, RBC Capital Markets, Veoneer, Autolivs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, köprekarbland , tisdagsanalyserna
PrivataAffärer - 11 sep 15 kl. 06:00

Här är veckans samlade köprekar

Analytikerna pekar ut en lång rad aktier som köpvärda i färska uppdateringar. Här här samtliga köprekar från veckan som gått....

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nya köprekar bland måndagens analyser

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Yara till köp från behåll. Riktkursen sänks till 410 från 420 norska kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

Affärsvärlden - 25 jun 12 kl. 07:29

Morgonens köprekar

De stora analyshusen har analyserat en rad svenska aktier. Här är deras rekommendationer..

Affärsvärlden - 07 sep 12 kl. 07:56

Morgonens köprekar

Fler köprekommendationer har inkommit från analyshusen under morgonen.Även en säljrek..

Affärsvärlden - 01 okt 12 kl. 08:01

Börsveckans köprekar för tre storbolag

Börsveckan har tre köprekommendationer denna vecka och det är för storbolagen Volvo, Scania och Sampo. För de mindre som granskas blir rekommendationerna avvakta för Opus Produx, Sobi, Cybercom, Micro Systemation (MSAB), Odd Molly och Skånska Energi medan sälj råder för streetmodebolaget Wesc..

Affärsvärlden - 29 okt 12 kl. 08:16

Börsveckan: 4 köprekar

Trelleborg, Oriflame, Transcom och Dedicare får köprekommendation av tidningen Börsveckan..

PrivataAffärer - 06 mar 14 kl. 10:30

Tre färska köprekar

Verkstadsbolaget SKF är en av aktierna som höjs till köp i torsdagförmiddagens analysflöde....

PrivataAffärer - 09 maj 14 kl. 06:00

Fyra heta köprekar

Spana in analytikernas köprekommendationer från veckan som gått....

PrivataAffärer - 29 jan 15 kl. 06:00

Köprekar i rapportfloden

Samtidigt som börsbolagen bekänner färg rasar det in uppdateringar från analyshusen. Här är samtliga köprekommendationer den här veckan....

PrivataAffärer - 19 feb 15 kl. 10:43

Här är veckans samlade köprekar

Trots att Stockholmsbörsen handlas på rekordnivåer saknas det inte köpvärda aktier, enligt analyshusen. Här är bolagen som proffsen tror på just nu....

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Börsens mest blankade aktier inför rapportperioden

Att blanka en aktie innebär något förenklat att man lånar en aktie och säljer den och hoppas på att kursen faller. Då kan man nämligen köpa tillbaka aktien till ett lägre pris och återlämna den till den man lånat av. En blankning är helt enkelt en satsning på att en aktie ska falla i värde.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Atlas Copco klart över förväntan

Atlas Copco redovisar ett justerat rörelseresultat om 5.880 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 18 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

SEB: Sandvik når botten andra halvåret 2020

”Under 2020 tror vi att den huvudsakliga drivkraften för aktien kommer att vara avknoppningen av affärsområdet SMT samt intjäningstillväxt från stabiliserande efterfrågan som möter accelererande besparingar”, heter det i den analys där SEB höjer sin rekommendation för Sandvik från behåll till köp. SEB justerar samtidigt upp riktkursen från 165 till 190 kr. Sandviks värderingsmultiplar har sjunkit sedan början av 2018 och aktien handlas nu till en 13-procentig rabatt jämfört med det femåriga genomsnittet, enligt analysen.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Kepler: Holmen ”rakt igenom bra”

”Holmens rapport för det tredje kvartalet var rakt igenom bra, men det var särskilt positivt att se god produktion och lönsamhet för kartongverksamheten – vilket pekar på att bolaget lyckats få tillbaka detta viktiga affärsområde på banan”, skriver Kepler Cheuvreux analytiker. Mäklarfirman konstaterar också att bolagets uppskrivning av värdet på skogsinnehavet visserligen är en rent bokföringsmässig åtgärd, men att den nya värderingen tydligt visar hur viktigt innehavet är. Kepler Cheuvreux räknar med att Holmen fullt ut kommer att utnyttja sitt aktieåterköpsprogram fram till nästa årsstämma och att det finns goda förutsättningar för nya återköp efter det.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Nya köprekar bland måndagens analyser

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Yara till köp från behåll. Riktkursen sänks till 410 från 420 norska kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Så går det för id-verifieringsbolaget i premiären

Zignsec erbjuder ett paraply av digitala ID-verifieringslösningar för många olika länder till företag som vänder sig till konsumenter (B2C). Tanken är att kunden slipper integrera mot enskilda ID-verifieringsleverantörer på varje marknad. Zignsec omsatte 2 miljoner kronor under 2018 och 3 miljoner under första halvåret i år.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Klart bättre för Byggmax

Nettoomsättningen blev till 1.813 miljoner kr (1.713).

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Två heta köptips från Börsveckan

Ferronordic är en välrenommerad återförsäljare till Volvo i Ryssland som nu går in i Tyskland. Det känns helt rätt och aktien är billig, enligt Börsveckan som sätter köpråd. Probiotikabolaget Biogaia har god historik och har kommit ned efter vinstvarningen härom veckan.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Telia: Lars-Johan Jarnheimer tar över som ordförande

Det framgår av Telias valberednings förslag i samband med att svenska staten, som största ägare i Telia, begärt en extra bolagsstämma för att välja ny styrelseordförande, enligt ett pressmeddelande som gick ut på söndagen. Lars-Johan Jarnheimer var bland annat vd för Telias konkurrent Tele2 under perioden 1999-2008. Innan dess har han varit vice vd i Comviq och haft anställning vid H&M.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

DI: Köp Hoist

Hoist, som köper förfallna lån av bankerna och sedan driver in skulderna i egen regi, drabbades hårt av ny regeltolkning av Finansinspektion i slutet av förra året. Aktien gick från 60 till 44 kronor och den har bara tagit igen delar att det fallet under 2018. Bolaget är nu ”på god väg” i anpassningen till de nya förutsättningarna, enligt bolagets vd Klaus-Anders Nysteen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.