Realtid > Ekonomi

Monday, 21 October, 16:49

Realtid - 07 okt 19 kl. 08:13

Klart – Mellby gård köper ut Kappahl från börsenMorgonsvepet: Mellby gård köper ut Kappahl från börsen, 10 000 måste gå från HSBC och banksektorn tappar i jämställdhet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Kappahl, HSBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart Mellby, gård, köperut , Kappahlfrån , börsen
Realtid - 07 okt 19 kl. 08:13

Klart – Mellby går köper ut Kappahl från börsen

Mellby gård köper ut Kappahl från börsen, 10 000 måste gå från HSBC och banksektorn tappar i jämställdhet. Här hittar du morgonens nyheter. .

Affärsvärlden - 07 okt 19 kl. 07:57

Mellby Gårds bud på Kappahl i hamn

Mellby Gårds bud på Kappahl är nu även formellt sett i hamn. Mellby Gård har ett ägande och accepter motsvarande cirka 91,5 procent av aktierna i klädbolaget..

Realtid - 26 jun 18 kl. 10:52

Mellby Gård köper klädföretag

Familjeföretaget Mellby Gård, Anderssons investmentbolag, köper herrkonfektionsföretaget Oscar Jacobson. Mellby Gård köper bolaget av Valedo Partners Fund 1 AB.

Realtid - 27 dec 17 kl. 10:01

Mellby Gård ökar i Kappahl

Rune Anderssons Mellby Gård ökar innehavet i Kappahl med drygt 1,5 miljoner aktier..

PrivataAffärer - 17 apr 18 kl. 07:06

Mellby Gård ökar i Kappahl

Mellby Gård, som kontrolleras av finansmannen Rune Andersson med familj, har den 12 april köpt 2 miljoner aktier i Kappahl. Det framgår av Finansinspektionens insynslista....

Kristianstadsbladet - 29 jul 19 kl. 20:46

Mellby Gårds vd om Kappahl-budet: ”Tror inte på butiksdöd”

I en tid då fysiska butiker står inför stora utmaningar erbjuder sig Mellby Gård att köpa ut krisande klädkedjan Kappahl från börsen i syfte att vända bolagets lönsamhet. Nyheten har fått aktien att rusa drygt 40 procent..

Skånskan - 25 jun 18 kl. 21:34

Mellby gård köper klädmärket Oscar Jacobson

Familjeföretaget Mellby gård, med säte i Malmö, köper klädmärket Oscar Jacobson och siktar på internationell expansion.I och med förvärvet kommer Thomas Gustafsson och Sven Knutsson från Mellby gård att ta klivet in i Oscar Jacobsons styrelse.
– Tillsammans med bolagets erfarna ledning vill Mellby gård fortsätta att expandera i bolagets huvudmarknader men också stödja ledningen i dess internationella och digitala initiativ, säger tillträdande Styrelseordförande Thomas Gustafsson i ett pressmeddelande.

DI - 25 jun 18 kl. 19:00

Mellby Gård köper Oscar Jacobson

Familjeföretaget Mellby Gård, med Rune Andersson och sonen Johan Andersson i spetsen, har sedan tidigare detaljhandelsinnehav som Kapp-Ahl, Smarteyes och Flash.  Nu köper man även klädmärket Oscar Jacobson och siktar på internationell expansion..

DI - 31 jan 17 kl. 18:52

Mellby Gård köper Dea Axelssons

Mellby Gård har genom sitt klädbolag Flash köpt den konkursade butikskedjan Dea Axelssons. De båda butikskedjorna ska samordnas men Axelssons varumärke lever vidare..

PrivataAffärer - 09 okt 19 kl. 08:22

Kappahl: Starkaste försäljningen på tolv månader

Kappahl har tidigare släppt preliminära siffror för kvartalet, men i den fullständiga rapporten på onsdagsmorgonen redovisas för första gången den jämförbara utvecklingen för perioden (juni-augusti) som alltså landade på plus 4,8 procent. Rörelsevinsten i kvartalet ökade till 108 miljoner kronor (66), vilket exakt motsvarar det preliminära resultat som släpptes i mitten av september. Kappahl uppger att bolaget ser tydliga effekter av det resultatförstärkningsprogram om 100 miljoner kronor som initierades under andra kvartalet.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 minuter sedan

Deutsche Bank vill banta inom räntehandel

Deutsche Bank överväger att minska personalstyrkan med 10 procent inom räntehandel..

Realtid - 1 timme sedan

Småsparare i uppror efter Nasdaqs avlistningshot

Nasdaqs besked om att Gaming Corps riskerar att kastas ut från First North får bolagets småägare att ilskna till. "En avnotering av skulle för oss innebära att ni legitimerar de olagliga och oetiska handlingar som förekommit mot oss oskyldiga aktieägare", skriver ägargruppen i ett brev till Nasdaq..

Realtid - 8 timmar sedan

Lars-Johan Jarnheimer ny ordförande för Telia

Morgonsvepet: Stora förändringar i ledningen för Telia, ljusare kring brexit och tufft för robotrådgivarna..

Realtid - 2 timmar sedan

Burenstam & Partners förstärker i Stockholm

Ola Arvidsson blir ny teamchef hos kapitalförvaltaren Burenstam & Partners med uppgift att få företaget att växa inom Financial Life Management,..

Realtid - 2 timmar sedan

Tyskland kan vara i lågkonjunktur

Bundesbank, den tyska centralbanken, flaggar för svagare konjunktur. Flera tecken talar för att lågkonjunkturen redan kan vara här..

Realtid - 3 timmar sedan

Efter 15 års dragkamp om flytträtten får det vara nog

När regeringens flytträttsförslag har fallit är det viktigt att finansutskottet väljer en väg som leder till en flytträtt för som blir effektiv – på riktigt.  Nordnets sparekonom Frida Bratt listar sina fem bästa tips inför torsdagens möte i i finansutskottet. .

Realtid - 5 timmar sedan

”Sverige ligger långt efter USA”

Dagens panel anser att vi befinner oss ungefär halvvägs in i en konsolidering av den svenska fondmarknaden. En påskyndande faktor är skandalerna kring Allra och Falcon Funds..

Realtid - 7 timmar sedan

KPMG ska granska fintechjätte

Rådgivnings- och revisionsfirman KPMG har fått i uppdrag att utreda Financial Times anklagelser om oegentligheter hos den tyska fintechjätten Wirecard..

Realtid - 7 timmar sedan

Pimco: Negativ ränta på sparkonto kan komma till Sverige 

Om det låga ränteläget håller i sig i flera år blir svårt för svenska banker att inte börja ta ut negativa räntor på sparkonton, säger Peder Beck-Friis, förvaltare på ränteförvaltaren Pimco. .

Realtid - 8 timmar sedan

Magnusson tappar Warszawa-kontoret

Advokatbyrån Magnussons Warszawa-kontor lämnar Magnusson International för att fortsätta verksamheten som en oberoende advokatbyrå från och med den 1 januari 2020. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.