UNT > Utrikes

Thursday, 26 November, 01:40

UNT - 02 okt 19 kl. 16:07

Irländsk tvekan om Johnsons nya budEU inväntar Storbritanniens "sista" brexitplan, framlagd i grova drag av premiärminister Boris Johnson..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Johnsons, Storbritanniens, Boris Johnson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Irländsk, tvekanom , Johnsonsnya , bud
Skånskan - 17 mar 19 kl. 18:53

Irländsk firandet med grönt öl

MALMÖ Hela helgen har Irlands nationaldag Saint Patrick´s day firats med gröna kläder, grönt öl och glada människor.På den irländska puben Fagans i Malmö firar man just nu också 20-årsjubileum på den populära mötesplatsen.
– Det är till och med det 21:a året som vi firar Saint Patrick´s day på Fagans och det har varit många positiva gäster som har velat fira i helgen, berättar William Kelly, manager på Fagans.

Posh24 - 18 dec 13 kl. 08:37

Idol-vinnaren Kevin Walker uppträder i Irländsk talkshow!

Kevin Walker, 24, vann Idol för bara en och en halv vecka sedan, men han har redan hunnit spela in och släppa sin debutskiva, och gett sig ut på en signeringsturné i Sverige. Nu ska han dessutom uppträda i irländska programmet "Late late show", vilket är ett av landets mest populära och prestigefulla.

"Den här showen har min pappa alltid tittat på och just därför känns det extra kul", förklarar Walker, vars pappa är irländsk, i ett pressmeddelande.

DalaDemokraten - 06 maj 14 kl. 07:53

Nu blir det irländsk konsert på Maxim

Gustafs/Borlänge Nu blir det irländsk konsert på Maximteatern i Borlänge. Det är Gustafskören som slagit sig ihop med det irländska Borlängebandet.

Skånskan - 17 jun 16 kl. 16:43

Irländsk folkmusik tar över Jakriborg i helgen

HJÄRUP Det må spelas EM-fotboll eller regna – inget hindrade den irländska festivalyran i Jakriborg att dra i gång på fredagen.Bland de första att bänka sig under de nya tälttaken var Elisabeth Sedivi och Börje Thufvesson från Dalby.
– Det är tredje året vi är här.

Nyheter 24 - 21 jun 16 kl. 21:56

Irländsk supporter i hästmask gör EM:s hittills snyggaste mål

Sverige har inte haft ett enda skott på mål under EM. Pricksäkerheten har alltså inte varit på topp för Sveriges spelare. [readmore:850670,]Någon som däremot har en sjuk pricksäkerhet och som skulle gå direkt in i en svensk startelva är en irländsk supporter med ett hästhuvud.

Skånskan - 29 apr 17 kl. 14:00

Skånsk festival ersätter irländsk i Jakriborg i år

HJÄRUP Skånskt för hela slanten blir det på nya Skånefestivalen i Jakriborg helgen före midsommar.
Den ersätter den irländska festival som arrangerats här i fem år. ERWP.

Skånskan - 01 maj 17 kl. 08:00

Skånsk festival ersätter irländsk i Jakriborg i år

HJÄRUP Skånskt för hela slanten blir det på nya Skånefestivalen i Jakriborg helgen före midsommar.
Den ersätter den irländska festival som arrangerats här i fem år. ERWP.

DN - 27 apr 19 kl. 15:19

Konsertrecension: Två timmar irländsk folkmusik i Andy Irvines trollkrets

Den 76-årige Andy Irvine har tillhört epicentrumet av irländsk folkmusik sedan mitten av 1960-talet och ger konsert för en publik full av kännare. DN:s kritiker Magnus Säll känner sig mjukt inbäddad i hans irländska folklore..

SR - 04 maj 20 kl. 09:08

Irländsk bladvändarvardag hos William Trevor

"Irländska tragedier" heter en samlingsvolym med två romaner och en kortroman. De är skrivna av en mycket uppskattad men i Sverige rätt okänd brittisk-irländsk författare: William Trevor..

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 12 kl. 10:54

Stillsam mässa och irländsk musik

Klockan 18 söndag 21 oktober är det dags för Billesholmsmässa, en stillsammare form av gudstjänst, i Billesholms kyrka. Dagens tema är "Lyssna" och det bjuds på sång av Tobias Nilsson. Den som vill kan fika i konfirmandsalen från kl 17.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.