SR > Nyheter

Thursday, 25 February, 00:12

SR - 25 sep 19 kl. 23:13

Zelensky: Trump utförde inga påtryckningarDet stormar just nu stormar rejält kring president Donald Trump och dennes relation till Ukrainas ledare Volodymyr Zelensky. I centrum står ett telefonsamtal mellan Doanld Trump och Volodymyr Zelensky från i somras, då Trump misstänks ha försökt pressa Zelensky att utreda Trumps politiska motståndare Joe Biden..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Donald Trump, Ukrainas, Volodymyr Zelensky, Doanld Trump, Trump, Zelensky, Trumps, Joe Biden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zelensky, Trump, utförde, inga, påtryckningar
BT - 03 dec 13 kl. 10:50

Vaktmästare utförde inga obduktioner

Det stämmer inte att en vaktmästare på patologen i Kristianstad utfört minst två obduktioner på egen hand, skriver kristianstadsbladet.se. Uppgifterna tillbakavisas av Ulf Johnson, chefläkare på labbmedicin Skåne, som gått igenom protokollen från alla sommarens obduktioner för att ta reda på om det stämmer att vaktmästaren skulle ha obducerat.

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 10:48

Vaktmästare utförde inga obduktioner


Det stämmer inte att en vaktmästare på patologen i Kristianstad utfört minst två obduktioner på egen hand, skriver kristianstadsbladet.se.Uppgifterna tillbakavisas av Ulf Johnson, chefläkare på labbmedicin Skåne, som gått igenom protokollen från alla sommarens obduktioner för att ta reda på om det stämmer att vaktmästaren skulle ha obducerat.

NT - 03 dec 13 kl. 10:48

Vaktmästare utförde inga obduktioner

Det stämmer inte att en vaktmästare på patologen i Kristianstad utfört minst två obduktioner på egen hand, skriver kristianstadsbladet.se..

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 13 kl. 10:54

Vaktmästare utförde inga obduktioner

Det stämmer inte att en vaktmästare på patologen i Kristianstad utfört minst två obduktioner på egen hand, skriver kristianstadsbladet.se. Uppgifterna tillbakavisas av Ulf Johnson, chefläkare på labbmedicin Skåne, som gått igenom protokollen från alla sommarens obduktioner för att ta reda på om det stämmer att vaktmästaren skulle ha obducerat..

UNT - 03 dec 13 kl. 10:48

Vaktmästare utförde inga obduktioner

Det stämmer inte att en vaktmästare på patologen i Kristianstad utfört minst två obduktioner på egen hand. Han har hjälpt till med tyngre lyft, inget annat, enligt en ny granskning av sommarens obduktioner.(TT).

SvD - 03 dec 13 kl. 10:48

Vaktmästare utförde inga obduktioner

Det stämmer inte att en vaktmästare på patologen i Kristianstad utfört minst två obduktioner på egen hand..

Nyan - 20 apr 20 kl. 19:09

Gränsbevakningen utfärdar inga intyg för gränspassage

Gränsbevakningsväsendet eller Sjöbevakningssektionerna utfärdar inga enskilda tillstånd åt passagerare för att överträda gränsen. Det skriver gränsbevakningen i ett pressmeddelande. Bakgrunden är att gränsbevakningen har kontaktas av passagerare som velat ha intyg för att kunna korsa gränsen.

YLE - 14 sep 15 kl. 05:06

IS hävdar: Finländare utförde självmordsattack i Irak

Terrororganisationen Islamiska staten, IS, uppger att en finländsk ung man har utfört en självmordsattack i Irak. IS skriver på Twitter att mannen körde in på en irakisk militärbas i en bil lastad med sprängmedel. Attacken ska ha ägt rum i närheten av staden Baiji i norra Irak.

Västerbottens Folkblad - 08 dec 18 kl. 19:52

Utförde arbete utan lov – blev dyrt

En man i Lycksele kommun utförde arbete utan att ha sökt dispens för det. Vilket blev en dyr historia. Det var förra året som mannen utförde schaktningsarbete, trots att dispens för åtgärden saknades.

VBL - 10 mar 13 kl. 19:55

Findus Finland utför inga bakterietest på mandeltårta

Findus Finland utför inga bakterietest på de livsmedel av varumärket Almondy som bolaget importerar. Ikea stoppade nyligen försäljningen av Almondy mandeltårta i 23 länder sedan höga halter tarmbakterier hade påträffats i två tårtpartier..

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Café: ”Snart är hela stan i konkurs”

Från och med måndag måste serveringsställen och restauranger stänga kl. 20.30 oavsett om alkohol serveras eller inte.

SR - 3 timmar sedan

E4 avstängd vid Haga Norra

E4 vid Haga Norra i Stockholm är avstängd i riktning mot Uppsala pga en olycka. Prognosen just nu är att vägen kan öppnas 21.00..

SR - 4 timmar sedan

EU: Så blir vi bättre på att hantera klimatförändringens effekter

EU-kommissionen vill stärka förmågan hantera följder av torka, översvämningar och andra effekter av klimatförändring. Kommissionen menar att strategin för klimatanpassning behövs eftersom det redan finns så mycket koldioxid i atmosfären att påfrestningarna väntas öka även om utsläppsökningen hejdas. Klimatkommissionär Timmermans: "Årliga förluster på cirka 12 miljarder euro, för extremväder kan det öka till 170 miljarder "..

SR - 5 timmar sedan

Apparbetares arbetsvillkor ska ses över i EU

Människor som arbetar via appar och plattformar. t.ex cykelbud som levererar hem mat, jobbar under dåliga förhållanden menar EU-kommissionen som nu vill se över arbetsvillkoren.

SR - 5 timmar sedan

Maduro utvisar EU:s ambassadör

Venezuela utvisar EU:s ambassadör, som får 72 timmar på sig att lämna landet. Utvisningen är Venezuelas svar på de utökade sanktionerna mot landet, som EU införde efter parlamentsvalet i december. Det är det nyvalda parlamentet, som domineras av Maduros anhängare, som krävt utvisningen av EU:s ambassadör..

SR - 6 timmar sedan

Volvos vd: ”En väldigt bra väg framåt”

Håkan Samuelsson vd för Volvo Cars menar att det fördjupande samarbetet med Geely som två självständiga bolag är en bra väg framåt för Volvo. Och det finns ingen risk för neddragningar av personal i Sverige enligt Samuelsson, snarare möjligheter till ökad sysselsättning i Göteborg. Volvo ska bland annat utveckla teknik tillsammans med Geely Auto och målet är att få ut bättre bilar snabbare..

SR - 6 timmar sedan

Fyra av tio jobbar hemifrån

Rekommendationen att den som kan bör jobba hemma har blivit verklighet för många – hemarbetet slår rekord. I januari arbetade mer än fyra av tio hemifrån, enligt Statistiska centralbyrån. Det är den högsta nivån hittills av hemarbete under coronapandemin..

SR - 6 timmar sedan

Kan bli sommarskola för brittiska barn

Den brittiska regeringen vill att skolor runt om i landet ska anordna sommarundervisning för elever efter att skolorna varit stängda under flera månader under covidpandemin. Man har skjutit till extrapengar och utesluter inte heller att förlänga skoldagarna för vissa årskurser, hur många skolor som verkligen kommer anordna sommarundervisning är oklart. Även regeringarna i Skottland, Nordirland och Wales, som i just skolfrågor har stort självbestämmande har infört liknande åtgärder för att i möjligaste mån försöka förhindra att elever halkar efter..

SR - 7 timmar sedan

Så blir de nya strängare restriktionerna

Nya besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten – reglerna för restauranger, gym och butiker skärps ytterligare. Förslaget skickas nu på snabbremiss och restriktionerna ska gälla från 1 mars. Hör Fredrik Furtenbach, Ekots inrikespolitiska kommentator..

SR - 7 timmar sedan

Restauranger tvingas stänga tidigare

Onsdag den 24 februari håller statsminister Stefan Löfven, socialminister Lena Hallengren, utbildningsminister Anna Ekström och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson en digital pressträff..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.