Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 22 October, 18:19

Dagens PS - 24 sep 19 kl. 07:12

I dag har EQT premiär på börsenRiskkapitalbolaget EQT börjar i dag den 24 september att handlas på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktien handlas på segmentet Largecap med kortnamnet EQT. Teckningskursen hamnar mellan 62 till 68 kronor per aktie och fastställd teckningskurs kommer meddelas innan handeln drar igång. Bolaget har 866,35 miljoner aktier utestående per den 23 september och högst 952,98 miljoner aktier vid börsnoteringen.
The post I dag har EQT premiär på börsen appeared first on Dagens PS..
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
EQT, Stockholmsbörsen, Stockholms, Largecap, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I daghar , EQT, premiär, börsen
GöteborgsPosten - 24 sep 19 kl. 10:13

Wallenbergsfärens EQT rusar på börsen

Intresset för aktierna i Wallenbergsfärens riskkapitalbolag EQT som gör premiär på Stockholmsbörsen är stort. EQT:aktien rusade runt 20 procent i börsöppningen..

DI - 24 sep 19 kl. 17:32

Dyster dag för Volvo på trög Stockholmsbörs – EQT premiärrusade

Stockholmsbörsen visade upp relativt små kursrörelser under tisdagen och stängde runt nollstrecket..

SvD - 04 sep 15 kl. 13:10

Uppgifter: EQT siktar på börsen

Riskkapitaljätten EQT tar sikte på börsen. Det uppger flera källor till SvD Näringsliv. EQT breddar just nu sina fonder vilket pekar på att en notering förbereds.

Realtid - 25 sep 19 kl. 13:48

EQT pressad på börsen

Efter tisdagens börsrusning om 34 procent var det lite motigare för EQT på onsdagsbörsen.  En naturlig nedgång, enligt Nordnets Frida Bratt: "EQT är högre värderat än andra riskkapitalbolag på andra börser.".

DI - 13 nov 13 kl. 07:38

EQT-bolag till börsen

Det EQT-ägda badrumsbolaget Sanitec har för avsikt att notera bolagets befintliga aktier på Stockholmsbörsen. Det framgår av ett pressmeddelande..

VA - 02 sep 19 kl. 08:05

JUST NU: Nordens största riskkapitalbolag EQT noteras på Stockholmsbörsen

Investeringsfirman EQT ska notera koncernens aktier på Nasdaq Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande på måndagsmorgonen i spåren av den senaste tidens medieuppgifter om att planerna var nära att offentliggöras. EQT avser i samband med noteringen genomföra en nyemission på minst 500 miljone....

Affärsvärlden - 02 sep 19 kl. 07:59

Bekräftat: EQT noteras på Stockholmsbörsen

Investeringsfirman EQT ska notera koncernens aktier på Nasdaq Stockholm..

Realtid - 24 sep 19 kl. 09:06

EQT rusar på börsen

EQT-aktien rusar cirka 22 procent..

SR - 24 sep 19 kl. 11:09

Riskkapitalbolaget EQT rusar på börsen

Riskkapitalbolaget EQT steg kraftigt efter börsintroduktionen i morse. Hälften av bolagets kapital kommer från pensionsfonder, däribland svenska AP-fonderna. Bolaget värderas nu till ungefär 80 miljarder och handlas nu för runt 84 kronor per aktie.

DI - 18 feb 14 kl. 07:43

EQT-bolag till börsen

Det danska servicebolaget ISS planerar en börsnotering på Köpenhamnsbörsen..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Svensk blir vd för sportjätten Under Armour

En svensk presenteras nu som vd för ett av de största företagen inom sin bransch i USA. Patrik Frisk tar över efter grundaren Kevin Plank. CNBC och Dagens Industri skriver om Patrik Frisk som redan funnits hos sportutrustningstillverkaren Under Armour som operativ chef.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Stockholmarna drömmer om balkong och pool

Alla boenden är unika. Men balkong och pool – det är vad stockholmarna söker mest efter på Hemnet. Det är SvD Näringsliv som skriver om rankingen.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Negativ utveckling för SKF

Siffrorna för SKF har haft en svag utveckling. Dagens kvartalsrapport gör att aktien backar.  SVD Näringsliv skriver om rapporten.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Spotifys grundare får pris av kungen

Spotifys grundare är två av de näringslivsprofiler som får Kungliga ingenjörsvetenskapsakademins guldmedalj. Daniel Ek väljer dock att inte närvara när kungen delar ut medaljerna. Akademin presenterade flera pristagare som hör hemma i näringslivet.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Fortum skriver på långt vindkraftsavtal

Finska energijätten Fortum har tecknat ett tolvårigt avtal med Neste om att sälja elektricitet från vindparken Kalax. Det framgår av ett pressmeddelande. Kontraktet täcker 70 procent av vindparkens produktion.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Kina tar över härskartronen bland rika

Det är numera fler rika i Kina än USA. Samtidigt verkar Brexit ha påverkat antalet rika i Storbritannien. The Guardian rapporterar om sammanställningen som gjorts av Credit Suisse.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Luftslott i Oscar Properties bokföring

Krisande lyxbyggaren Oscar Properties kan ha vilselett aktieägarna genom att notera över hundra miljoner på en förhoppning om bygglov. Det skriver Dagens Industri i ett avslöjande. Inför extrastämman har bolaget lämnat in en redogörelse över väsentliga rättigheter.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Kommunal kritiserar LO:s lönekrav

Det blir ingen enad lönerörelse från LO:s sida. Kommunal bryter sig loss efter kritik mot mål om jämställdhet. SVD Näringsliv rapporterar om Kommunals avhopp.

Dagens PS - 7 timmar sedan

KPMG ska miljardspara – tar tillbaka mobiltelefoner

Revisionsjätte ska i Storbritannien spara 100 miljoner pund, motsvarande 1,2 miljarder kronor, i samband med att man ”ställer om kostnadsbasen” i företaget. Det framgår av uttalande, skriver CityAm. Bolaget planerar att bland annat att ta tillbaka hundratals företagsmobiler samt säga upp cirka en tredjedel av de personliga assistenterna.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Hongkong vill ge pengar till turister

Efter de senaste månadernas våldsamma protester i Hongkong har regionens ekonomi, och framförallt turistnäringen, fått stryka på foten. Nu överväger man att dela ut pengar till turister. Det rapporterar lokala källor, via Bloomberg News.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.