Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 19 October, 17:15

Sydsvenskan - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapenVapentillverkaren Colt ska sluta med AR-15, det halvautomatiska vapen som blivit ökänt för att användas vid många av USA:s värsta massmord. AR-15 är en civil variant av den militära automatkarbinen M16, och Colt betonar att företaget kommer att fortsätt.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Colt, AR, USA, M16

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Colt, slutarmed , ökänt, vapen
Helsingborgs Dagblad - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

Vapentillverkaren Colt ska sluta med AR-15, det halvautomatiska vapen som blivit ökänt för att användas vid många av USA:s värsta massmord. AR-15 är en civil variant av den militära automatkarbinen M16, och Colt betonar att företaget kommer att fortsätt.

DN - 02 nov 15 kl. 05:51

Norsk polis slutar bära vapen

Inom kort kommer sannolikt norsk polis att sluta bära vapen i tjänst, uppger tidningen Dagbladet och hänvisar till källor inom den norska polismyndigheten..

DN - 02 nov 15 kl. 05:51

Källor: Norsk polis slutar bära vapen

Inom kort kommer sannolikt norsk polis att sluta bära vapen i tjänst, uppger tidningen Dagbladet och hänvisar till källor inom den norska polismyndigheten..

BT - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

Blekinge Läns tidning - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

SmålandsPosten - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

Sydöstran - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

YA - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

Kristianstadsbladet - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

Barometern - 22 sep 19 kl. 03:23

Colt slutar med ökänt vapen

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

SMHI varnar för plötslig ishalka på vägarna

Om man ska ge sig ut på vägarna under lördagskvällen eller under natten till söndag gäller det att vara försiktig. SMHI varnar för ishalka, framförallt i Västernorrland och i Västerbottens kustland. Efter en eftermiddag med regn och blötsnö i mellersta.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Turkiets offensiv i Syrien – detta har hänt

Först beslutade USA att dra tillbaka sina styrkor från nordöstra Syrien. Sedan inledde Turkiet sin offensiv. Hundratusentals människor har tvingats på flykt och ett bräckligt eldupphör har utlysts.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Brand i Ryssland – fem småbarn bland omkomna

Fem små barn och två vuxna har omkommit i en brand som härjade i ett bostadshus i den ryska staden Rostov. Enligt en talesperson för räddningstjänsten var det yngsta barnet 15 månader gammalt och det äldsta sex år. Ytterligare tre personer får sjukhusvå.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Christiansen och Lewicki saknades på MFF-träningen

MFF-tränaren Uwe Rösler har problem när den allsvenska slutspurten tar fart..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

En anhållen misstänkt för mordförsök

En man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för mordförsök och olaga hot i Eskilstuna, skriver polisen på sin hemsida. Anhållandet sker efter att en man i 20-årsåldern skadades allvarligt efter ett bråk med en annan person under fredagskvällen. Pol.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Man utförde arbete på tak – föll sju meter

En man i 20-årsåldern skadades allvarligt när taket på en gymnastikhall brast. Mannen utförde ett arbete med ventilationen i samband med händelsen och föll ned på gymnastikfallets golv – ett fall på minst sju meter. Tre kollegor till mannen befann sig p.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

USA inför nya sanktioner mot Kuba

Washington motiverar de nya sanktionerna, som aviserades på fredagen lokal tid, med Kubas bristande respekt för mänskliga rättigheter samt dess stöd till Venezuelas regering. USA inför bland annat förbud mot att leasa kommersiella flygplan till kubanska.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

De ger svenska röster åt Netflix julsatsning

Skådespelarna Björn Gustafsson och Rakel Wärmländer ska ge svenska röster åt huvudpersonerna i filmen "Klaus" – Netflix första egenproducerade animerade långfilm. "Jag har inte lagt ljud till en större roll förut så det var en erfarenhet att bara ta sig.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Allt färre dömda återfaller i brott efter straffet

Frivården: "Vi ska verkställa straff men också motverka återfall i brott".

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Körsbärsträden blommar för rugbyn

Japan har drabbats av rugby-feber. VM:s värdnation har skrällt sig till kvartsfinal, och de nya favoriterna läker såren efter tyfonen Hagibis. Att helgens motståndare heter Sydafrika och är storfavoriter bryr sig de nya supportrarna inte om.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.