SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 24 October, 04:53

SmålandsPosten - 21 sep 19 kl. 22:50

Fortsatt blytungt för Öster: ”Ängsliga och rädda”Öster lyckades inte förbättra sitt utsatta läge när Dalkurd stod för motståndet på Gavlevallen. Öster fick lämna Gävle med en 1–2-förlust i bagaget..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Öster, Dalkurd, Gavlevallen, Gävle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt blytungtför , Öster, Ängsligaoch , rädda
Expressen - 01 mar 18 kl. 08:19

Moderata stödröster kan rädda kvar KD i riksdagen

Kristdemokraterna kan rädda sig kvar i riksdagen med hjälp av stödröster från Moderaterna. Enligt en undersökning som DN/Ipsos gjort kan 14 procent av M-väljarna tänka sig att stödrösta på ett annat parti. .

Sydöstran - 29 nov 17 kl. 10:57

Nya hyresgäster kan rädda Furulundsskolan

En extern uthyrning av Tekniskt lärcenter kan rädda Furulundsskolans ekonomi. Politikerna vill se över skolans lokalkostnader..

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 08:30

Fettfläckar ger hyresgäster onödiga utgifter

Foto:
De flesta hyresgäster är rädda om sitt boende, men det är inte ovanligt den som flyttar får betala tusenlappar helt i onödan. Att rökning kan orsaka stora skador fick en tidigare hyresgäst hos ABK erfara. Saneringen av nikotinskador, nya tapeter och åtgärdade golv gick löst på 43 000 kronor.

SvD - 29 okt 16 kl. 08:46

Förtidsrösterna kan rädda Clinton efter chockbeskedet

Hillary Clintons momentum rycktes undan på fredagen när FBI åter öppnade utredningen kring hemligstämplade mejl som överskuggat hela hennes kampanj. Demokraternas presidentkandidat väntas falla i opinionen när Donald Trump nu får nytt bränsle – men miljoner förtidsröster kan rädda Clinton..

SVT - 04 jun 15 kl. 18:31

Sekulära röster tystas i Bangladesh

På kort tid har flera politiska bloggare dödats i Bangladesh och framträdande sekulära röster är rädda för sina liv. Författarinnan Taslima Nasrin flyr nu regionen efter dödshot..

Dagen - 05 jun 15 kl. 03:00

Så tystas sekulära röster i Bangladesh

På kort tid har flera politiska bloggare dödats i Bangladesh och framträdande sekulära röster är rädda för sina liv. Författarinnan Taslima Nasrin lämnar nu regionen efter dödshot..

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 01:30

Stödröster kan rädda C och KD


Mer än fyra av tio borgerliga väljare kan tänka sig att stödrösta på C eller KD i valet nästa höst, enligt en Sifomätning som SvD gjort.Båda partierna har flera gånger i år hamnat under riksdagsspärren på 4 procent i opinionsundersökningar. Om ett av de borgerliga partierna skulle ramla ur riksdagen faller också regeringen.

BT - 21 dec 13 kl. 01:33

Stödröster kan rädda C och KD

Mer än fyra av tio borgerliga väljare kan tänka sig att stödrösta på C eller KD i valet nästa höst, enligt en Sifomätning som SvD gjort. Båda partierna har flera gånger i år hamnat under riksdagsspärren på 4 procent i opinionsundersökningar. Om ett av de borgerliga partierna skulle ramla ur riksdagen faller också regeringen.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 01:34

Stödröster kan rädda C och KD

Mer än fyra av tio borgerliga väljare kan tänka sig att stödrösta på C eller KD i valet nästa höst, enligt en Sifomätning som SvD gjort. Båda partierna har flera gånger i år hamnat under riksdagsspärren på 4 procent i opinionsundersökningar. Om ett av de borgerliga partierna skulle ramla ur riksdagen faller också regeringen..

UNT - 21 dec 13 kl. 01:30

Stödröster kan rädda C och KD

Mer än fyra av tio borgerliga väljare kan tänka sig att stödrösta på C eller KD i valet nästa höst, enligt SvD. Det är framförallt äldre väljare som är beredda att stödrösta, och fler uppger att de kan rösta på C än KD.(TT).

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Man skjuten i Västerås

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

En död vid översvämningar i Spanien

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Döden får ta plats

Att inte vara till besvär är inte det viktigaste, varken i livet eller döden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svagt uppåt på Asiens börser

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Varning för övningsexplosioner i Stockholm

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Costa Ricas finansminister avgår

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bussproblem vid skolflytt i Malmö

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Trump lovar ny mur – i Colorado

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Asterix har fått sin första hjältinna

Det har tagit 60 år och 38 album, men nu är hon äntligen här. Serierna om Asterix och de andra tappra gallerna har fått sin första hjältinna: Adrenaline..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Arktiska bakterier frossar i värmenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.