Expressen > Nyheter

Monday, 21 October, 20:41

Expressen - 21 sep 19 kl. 21:50

Polischefens hårda kritik efter politikernas fiaskoMats Karlsson, en av de tunga polischeferna i Region syd, är hård i sin kritik mot politikerna efter sammanbrottet i förhandlingarna om åtgärder mot gängvåldet.– Det krävs mer skjutningar och sprängningar och offer för att få politiker att kunna enas om åtgärder verkar det som, skriver han på Twitter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karlsson, Region, Twitter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polischefens, hårda, kritikefter , politikernas, fiasko
NSD - 14 okt 15 kl. 07:44

Polischefens hårda kritik efter renstölderna

Trots blodspår höll polisen inget förhör..

GT - 26 jan 18 kl. 10:59

Polischefens stenhårda attack på GW: Oseriöst

Leif GW Persson riktade i SVT:s "Veckans brott" stark kritik mot utredningen kring på en kvinna i motionsspåret i Ulricehamn.I ett pressmeddelande som polisen publicerar på sin hemsida går nu gärningsmannaprofilgruppen till motattack – och anklagar kriminologiprofessorn för faktafel."Att rikta hård kritik mot polisen och att spekulera utan att ha full insyn är oseriöst och osakligt", skriver gruppchefen Eva von Vogelsang..

Expressen - 06 apr 17 kl. 06:00

Polischefens beslut stoppade mordvågen

När Klas Friberg blev tillförordnad regionpolischef kom vändningen. Mordutredningarna i det hårt drabbade Malmö tog fart. Plötsligt fanns resurser.

BT - 09 aug 19 kl. 15:06

Polischefens kraftiga uppmaning efter brottsvågen: ”Vi vill verkligen...”

Sju cyniska åldringsbrott på sju dagar har fått lokalpolisområdeschef Tomas Stakeberg Jansson att reagera. – Det här är avskyvärda brott där de ger sig på våra mest värnlösa medborgare som inte kan skydda sig, säger han..

Expressen - 18 nov 16 kl. 10:40

Polischefens svar på hårda kritiken

Regionpolischefen Annika Stenberg svarar i ett uttalande på polisens hemsida på kritiken som riktats mot henne från Polisförbundet i region Syd.– Det gör mig självfallet bekymrad, säger hon i uttalandet..

GT - 12 jul 17 kl. 14:25

Polischefens kritik mot asyllagen: "Känner skam"

I ett långt och känslosamt inlägg kritiserar nu polisområdeschefen, Lena Matthijs, asylpolitiken i Sverige. Det är efter att en 17-årig flicka, som varit i Sverige i fyra år, nyligen blev utvisad till Etiopien som bägaren rann över för polischefen i Borås. – Jag känner skam.

BT - 04 jan 15 kl. 20:10

Kvävd protest mot NY-borgmästaren

Ett hav av blå uniformer - tusentals poliser samlades i Brooklyn på söndagen för att hedra sin mördade poliskollega Wenjian Liu. Några trotsade polischefens uppmaning att inte visa sin missaktning mot borgmästaren Bill de Blasio. Den 32-årige polismannen sköts ihjäl tillsammans med sin 40-årige kollega Rafael Ramos under ett arbetspass den 20 december.

BT - 04 jan 15 kl. 21:40

Spridd protest vid polisbegravning

Ett hav av blå uniformer - tusentals poliser samlades i Brooklyn på söndagen för att hedra sin mördade poliskollega Wenjian Liu. En del trotsade polischefens uppmaning att inte visa missaktning mot borgmästaren Bill de Blasio. Den 32-årige polismannen sköts ihjäl tillsammans med sin 40-årige kollega Rafael Ramos under ett arbetspass den 20 december.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna överfallen i tunnel – strypgrepp och slag

Kvinnan var på väg till jobbet och gick genom en gångtunnel i Enköping tidigt under måndagsmorgonen – då blev hon överfallen av en man som tog stypgrepp på henne och slog henne. Gärningsmannen var under måndagskvällen fortfarande på fri fot. .

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: Kvinna påkörd – släpades tio meter

En kvinna i 20-årsåldern har förts till sjukhus med allvarliga skador efter att ha blivit påkörd av en bil i Malmö.– Hon ska ha hamnat under bilen och släpats med ett tiotal meter, säger Patric Fors, presstalesperson vid polisen i region syd.Polisen vädjar nu om tips från vittnen till olyckan..

Expressen - 15 minuter sedan

Josefine, 21, har okänd sjukdom – ständigt sjuk

Josefine, 21, var ofta sjuk redan som barn.För sex år sedan förvärrades det – och i dag lever hon med feber upp till fem dagar i veckan.Men trots otaliga sjukhusbesök och mängder av prover vet ingen vad orsaken är.

Expressen - 45 minuter sedan

Ikeas svåra omställning – ”Vi är lite ovana vid detta”

Stort fokus på e-handel, minivaruhus och showroom i stadskärnorna.Fortsatt expansion i Asien, framför allt i Indien där man vill fånga den nya köpglada medelklassen.Det är de viktigaste satsningarna när Ikea bygger ett bolag för framtiden.

Expressen - 45 minuter sedan

Netanyahu ger upp försöken att bilda regering i Israel

Benjamin Netanyahu ger upp sina försök att bilda regering i Israel, rapporterar AFP. I stället går turen vidare till oppositionsledaren Benny Gantz. .

Expressen - 1 timme sedan

Frisörerna förföljda – av kriminella: ”Som maffia”

Några månader efter att frisersalongen Masih öppnat söder om Stockholm kom unga män och krävde ägaren på pengar – påstådd ”skatt”.Om ägaren Masih betalade skulle salongen skyddas – annars väntade ”problem”.Till slut dömdes utpressarna – då började attackerna mot salongen.

Expressen - 1 timme sedan

Ungdomsgäng kan ligga bakom luftgevärsskotten

Polisen misstänker att ett ungdomsgäng ligger bakom luftgevärsattackerna i nordvästra Skåne.Sedan förra månaden har polisen upprättat 140 anmälningar, och såväl bilar som bostäder och busshållplatser har råkat ut för skotten.– Det är mängder av människor som drabbats, säger Karim Ottosson, polisområdeschef i Ängelholm..

Expressen - 1 timme sedan

Greps för grovt våldsbrott efter bråk i Skäggetorp

En person har gripits som misstänkt för ett grovt våldsbrott i Skäggetorps centrum och en person har fått föras till sjukhus med ambulans. .

Expressen - 1 timme sedan

Beväpnad rånare försökte ta sig in i lägenhet

En rånare med ett pistolliknande föremål försökte ta sig in i en lägenhet i Malmö på måndagen.Lägenhetsinnehavaren flydde till en granne och slog larm till polis. – Vi har sökt efter gärningsmannen, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral.

Expressen - 1 timme sedan

Bengt Feldreich död – blev 94 år gammal

Tv-profilen Bengt Feldreich är död, uppger familjen för TT. Han blev 94 år gammal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.