Skånskan > Nyheter

Wednesday, 16 October, 10:14

Skånskan - 21 sep 19 kl. 17:13

Här är listans 34 punkterInrikes Regeringen presenterade 34 åtgärder i arbetet mot gängkriminaliteten.
Ta del av varje punkt på listan.Verktyg i brottsbekämpningen 1. Polisen får möjlighet att läsa krypterad kommunikation
Förslag om Hemlig dataavläsning genomförs. Det syftar till att ge polisen möjlighet att bättre kunna verkställa hemliga tvångsmedel och exempelvis även komma åt krypterad kommunikation.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Regeringen, Förslag, Hemlig, Riksåklagaren, Rikspolischefen, För, Det, Stockholm, Stockholmsområdet, Sverige, Ett, Polisen, Styrningen, Möjligheterna, Regelverket, Ungdomsreduktionsutredningens, En, LVU, LVUplaceringar, SIS, HVB, Motverka, Statens, Vi, Kriminella, Fler, Tullverkets, Den, Förstärkta, Högsta, Brott, Samhället, Att, Arbetet, Delegationen, Delmos, Socialstyrelsens, Bemanning, Polismyndigheten, Kommunerna, Skolverket, Socialstyrelsen, Berörda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är listans34 , punkter
Nyteknik - 23 mar 15 kl. 11:02

Träffa Sveriges hetaste teknikbolag på 33-listans final

33-LISTAN. Den 14 april är det dags för 33-listans final. Missa inte chansen att träffa årets hetaste unga teknikbolag på Münchenbryggeriet i Stockholm..

Västerbottens Folkblad - 10 mar 16 kl. 09:55

Säpo känner till IS-listans existens

Säpo känner till Islamiska statens medlemsregister – men vill vänta med att uttala sig om äktheten. Terrorexperten Hans Brun varnar för lynchmobbar om listan läcker ut till allmänheten. — Vi känner till listans existens utifrån att det är uppgifter som tidigare också har förekommit.

PrivataAffärer - 04 okt 19 kl. 13:04

Nordea sänker bolåneräntorna med 5-20 punkter

Nordea sänker en handfull av sina bundna svenska bolåneräntor med mellan 5 och 20 räntepunkter. Tremånadsräntan lämnas dock oförändrad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 21 jun 13 kl. 06:30

Sex punkter ska skapa trygghet

Efter den senaste tidens kritik mot Attendos asyl- och put-boende i Bromölla har Attendo nu lämnat in en åtgärdsplan. Förändringar på sex punkter är målet för personal och ungdomar.
Kristianstadsbladet har vid flera tillfällen skrivit om kritiken som funnits mot asylboendet, som drivs av Attendo individ och familj AB.

Skånskan - 14 dec 15 kl. 07:47

34 punkter för bättre psykiatri

Kristianstad Under året har flertalet brister inom psykiatrin uppmärksammats, och nu har Skånevård Sund tagit fram en 34 punkter lång handlingsplan för att komma tillrätta med dessa brister. Mätbara mål i handlingsplan Handlingsplanen för att utveckla verksamheten inom Psykiatri Skåne innehåller 34 mer eller mindre mätbara punkter. Här följer nio av de viktigaste punkterna i handlingsplanen.

Nyan - 22 dec 17 kl. 09:03

84 punkter ska göra Åland tillgängligt

Kunskap och utbildning är viktiga punkter i landskapsregeringens åtgärdsprogram för att göra Åland mer tillgängligt.
”Ett tillgängligt Åland 2017-2020”, heter åtgärdsprogrammet som landskapsregeringen presenterade under torsdagen. Programmet har tagits fram under ledning av Nina Lindfors, från rådet för personer med funktionsnedsättning, kansliminister Nina Fellman (S) och specialsakkunnige Gunilla Lindqvist.

Jönköpingsnytt - 27 jun 11 kl. 13:36

Kitas gymnasieskola brister på 30-tal punkter

Kitas Gymnasium i Jönköping kritiseras på ett 30-tal punkter av Skolinspektionen. Den allvarliga kritiken bidrog till att friskolan beslutade att stänga. - Det är ovanligt att man har så många punkter i sin granskning, säger Peter Sääw, utredare hos Skolinspektionen..

BT - 07 sep 12 kl. 07:41

Efter svidande poliskritiken - BL har förbättrat på alla punkter

För ett drygt år sedan fick bussbolagen i Västra Götaland svidande kritik av trafikpolisen. Antalet fel vid flygande besiktningar hade skjutit i höjden. Nu, ett år senare, lyfts Borås lokaltrafik fram av samma myndighet som ett lyckat exempel på hur man snabbt kan komma till rätta med problemen.

DI - 24 jun 14 kl. 14:07

Ungern sänker styrräntan med 10 punkter

Den ungerska centralbanken sänkte på tisdagen sin styrränta med 10 punkter till 2,30 procent. I Bloomberg News enkät bland 18 bedömare räknade samtliga med en sänkning med tio punkter, till 2,30 procent..

YLE - 17 apr 15 kl. 17:51

17 punkter ska rädda Raseborgs ekonomi

Under åren 2016 till 2018 ska staden Raseborg spara sammanlagt 11,7 miljoner euro. Det ska göras genom 17 olika åtgärder. Under åren 2016 till 2018 ska staden Raseborg spara sammanlagt 11,7 miljoner euro.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Massiv kritik mot regeringen – Romson prickas på tre punkter

Det går inte så bra för regeringen. Dalande resultat i opinionen, och nu har de kritiserats på rekordmånga punkter av KU, riksdagens konstitutionsutskott, skriver Expressen. – Betänkandet är sensationellt, säger en KU-ledamot till Expressen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Mindre 20-talshus på 54 kvadratmeter sålt i Höör

Höör Försäljningen av fastigheten på adressen Äskeröd 311 i Höör är nu klar. Nya ägare är Ana Marega och Sven Tilo Kruppa och säljare är Sonja Nielsen. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 54 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Malmö bäst på att samla in barnvagnar

MALMÖ Mängder av barnvagnar har rullats in i hotellobbyn på Comfort Hotel vid Carlsgatan. De väntar på att bli vidaretransporterade till Lesbos i Grekland.
– Förra året fick vi in ett tiotal vagnar totalt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skönheten kliver in i en magisk värld

Musikal Flygande böcker, en levande klocka, ett behornat odjur och ett förtrollat slott.
För Sofie Gunnarsson innebär hennes första roll i Malmö inte bara att ikläda sig rollen som Disneyprinsessa, den innebär också att kliva in i en magisk värld.• Skönheten och odjuret är en fransk saga vars första kända publicering kom 1740.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fordonshaveri på E22

Trelleborg En personbil har fått haveri i påfarten till E22 i riktning mot Trelleborg. Haveriet som inträffade strax efter klockan sju på onsdagsmorgonen på E22 vid trafikplats Gastelyckan i riktning mot Trelleborg, har stor påverkan på trafiken. Det är först vid åtta-tiden som trafiken beräknas flyta på som vanligt..

Skånskan - 5 timmar sedan

Beslut: Folkets hus kan säljas eller rivas

SVEDALA Renoveringen av Folkets hus blir för kostsam. Nu har Svedabs styrelse beslutat att fastigheten ska avyttras vilket kan leda till att huset säljs eller till och med rivas.Det var en oenig styrelse för kommunala fastighetsbolaget Svedab som vid sitt senaste möte tog beslutet att säga upp hyresavtalet med kommunens kultur- och fritidsförvaltning samt att avyttra Svedala Folkets hus.

Skånskan - 10 timmar sedan

Försökte råna kvinna på Karshögstorg

Lund Vid tiotiden på tisdagskvällen utsattes en kvinna för ett rånförsök på Karshögstorg i Lund.Polisen larmades 21:59 på tisdagskvällen till Karshögstorg. En kvinna hade då utsatts för ett rånförsök.

Skånskan - 12 timmar sedan

Stenkastning mot bilar på Möllan

Malmö Två män har omhändertagits efter att ha kastat sten mot bilar på Möllevången i Malmö.Polisens larmades till platsen 20:47 på tisdagen. Flera personer hade då ringt in till ledningscentralen och berättat om två berusade män som kastade sten på bilar och sparkade på skyltfönster på Friisgatan och gator intill Bergsgatan.

Skånskan - 13 timmar sedan

Skånska fick årets Guldkatt

Musik Vid Jazzkatten-galan på jazzklubben Fasching i Stockholm delades årets jazzkatter ut på tisdagen.
Den skånska pianisten och kompositören Elise Einarsdotter fick ta emot Guldkatten vid galan.Elise Einarsdotters kommer från Borrby utanför Kristianstad.

Skånskan - 13 timmar sedan

Pallar med ”plasthyllor” gömde 20 kilo cannabis

Malmö På handlingarna stod det att kartongerna på en av pallarna i den minilastbil tullen stoppat skulle innehålla plasthyllor.
Men när tulltjänstemännen öppnade kartongerna hittade de drygt 20 kilo cannabis gömt under lite plast.Minilastbilen stoppades i april i år vid tullstationen på Lernacken vid brofästet.

Skånskan - 14 timmar sedan

Seniorer pressade politiker

lund Besökssiffrorna som vård- och omsorgsnämnden grundar sitt nedläggningsbeslut av Nibblegårdens träffpunkt och restaurang stämmer inte. Långt fler äldre besöker verksamheterna dagligen.
Det beskedet fick politikerna veta under tisdagskvällens protestmöte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.