Cornucopia > Ekonomi

Thursday, 24 October, 03:34

Cornucopia - 21 sep 19 kl. 15:26

Diskussioner om kriminalitet brutit samman - varför har vi en riksdag?Riksdagsdiskussionerna mellan V-MP-S-C-L-M-KD om vad man ska göra åt den organiserade brottsligheten har brutit samman. Riksdagen vill alltså inte enas om lagar och åtgärder som gör att de lagar riksdagen stiftar kan följas och tillämpas.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
MP, KD, Meningslösdet, DDR-Sverige, SD, Hela, Essingeleden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Diskussionerom , kriminalitet, brutit, sammanvarför har vi en , riksdag
Expressen - 06 sep 11 kl. 20:42

Libyenförhandlingar har brutit samman

Förhandlingarna mellan rebellerna och stamäldste i Bani Walid har brutit samman, uppger källor. Staden surrar av rykten som säger att rebellerna tänker plundra och våldta - vilket tillbakavisas av rebellernas huvudförhandlare. - Vi tar inte hämnd och vi ältar inte gamla oförrätter, säger Abdullah Kenshil.

BT - 29 jan 13 kl. 17:13

Förhandlingarna om jobbpakten har brutit samman

Förhandlingarna mellan regeringen och arbetsmarknadens partner om den så kallade jobbpakten har brutit samman, uppger flera medier. Jobbpaktens mål var främst att skapa fler jobb för unga, genom så kallade introduktionsavtal. Avtalet skulle ge unga under 25 år 75 procent av lönen och resten av tiden ska ägnas åt utbildning.

Expressen - 05 nov 13 kl. 06:36

Tv-förhandlingar om OS har brutit samman

Konsekvensen av att Viasat köpt OS-rättigheterna: Reklam mitt under femmilen. Och nu har miljon-förhandlingarna mellan Viasat och TV4 brutit samman. Det innebär att TV4 bara kommer att få visa max 30 sekunder från OS i sina sportsändningar.

SvD - 07 mar 15 kl. 06:01

Förhandlingarna har brutit samman

Förhandlingarna mellan flygbolaget Norwegian och pilotfacket har åter brutit samman. Nästan 20 000 passagerare i Norge, Sverige och Danmark drabbas av den fortsatta strejken..

Sydsvenskan - 07 mar 15 kl. 06:02

Förhandlingarna har brutit samman

Förhandlingarna mellan flygbolaget Norwegian och pilotfacket har åter brutit samman. Nästan 20 000 passagerare i Norge, Sverige och Danmark drabbas av den fortsatta strejken.Medlaren Nils Dalseide kom med beskedet halv sex på lördagsmorgonen.

UNT - 07 mar 15 kl. 06:01

Förhandlingarna har brutit samman

Förhandlingarna mellan flygbolaget Norwegian och pilotfacket har åter brutit samman..

Helsingborgs Dagblad - 07 mar 15 kl. 06:02

Förhandlingarna har brutit samman

Förhandlingarna mellan flygbolaget Norwegian och pilotfacket har åter brutit samman. Nästan 20 000 passagerare i Norge, Sverige och Danmark drabbas av den fortsatta strejken.Medlaren Nils Dalseide kom med beskedet halv sex på lördagsmorgonen.

Sydsvenskan - 11 nov 16 kl. 15:32

Hyresförhandlingar i Malmö har brutit samman

Förhandlingarna om nästa års hyror för privata hyresgäster i Malmö har brutit samman..

DN - 14 sep 17 kl. 16:45

Ewa Stenberg: Det borgerliga samarbetet har åter brutit samman

ANALYS. Alliansen spricker på en socialdemokratisk försvarsministers framtid. Det är glädjande för den rödgröna regeringen i dubbel bemärkelse.

DI - 04 okt 17 kl. 08:15

Uppgifter: Budgetförhandlingarna har brutit samman

Förhandlingarna om hur riksdagen ska hantera budgetprocessen har brutit samman. Förslaget som om kort presenteras stöds bara av allianspartierna. Det rapporterar Sveriges radio..

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 10 timmar sedan

Så mycket kontanter har bloggläsarna hemma

Bloggen kan nu presentera resultatet från söndagens enkät om hur mycket kontanter bloggläsarna har hemma i svenska kronor respektive utländsk valuta. Se nedan.
En bloggläsares kontantreserv i euro.

Cornucopia - 13 timmar sedan

Chile: Femton döda, 2500 skadade och 2600 gripna i protester mot höjda taxor i kollektivtrafiken

Chile skakas av eskalerande protester sedan kollektivtrafiktaxor höjts, vilket satt fingret på upplevda stigande levnadskostnader och klyftor i samhället. Femton personer har dödats, cirka 2500 har skadats och åtminstone 2600 personer har gripits sedan protesterna eskalerade för en dryg vecka sedan.
Köer till mataffär sedan nationellt krisläge utropats.

Cornucopia - 17 timmar sedan

Diktaturen Ryssland drar sig ur Genevekonventionens skydd för civila och krigsoffer

Den Kremlstyrda diktaturen Federationen Ryssland drar sig ur Genevekonvensionens första protokoll, vilket innebär att det blir fritt fram för Ryssland att mörda civila i krig, utan några konsekvenser. Beslutet togs av diktatorn Vladimir Putin efter anklagelser om att ryska flygvapnet bombat fyra sjukhus i Syrien.
Diktaturen Rysslands utrikesdepartement.

Cornucopia - 19 timmar sedan

Brexit: Utträdesavtalet godkänt - men avslag på tidplanen

Det brittiska parlamentet ser ut att ha godkänt Brexit-avtalet om utträde ur EU, men röstade mot tidplanen. Premiärminister Johnson hotar nu med nyval, men det är osäkert om det finns mandat för detta. Kort sagt är läget fortsatt förvirrat.

Cornucopia - Igår: 19:49

Federal Reserve injicerade 100 miljarder dollar i marknaderna - USA-börsen +0.21%

Marknaderna mår som bekant inte särskilt bra. Den amerikanska centralbanken Federal Reserve injicerade idag 100 (99.9) miljarder USD i marknaderna i en tillfällig repa, men börsen i form av S&P-500 är i skrivande stund bara upp 0.

Cornucopia - Igår: 13:56

Når Lysa nollresultat 2020 och vinst 2021?

Robotförvaltaren Lysa meddelar via sin blogg att man passerat tre miljarder kronor i förvaltade medel och 23 000 kunder. Detta talar för att bolaget kan göra nollresultat 2020 och vinst 2021, om nu någon undrar hur det står till med finanserna. Detaljer nedan.

Cornucopia - Igår: 12:44

Evry eller SCB bakom felaktig arbetslöshetsstatistik?

Det framkommer nu att det är bolaget Evry som levererat av SCB ifrågasatta siffror till arbetskraftsundersökningen (AKU). Frågan blir dock om det är SCB eller Evry som är fel ute?
Generisk bild.

Cornucopia - Igår: 09:39

Framträder på Bokens Dag i Uddevalla torsdag 24:e oktober

Nu på torsdag framträder jag med en förkortad författarföreläsning på Bokens Dag på Folkets hus i Uddevalla. Evenemanget börjar 17:30 och övriga författare är Mari Jungstedt, Zeina Mourtada och Kalle Lind.
Stenviken från Stjärnklart-böckerna ligger norr om Ljungskile i Uddevalla kommun och heter egentligen Kråkholmen.

Cornucopia - Igår: 06:40

Peter Malmqvist: Finanskollaps inom ett år

Med Stockholmsbörsen på nytt börsrekord sticker Aktiespararnas Peter Malmqvist ut hakan och säger att marknaden kraschar inom ett år. Han rekommenderar dock inte något att sälja, för det värsta är inte att förlora pengar, utan att missa vinster.
Bullen.

Cornucopia - I förrgår: 21:47

MÖP-måndag: "Logistik är inte allt, men allt är inget utan logistik"

Dags för lite MÖP-måndag igen. Denna gång med lite fullstora logistik-kartbilder från kapitulationsrummet i Eisenhowers stabsplats i Reims. Bland annat byggde de allierade pipelines för för att förse trupperna och fronten med bränsle och drivmedel, vilket ger en bild av vilken gigantisk logistisk insats andra världskriget innebar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.