Världen Idag > Nyheter

Monday, 21 October, 19:55

Världen Idag - 21 sep 19 kl. 13:00

S-topp mötte terrorhyllande Fatahledare: ”Dubbelspel”Veckan innan utbildningsminister Anna Ekström (S) åkte till Förintelsemuseet i Jerusalem reste en annan S-delegation till de palestinska områdena. Där mötte man företrädare för sitt systerparti Fatah och lovade att fortsätta stödja den palestinska staten, oavsett vilket motstånd man stöter på..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Fatahledare, Anna Ekström, Förintelsemuseet, Jerusalem, Fatah

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-topp, mötte, terrorhyllande, Fatahledare, Dubbelspel
Expressen - 18 maj 13 kl. 19:42

Per Nilsson avslutade på topp - sjätte målet

Per Nilsson gjorde sitt sjätte mål för säsongen när han kvitterade till 1?1 för Nürnberg hemma mot Bremen i sista omgången av bundesligafotbollen. Nürnberg vann till slut med 3?

Sydöstran - 23 jan 14 kl. 11:41

LO-topp mötte byggnadsarbetare

Blekinge Läns tidning - 23 jan 14 kl. 11:41

LO-topp mötte byggnadsarbetare

Jönköpingsnytt - 11 apr 18 kl. 22:13

Välbesökt när KD-topp mötte Bert Karlsson

Harrys i Jönköping blev tämligen fullsatt när partiledaren Ebba Busch Thor tillsammans med Bert Karlsson hade ett politiskt samtal. Samtalet tog upp ett flertal ämnen där Busch Thor och Karlsson var överens men även ämnen där de inte var det.
.

Kristianstadsbladet - 25 jun 13 kl. 09:28

Den rödlätte jätten från Palm Springs

Foto: Scanpix
Queens Of The Stone Age är bandet från öknen som länge sågs som en udda fågel i hårdrocksvärlden. Efter sex år av tystnad har nu albumet ???Like Clockwise?

Kristianstadsbladet - 30 aug 13 kl. 10:00

Stoffe jagar sjätte segern

Foto: Tommy Svensson
I morgon körs klassiska TV-Svängen i Hörby. I fokus ? Stoffe Nilsson.

Skånskan - 21 nov 16 kl. 01:00

Obama, Pu­tin och Xi på sam­ma topp­mö­te

ERWP.fif(1)Det är bra att det hålls topp­mö­ten i in­ter­na­tio­nella or­ga­ni­sa­tioner. Då kan världens le­da­re träffas utan att det är sär­skilt or­ga­ni­se­rat.

Kristianstadsbladet - 19 maj 14 kl. 09:30

Guldtjejer slutar på topp

Foto: Tom Wall
Det var stora känslor och många tårar när C4-Gymnasternas seniortrupp tog farväl med tre SM-guld på hemmaplan. ”Nu har vi gjort något som IFK inte klarade”, skojar guldtjejerna.
Beslutet togs redan i julas.

YLE - 24 apr 15 kl. 10:16

Finländarna sjätte lyckligast i världen

De fem nordiska länderna placerar sig alla på tio i topp-listan över världens lyckligaste länder, enligt en global rankning. Finland landar på en sjätte plats. Den som är född i Norden eller Västeuropa har bäst chanser till ett lyckligt liv, enligt The World Happiness Report, som produceras för FN.

Skånskan - 25 feb 16 kl. 20:55

Xu Hui på jakt efter sjätte raka

BORDTENNIS Det är för den sjätte raka segern som Eslövs AI-kinesen Xu Hui spelar när han på fredagen går in i hagen i Idrottshuset i Örebro i Sveriges största bordtennistävling, Safirs Internationella.I fjor var det en elvaåring från Japan, Tomokazu Harimoto, som Xu Hui satte på plats i finalen. Även i år finns den japanske supertalangen, med kinesiska föräldrar, i startfältet.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 12 timmar sedan

Svårtolkade fläckar från Andrées polarexpedition

Mysteriet kring Andrées ödesdigra polarexpedition lever vidare. De senaste provsvaren från Bea Uusmas forskning gav inga entydiga svar – i alla fall inte ännu. ”Det funkade inte, det visade inte på något spår av blod”, skriver hon på Instagram..

Världen Idag - Igår: 09:00

Gudstron är grunden för Nobelpristagaren

En av årets tre Nobelpristagare i kemi, John B Goodenough, är med sina 97 år den äldsta Nobelpristagaren någonsin. Men han är också kristen och Gudsrelationen är grunden för hans arbete och strävan efter ett superbatteri..

Världen Idag - Igår: 08:00

Tystnad kring att IS bortför kristna kvinnor

Vad hände egentligen med de kristna kvinnor som kidnappades av IS? Nu anklagas irakiska kyrkoledare för att lägga locket på, men vissa av dem hänvisar till offren själva som förklaring nog: – Efter att ha varit gisslan hos IS litar de inte på någon, och allra minst på medierna, säger en präst..

Världen Idag - I förrgår: 18:59

Lauren Daigle vann stort på Dove Awards

Lauren Daigle blev en av de stora vinnarna under tisdagen med vinster i tre tunga kategorier när det kristna musikpriset Dove Awards delades ut i USA för 50:e gången..

Världen Idag - I förrgår: 14:50

Experter: Största medicinska skandalen i modern tid

Det saknas bevis för att könskorrigering minskar självmordsrisken. Det framhöll medicinska experter vid ett riksdagsseminarium och gav exempel på uppenbar desinformation runt frågan om könsdysfori..

Världen Idag - I förrgår: 09:30

Strid om migrationspolitiken väntar KD

Inför Kristdemokraternas riksting i november har en rad personer och distrikt gemensamt föreslagit att partiet åter ska inta en mer generös hållning på migrationsområdet. Man vill att KD ska arbeta för att permanenta uppehållstillstånd ska vara regel, men partistyrelsen vill hålla fast vid tillfälliga uppehållstillstånd som norm..

Världen Idag - I förrgår: 09:00

Han ser likhet mellan Israelbojkott och nazisttiden

Tyska Förbundsdagen och USA:s kongress har våren 2019 fördömt bojkottrörelsen BDS. Lars Adaktusson (KD) vill att Sverige ska följa i samma fotspår. – Jag kommer att driva denna fråga i riksdagen, säger han till Världen idag..

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Allt handlar om mötet med personen Jesus

Kristendomen handlar inte i första hand om en uppsättning värderingar. Kristendomen handlar inte i första hand om ett lärosystem. Kristendomen handlar inte i första hand om goda ideal och allmän skötsamhet.

Världen Idag - 18 okt 19 kl. 08:50

John Lundvik förkastade bojkott

Dagen innan finalen i Eurovision Song Contest i Tel Aviv i maj 2019 beslutade tyska Förbundsdagen att stämpla BDS-rörelsen som en antisemitisk organisation. Men många yrkade på bojkott av tävlingen eftersom den hölls i Israel. – Jag tycker att de är lite trångsynta, sade Sveriges representant John Lundvik..

Världen Idag - 17 okt 19 kl. 22:00

Kyrka vill skapa vänskap i ”världens ensammaste stad”

För att minska ensamheten i samhället kan församlingen skapa mötesplatser som möjliggör vänskap. Det säger Eric Andersson, pastor i Filadelfiakyrkan i Stockholm. I församlingen arbetar man medvetet med att bryta stigmatiseringen kring ensamhet och har volontärer som besöker ensamma människor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.