SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 21 October, 19:25

SmålandsPosten - 20 sep 19 kl. 22:25

Flera turister döda i busskrasch i Utah
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Utah

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera turister, dödai , busskraschi , Utah
Sydsvenskan - 20 sep 19 kl. 22:14

Flera turister döda i busskrasch i Utah

Minst fyra människor omkom när en turistbuss kraschade i nationalparken Bryce Canyon i USA på fredagen, rapporterar amerikanska medier. Minst tolv personer har skadats svårt. Kinesiska turister färdades i bussen, skriver polisen på Twitter.

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 19 kl. 22:14

Flera turister döda i busskrasch i Utah

Minst fyra människor omkom när en turistbuss kraschade i nationalparken Bryce Canyon i USA på fredagen, rapporterar amerikanska medier. Minst tolv personer har skadats svårt. Kinesiska turister färdades i bussen, skriver polisen på Twitter.

Expressen - 20 dec 15 kl. 11:53

Turister döda i busskrasch i Thailand

Minst 13 personer har dött i en busskrasch i norra Thailand, enligt Reuters. Enligt ABC news ska offren vara turister från Malaysia..

Expressen - 20 aug 19 kl. 06:53

13 turister döda i busskrasch i Laos

13 turister har dött i en busskrasch i Laos, skriver nyhetsbyrån AP.Ytterligare 31 ska ha skadats – varav två allvarligt..

Expressen - 07 nov 11 kl. 00:11

Turister döda i svår busskrasch

KAIRO. Elva ungerska turister omkom och 27 skadades i en bussolycka i Egypten på söndagen, rapporterar nyhetsbyrån Mena. .

NT - 04 jan 12 kl. 12:40

Danskar i egyptisk busskrasch

En buss med 29 danska turister och deras reseledare välte tidigt på onsdagsmorgonen på väg från Sharm el-Sheikh till Kairo i Egypten. Efter omplåstring på ett lokalt sjukhus fördes två skadade vidare till sjukhus i Kairo..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

20-tal barn omkom i busskrasch

28 personer dödades i en bussolycka i Schweiz på tisdagskvällen. 22 av de omkomna var barn. Det fanns totalt 52 belgiska turister i bussen, som var på väg tillbaka till Belgien från en skidsemester.

Kristianstadsbladet - 10 aug 14 kl. 00:22

Svår busskrasch i Tibet


En buss störtade ned i en dal i Tibet på lördagen och kraschade mot två andra fordon, rapporterar nyhetsbyrån Nya Kina. I olyckan dödades 44 personer och 11 skadades.Bussen hade 50 passagerare ombord när störtade ned för ett drygt tio meter långt stup.

BT - 10 aug 14 kl. 00:22

Svår busskrasch i Tibet

En buss störtade ned i en dal i Tibet på lördagen och kraschade mot två andra fordon, rapporterar nyhetsbyrån Nya Kina. I olyckan dödades 44 personer och 11 skadades. Bussen hade 50 passagerare ombord när störtade ned för ett drygt tio meter långt stup.

Sydsvenskan - 04 apr 16 kl. 03:16

Två döda i busskrasch i Kuba

En kubansk busschaufför och en tysk turist omkom under helgen när en buss med tyska och österrikiska turister råkade ut för en olycka i Kuba.27 personer skadades varav sex allvarligt när en container från en lastbil kraschade in i en bro och föll ner på turistbussen, rapporterar statlig tv.Bussen var på väg till den populära turiststaden Trinidad när olyckan inträffade..

UNT - 04 apr 16 kl. 03:14

Två döda i busskrasch i Kuba

En kubansk busschaufför och en tysk turist omkom under helgen när en buss med tyska och österrikiska turister råkade ut för en olycka i Kuba..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

1925–2019: Tv-profilen Bengt Feldreich är död

Journalisten och programledaren Bengt Feldreich har avlidit, uppger familjen för TT. Han var SVT:s första julvärd och även berättarröst i "Kalle Anka och hans vänner önskar god jul"..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Oppositionen föreslår bilfri dag i Göteborg

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

FBI avslöjade svensk med barnporr

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Matchrapport: Öster mot Syrianska

På måndagskvällen drabbar Öster och Syrianska samman i en hyperviktig match i Superettans bottenstrid. Första avspark på Myresjöhus Arena sker klockan 19.00 och ni kan följa ödesmatchen här..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Thailands kung degraderar bihustru

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Han fick svar om sjuktransporterna med helikopter

Riksdagsledamoten Per Schöldberg från Växjö, (C) ställde en fråga till infrastrukturminister Tomas Eneroth, (S) om Sjöfartsverkets avtal med regioner om sjuktransporter. Svaret från Eneroth inger visst hopp om en fortsättning av sjuktransporter med helikopter..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Knausgård skriver bok som ska läsas om 100 år

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kronoberg ökar operationstakten – får ta del av nygamla stödet

Snart ska den nya Kömiljarden börja delas ut bland landets regioner och landsting. Kronoberg ligger bra till, här har operationstakten ökat mest i hela landet..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Elektroniska hastighetskontroller ska sänka hastigheter i trafiken

Brottsförebyggande rådet vill att kommunen köper in elektroniska hastighetstavlor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.