Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 17 October, 12:08

Blekinge Läns tidning - 20 sep 19 kl. 18:00

Berömda Tösen har haft en romans med ElvisGeten Tösen blev rikskänd när hon dök upp från ingenstans vid köpcentret i Lyckeby. Ett år senare mumsar hon äppelbitar i sitt nya hem i Wämöparken och har hunnit med en romans med Elvis..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Tösen, Elvis, Lyckeby, Wämöparken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Berömda, Tösenhar , haften , romansmed , Elvis
Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 06:30

Berömda ödlor genomgår renovering

Foto: Bosse Nilsson
Ett av Bromöllas mest berömda kännetecken genomgår just en renovering som ska föra det in i framtiden. Hundratals timmar kommer att läggas på Scanisaurus skönhetsbehandling. Allt från fogar till plattor ska bytas ut.

YLE - 22 maj 15 kl. 15:03

Reko-ringarna berömda i Europa

Rejäl konsumtion, förkortat Reko, är ett koncept som vuxit explosionsartat i Finland. Nu kommer man från Frankrike, Belgien och Tyskland för att lära sig av den finländska framgångssagan. Producenterna och konsumenterna möts på Facebook och sen delas maten ut öga mot öga på torg och parkeringsplatser.

Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 12:00

"Vi har haft våra fighter"

Foto: Annica Jönsson
Det dansk-svenska äktenskapet inleddes en junidag för fyra år sedan. Det har varit år fyllda med tro och hopp, glädje och förtvivlan, kärlek och ilska. Och en och annan knuten näve.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 12:52

Nu berättar hon Moas historia

I dokumentärdramat Moa Martinson landsmodern berättar den dansk-svenska filmaren Maj Wechselmann den välkända proletärförfattarens historia och sätter nytt fokus på relationen mellan henne och Harry Martinson
– Nu ska vi ta fram Moa så att hon aldrig försvinner, säger Maj Wechselmann bestämt.Maj Wechselmann om …
… hur det var att jobba med Ebba Witt-Brattström: ”Det var enormt inspirerande. Hon är en väldigt bra tjej.

Alingsås tidning - 12 apr 13 kl. 19:15

Oberäknelig och sen Washingtonvår  

ÅRSTIDER: Trots den sydliga breddgraden är våren i Washington vanligtvis ganska oberäknelig och i år ovanligt sen. De berömda körsbärsträden, som traditionellt blommar i slutet av mars, nådde istället sin höjdpunkt 8-10 april i år..

UNT - 15 jul 13 kl. 07:32

Först New York - sen Sverige?

Prinsessan Madeleine och Cristopher O'Neill kan tänka sig att flytta till Sverige i framtiden, men först är det New York som gäller. Det berättar paret i en intervju för SvD, där de också kommenterar det berömda tihi:et.(TT).

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 15:08

Carl Jan, 70: ”Jag har aldrig haft ett jobb”

Carl Jan Granqvist är bokaktuell med ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp”. (Foto: Ola Söderlund) Carl Jan har precis hållit hov på ett mingelparty i sin fashionabla vinkällare Grappe på Östermalm i Stockholm inför boksläppet av ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp” (Måltidsakademiens förlag). En gäst som pockar på att Carl Jan ska signera boken beskriver den 270 sidor tjocka prosan som ”en bibel”.

YLE - 07 sep 17 kl. 16:42

Sibelius-Akademin och världsberömda The Juillard School i gemensam turné: "Deras liv som musiker kommer att förändras av det här"

Nu känns det vara bra att vara finländare, viskar min bänkgranne, när de sista tonerna av Sibelius har tonat ur och applådåskorna börjar dåna i Lincoln-centrets sal. Sibelius-Akademins turnéprojekt är slut och Finlands 100-årsjubileum är firat i New York. Det är den stora symfoniorkestern med nittio musikstuderande som just har avslutat sin två veckor långa turné i Lincoln Center.

YLE - 07 sep 17 kl. 16:42

Sibelius-Akademin och världsberömda The Juilliard School på gemensam turné: "Deras liv som musiker kommer att förändras av det här"

Nu känns det bra att vara finländare, viskar min bänkgranne, när de sista tonerna av Sibelius har tonat ur och applådåskorna börjar dåna i Lincoln-centrets sal. Sibelius-Akademins turnéprojekt är slut och Finlands 100-årsjubileum är firat i New York. Det är den stora symfoniorkestern med nittio musikstuderande som just har avslutat sin två veckor långa turné i Lincoln Center.

YLE - 22 jul 16 kl. 07:02

Turister hittar gömda pärlor tack vare Tripadvisor

Många resenärer använder webbtjänster som Tripadvisor för att leta fram information om restauranger i Helsingfors. Allt fler är villiga att ta sig också längre bort från centrum för att besöka matställen som fått bra betyg. Martha Muñoz och Alvaro Icaza har kommit från Spanien för att uppleva sommaren i Finland.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Ett år efter start – stoppad satsning i centrum ska ta ny fart

Satsningen på kajen drog i gång för ett år sedan – men stannade av igen. Nu är pausknappen släppt och mäklaren hoppas få ny fart på projektet. – Men jag vågar inte ropa hej än, säger Mikael Levén..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Budget: Fritidsgård kan få miljontillskott

Kommunstyrelsen hörsammar kultur och fritidsnämndens önskemål om ett tillskott om 970 000 kronor, öronmärkta för fritidsgården Växtverket. Nu väntas frågan fastställas av kommunfullmäktige..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Skärpt straff för bostadsrättssvindel i Malmö

Dyr klocka, flygresa och gratis användning av fyra hyrbilar – ordföranden i en av landets största bostadsrättsföreningar dömdes först till fängelse i ett år och tre månader efter att ha tagit emot mutor värda drygt 870 000 kronor. Nu skärper hovrätten straffet..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Akademien: Har inte belönat krigshetsare

Det stormar kring Nobelpristagaren Peter Handke. Men det finns inga belägg för att författaren skulle ha förnekat krigsförbrytelser eller folkmord på Balkan, menar Svenska Akademien..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Skolpengar gick till att starta islamisk bank

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

TT-FLASH: EU och britterna överens

En uppgörelse om brexit har nåtts mellan EU och Storbritanniens regering, uppger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Trumps brev "det mest bisarra jag sett"

"Var inte en hårding. Var inte en dåre!" Tonen i USA:s president Donald Trumps brev till den turkiske presidenten Erdogan hör inte till vanligheterna vid diplomatisk kommunikation..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Netflix om svenske författaren: Ett lätt val

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ny flyktingvåg i Syrien

Många människor har tvingats lämna sina hem i en ny flyktingvåg i Syrien de senaste dagarna. Sedan Turkiets offensiv i nordöstra Syrien inleddes i förra veckan har fler än 300 000 människor flytt, uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR)..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Facket JO-anmäler stängning av AF-kontorOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.