Realtid > Ekonomi

Thursday, 17 October, 12:18

Realtid - 20 sep 19 kl. 16:45

Danske Bank: ”Vi ska öka kundnöjdheten”Johanna Norberg har som ny vd för Danske Bank Sverige fortsatt tillväxt som en viktig uppgift framöver. Här ingår att höja kundnöjdheten, berättar hon för Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bank, Norberg, Danske Bank Sverige, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danske, BankVi ska , öka, kundnöjdheten
DI - 02 feb 17 kl. 13:41

Bank-vd:n lovar färre skandaler

Swedbanks vd Birgitte Bonnesen vill inte spekulera i risken för sanktioner från Finansinspektionen. Framöver hoppas hon att färre skandaler ska lyfta kundnöjdheten i banken. ”Jag tar tag i det här kraftfullt”, säger hon till Di..

IDG - 03 apr 14 kl. 08:00

Kundnöjdheten hög i omfattande outsourcing-studie

Igår presenterades en omfattande outsourcing-studie. Europeiska bolag i 12 länder har utvärderat tusen leverantörer från hela världen och en av slutsatserna av studien är att den stora majoriteten av företagen är nöjda med sin outsourcing..

DI - 11 dec 17 kl. 12:00

Marginalen Bank har nöjdast Privatlånekunder enligt SKI 2017

Marginalen Bank toppar listan med att ha de nöjdaste Privatlånekunderna på marknaden visar en ny SKI-undersökning. Kunderna upplever bättre villkor och större tillgänglighet med att få hjälp med sina lån hos nischaktörerna när det gäller privatlån. Marginalen Bank, som toppar undersökningen, får flest låneansökningar via telefon, där nöjdheten överstiger 70..

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 06:57

Bankkunderna något nöjdare


I fjol fick de svenska bankerna det sämsta betyget på tio år av sina kunder. I år är kunderna något nöjdare, enligt Svensk Kvalitetsindex. Däremot har inte lojaliteten ökat - kunderna skaffar sig fler banker för att täcka alla sina behov.

Trelleborgs Allehanda - 08 okt 14 kl. 06:57

Bankkunderna något nöjdare


I fjol fick de svenska bankerna det sämsta betyget på tio år av sina kunder. I år är kunderna något nöjdare, enligt Svensk Kvalitetsindex. Däremot har inte lojaliteten ökat - kunderna skaffar sig fler banker för att täcka alla sina behov.

BT - 08 okt 14 kl. 06:57

Bankkunderna något nöjdare

I fjol fick de svenska bankerna det sämsta betyget på tio år av sina kunder. I år är kunderna något nöjdare, enligt Svensk Kvalitetsindex. Däremot har inte lojaliteten ökat - kunderna skaffar sig fler banker för att täcka alla sina behov.

PrivataAffärer - 01 okt 18 kl. 08:26

SKI: Svenska banker har vänt trenden

Det skriver Bloomberg News och hänvisar till Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning. I denna enkät uppgick kundnöjdheten i snitt till 65,0 2018, efter att ha fallit tre år i rad. I fjol, alltså 2017, nådde kundnöjdheten 62,7, den lägsta nivån på 22 år.

Dagens PS - 10 dec 18 kl. 08:51

Storbanken parkerar på jumboplats – igen

Sämst igen när kunderna sätter betyg på lån och sparande i ny undersökning. I oktober presenterade Svenskt Kvalitetsindex, SKI, årets undersökning av kundnöjdheten i bankbranschen. I dag, måndag, offentliggör SKI vad kunderna anser om bankernas specifika produkter: bolån, fastighetslån, privatlån och sparande.

YLE - 04 okt 16 kl. 03:46

Banklojaliteten rubbas – och lokalbanken är vinnare

Finländarna är mera nöjda med sina banker än övriga nordbor. Men nu prioriteras kundkontakt och ärlighet mer, vilket anses vara till de internationella storbankernas nackdel. Nordea är den bank som tappat mest mark bland kunderna.

Dagensanalys.se - 19 mar 18 kl. 12:01

Så här lyckas Elgiganten med sin kundklubb

Elgigantens kundklubb har passerat drömgränsen 1 miljoner kundmedlemmar. Nu fortsätter satsningen med nya exklusiva samarbeten och klubberbjudanden som medlemmarna själva är med och bestämmer. Här berättar Andreas Einesson om satsningen.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

”Utmaningen är att koordinera processen”

Att vara rådgivare i en större investeringprocess innebär en mängd utmaningar. Ett exempel är när Reforce International nyligen tog in 51 miljoner kronor. Advokatbyrån Synch sydde ihop önskemålen mellan befintligt ägarkollektiv och investerarkretsen..

Realtid - 30 minuter sedan

Juncker: Brexitavtal är klart

Storbritannien och EU är överens om ett brexitavtal, skriver EU:s Jean-Claude Juncker och Storbritanniens premiärminister Boris Johnson  på Twitter..

Realtid - 1 timme sedan

Hon tar över som vd för PWC Sverige

Sofia Götmar-Blomstedt blir vd för PWC Sverige. Hon tillträder formellt den 1 juli 2020..

Realtid - 1 timme sedan

Quickbit ska ge ut betalkort för kryptovalutor

Det svenska kryptovalutabolaget Quickbit ska ge ut fysiska och virtuella Visa- och Mastercardkort..

Realtid - 2 timmar sedan

Ny ekonomichef på Coor 

Coor har rekryterat Stefan Östlind som cfo, ekonomichef, för Coor i Sverige..

Realtid - 3 timmar sedan

Rekordhög rörelsevinst för Avanza

Avanza ökar rörelsevinsten med 23 procent till rekordnivån 163 miljoner kronor i det tredje kvartalet jämfört med motsvarande period förra året..

Realtid - 3 timmar sedan

Trustly öppnar tech-hubbar i Brasilien och Portugal

Det svenska fintechbolaget Trustly öppnar två nya tech-hubbar, en i Brasilien och den andra i Portugal..

Realtid - 3 timmar sedan

Tungt avhopp från Handelsbanken Capital Markets

Peter Karlsson lämnar Handelsbanken Capital Markets, Bopriserna stiger och SAS emitterar 1,5 miljarder kronor i obligationer. Det är några av nyheterna i torsdagens morgonsvep. .

Realtid - 5 timmar sedan

Swedbank och Nordea i täten på hållbarhetslista

Både Swedbank och Nordea placerar sig på topp-tio i en färsk internationell ranking när det gäller att omsätta arbetet med hållbara investeringar till varumärket.  - Vår vision är att bli världsledare i hållbart värdeskapande, säger Liza Jonson, vd för Swedbank Robur..

Realtid - 6 timmar sedan

Jakten på yield kvarstår

Centralbankerna har svårt att uppfylla sina inflationsmål och agerar därefter. Penningpolitiken kanske inte är så expansiv trots allt. Det skriver Michael Grahn, chefsekonom på Danske Bank med anledning av en färsk rapport från Finansinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.