SR > Nyheter

Thursday, 17 October, 12:26

SR - 20 sep 19 kl. 16:08

Gängsamtal: Ingen överenskommelse i dagInte heller efter dagens möte, det tredje i raden, om åtgärder mot gängkriminaliteten lyckades partierna komma överens..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GängsamtalIngen , överenskommelsei , dag
BT - 12 nov 14 kl. 11:49

Så bör Ulf Olsson och Alliansen göra upp i dag

När Ulf Olsson säger att han "varit och är beredd att förhandla om allt" med Alliansen för att nå en överenskommelse om hur Borås ska styras där Sverigedemokraterna fortsatt isoleras är det nog en sanning med modifikation. När det gäller den stora valfrihetssymbolfrågan om det i dag privat drivna äldreboendet Byttorpsklint har Socialdemokraternas bud varit att det kan ombildas till en så kallad intraprenad, ett personalkooperativ. Sedan det förslaget las på bordet har Socialstyrelsens stora årliga undersökning visat att Byttorpsklint får klart bättre betyg av de boende än vad kommunens egna äldreboenden får, i snitt.

BT - 02 jan 13 kl. 16:48

Nej till regeringens överenskommelse om minskad hemlöshet

Borås säger nej till en överenskommelse med regeringen om att minska hemlösheten. ? Vi jobbar redan med de här frågorna och vi har inte fått med vårt budskap, säger kommunalrådet Lena Palmén (S).

SVT - 08 dec 16 kl. 10:07

Ryssland: Överenskommelse om Aleppo nära

Ryssland och USA är nära att nå en överenskommelse om eldupphör i Aleppo i Syrien, säger Rysslands vice utrikesminister Sergej Ryabkov i dag. I dag fortsätter han och USA:s utrikesminister samtalen i Hamburg. Samtidigt fortsätter det diplomatiska spelet på högsta nivå på flera håll i dag..

Kristianstadsbladet - 31 dec 12 kl. 19:53

Obama: Överenskommelse nära

- En överenskommelse för att undvika skattehöjningar och nedskärningar är i sikte. Men det är ännu inte klart, säger president Barack Obama i ett uttalande från Vita Huset.
Den potentiella överenskommelsen leder till att medelklassens skatter inte kommer höjas, enligt Obama.

BT - 24 sep 13 kl. 17:03

USA vill ha överenskommelse med Iran

I sitt tal i FN:s generalförsamling sade Obama att han vill lösa frågan om Irans energiprogram på fredlig väg med den nuvarande iranska regimen. Samtidigt sade han sig vara beslutsam om att landet inte ska få tillgång till kärnvapen.USA:s president Barack Obama vill utgå från de senaste uttalandena från den iranska regimen i en överenskommelse och att utrikesminister John Kerry fått i uppdrag att nå fram till ett avtal.

Kristianstadsbladet - 24 sep 13 kl. 17:14

USA vill ha överenskommelse med Iran

Det planerade mötet mellan Irans och USA:s utrikesministrar i New York ses som ett stort diplomatiskt genombrott.Obama sade i dag att han vill lösa frågan om Irans energiprogram på fredlig väg med den nuvarande iranska regimen.
Iran hoppas på en "ny era" kring landets kontroversiella kärnenergiprogram, men omvärlden är avvaktande.

YLE - 16 nov 13 kl. 04:51

Finnair har ställt in 19 flyg i dag

Trots att det akuta strejkhotet mot flygbolaget Finnair blåstes av igår, så är 19 av dagens avgångar inställda. Det rör sig om både inrikesflyg och flyg inom Asientrafiken under morgonen och förmiddagen. 2 500 passagerare drabbas av de inställda avgångarna i dag.

YLE - 16 nov 13 kl. 07:49

Finnair har ställt in 18 flyg i dag

Trots att det akuta strejkhotet mot flygbolaget Finnair blåstes av igår, så är 18 av dagens avgångar inställda. Det rör sig om både inrikesflyg och flyg inom Asientrafiken under morgonen och förmiddagen. 2 500 passagerare drabbas av de inställda avgångarna i dag.

BT - 06 okt 14 kl. 11:24

Överenskommelse ska stoppa vinstjakt

Överskott i välfärden ska i huvudsak återinvesteras i verksamheten. Det är kärnan i den överenskommelse som Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet presenterade i dag. Överenskommelsen presenterades av statsminister Stefan Löfven (S), MP:s språkrör Gustav Fridolin samt Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt och Ulla Andersson.

Cornucopia - 07 jun 17 kl. 18:07

Överenskommelse: Svensk byråkrati mot terrorism ska stärkas - utredare sökes

I en blocköverskridande överenskommelse utan V och SD har riksdagspartierna kommit överens om att stärka svensk byråkrati för att mer garanterat kunna konstatera att gärningsmän var kända av Säpo vid terrordåd. Svenskarna ska kunna känna sig trygga i att myndigheterna hade koll på eventuella terrorister redan innan de begick terrordåd. Ett flertal utredare sökes nu till ett tiotal utredningar som kommer leverera kraftfulla dokument att sätta in i pärmar.

SVT Debatt - 04 aug 13 kl. 00:47

Blocköverskridande överenskommelse kring vinster i välfärden nödvändig

VINSTER I VÄLFÄRDEN När Vänsterpartiet basunerar ut sin vilja att förbjuda vinster i välfärden öppnar det en historisk möjlighet för Folkpartiet och Jan Björklund att ta initiativ till en blocköverskridande överenskommelse. En överenskommelse som säkerställer att multinationella riskkapitalister inte tillåts smita undan sitt ekonomiska och moraliska ansvar genom tveksamma skattekonstruktioner. En rakt igenom fri marknadsliberal syn på denna fråga lika felriktad som det vinstförbud som Vänsterpartiet och Jonas Sjöstedt förordar, skriver Thomas af Bjur (FP), Hälso- och sjukvårdslandstingsråd Sörmland.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

”Nu hänger allt på brittiska parlamentet”

Boris Johnson behöver 320 röster i brittiska underhuset för att klubba igenom det nya utträdesavtalet – men det är långt ifrån säkert om han får igenom förslaget, enligt Sveriges Radios Londonkorrespondent Daniel Alling..

SR - 10 minuter sedan

Forskaren: Klimatvinst först när resan på elsparkcykel ersätter bil

Det är ett problem om nya delningstjänster som till exempel elsparkcyklar styr bort resenärer från andra hållbarare alternativ. Det säger forskare efter Ekots granskning om hur miljövänliga elsparkcyklarna är..

SR - 5 minuter sedan

Oro för ny flyktingvåg till Grekland: "Fler fartyg i rörelse"

Oron för att en ny våg av flyktingar och migranter ska komma till Grekland märks på flera sätt. Bland annat uppges fartygstrafiken kring ön Lesbos ha ökat kraftigt..

SR - 45 minuter sedan

Parterna överens – nytt brexitavtal klart

Brexitavtal har träffats uppger Reuters och irländska public service bolaget RTE..

SR - 1 timme sedan

Socialstyrelsen: Allt fler hämtar ut läkemedel för barn

Uttagen har ökat för både pojkar och flickor i alla ålders- och inkomstgrupper..

SR - 1 timme sedan

Migrationsverket stoppar alla asylbeslut om nordöstra Syrien

Migrationsverket stoppar nu alla asylbeslut som gäller personer från nordöstra delen av Syrien. Det beslutade myndigheten i dag på förmiddagen, kan Ekot nu berätta..

SR - 1 timme sedan

Bakom Ericssons förlust: Risk för miljardböter

Ericsson gjorde en storförlust på över fyra miljarder kronor, vilket hänger ihop med att företaget avsatt närmare tolv miljarder för att kunna betala korruptionsböter till de amerikanska myndigheterna, något som Ericsson berättade om för några veckor sen..

SR - 2 timmar sedan

De fick inte vård för förlossningsskador

För kvinnor som fått en förlossningsskada kan det dröja många år innan de får rätt vård. Om de alls får det. Vilken hjälp förlossningsskadade kvinnor får skiljer sig åt beroende på var i landet man bor..

SR - 2 timmar sedan

Johnsons stödparti nobbar avtalet

Det verkar vara nära ett avtal om det brittiska utträdet ur EU när EU-toppmötet börjar i Bryssel idag. Men nu på morgonen kommer uppgifter om att den brittiska regeringens stödparti DUP, på Nordirland, inte stödjer det förslag som nu diskuteras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.