Skånskan > Nyheter

Saturday, 19 October, 08:43

Skånskan - 20 sep 19 kl. 15:43

Kanske kandidaturArdalan Shekarabi har på sin facebooksida lagt upp ett program i punktform som går att tolka som en framtida kandidatur för partiledarposten. Det är svårt att tänka sig andra skäl till att lansera ett eget ”idéprogram”.
Det är en ”danskare” socialdemokrati som Shekarabi förespråkar: kraftigt minskad flyktingmottagning, högre krav på integration och förbud för religiösa friskolor. Den invandrade ska ha plikt att göra sig anställningsbar. ”Hela samhället måste göra stora ansträngningar för att skapa en inkluderande nationell identitet” skriver han på punkt nio.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Shekarabi, Annat, Dansk, Stefan Löfven

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kanske kandidatur
Sydsvenskan - 28 maj 15 kl. 14:40

Pataki anmäler kandidatur

George Pataki, tidigare guvernör i New York, sällar sig till dem som hoppas bli valda till Republikanernas presidentkandidat 2016.— Det är dags att resa sig, försvara vår frihet och återta den här regeringen, säger han i ett videoklipp där han anmäler sitt intresse.Pataki var guvernör under tre mandatperioder från 1995 till 2006.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 15 kl. 14:40

Pataki anmäler kandidatur

George Pataki, tidigare guvernör i New York, sällar sig till dem som hoppas bli valda till Republikanernas presidentkandidat 2016.— Det är dags att resa sig, försvara vår frihet och återta den här regeringen, säger han i ett videoklipp där han anmäler sitt intresse.Pataki var guvernör under tre mandatperioder från 1995 till 2006.

SR - 21 okt 15 kl. 10:50

Svårt för Platini att få sin kandidatur godkänd

Fifas valkommitté tänker inte behandla Michel Platinis kandidatur till ordförandeposten förrän efter avstängningen. Men det kan bli svårt för Uefa-ordföranden att få sin kandidatur godkänd..

Alliansfritt Sverige - 07 aug 11 kl. 20:10

KD-topp kallar C-kandidats kandidatur för hopplös

ATTACK. Igår attackerade C-kandidaten Anders W Johanssons KD:s HBT-politik och krävde att partiet skulle fråntas alla frågor som rör HBT-frågor.
Detta ogillas självklart av KD då själva kärnan i deras politik är att stå i vägen för förbättringar för HBT-personer.

Aftonbladet - 03 okt 11 kl. 11:27

Birro tvingas dra tillbaka kandidatur

Marcus Birro siktade mot att bli Kristdemokraternas nya partiledare? men nu tvingar TV4 honom att dra tillbaka sin kandidatur ? annars avskedas han med omedelbar verkan..

DI - 03 okt 11 kl. 15:33

Birro får sparken efter KD-kandidatur

Det är tufft i politiken. Det fick Marcus Birro erfara på måndagen. Mindre än ett dygn efter att ha annonserat sin kandidatur som partiledare för Kristdemokraterna får han sparken.

BT - 23 dec 12 kl. 04:09

Monti ger besked om kandidatur

Italien väntar spänt på om avgående premiärminister Mario Monti ska kandidera för en ny period i valet i februari. Han väntas ge besked på en presskonferens på söndagen klockan 12.00.

YLE - 23 aug 13 kl. 16:45

Centern: Rehns kandidatur väcker viss förvirring

Ekonomikommissionären Olli Rehns eventuella kandidatur i Europaparlamentsvalet har väckt en viss förvirring i Centern. Rehn sade i dag att han överväger att ställa upp och att han ger besked om sitt beslut i höst. Inom Centern har det väckt farhågor om att Rehn skulle få en särställning i förhållande till partiets övriga kandidater.

YLE - 03 dec 13 kl. 14:44

"Olli Rehns kandidatur i EU-valet inte ännu klar"

EU-kommissionären Olli Rehns kandidatur i EU-parlamentsvalet är inte ännu klar, säger Centerbasen Juha Sipilä.
Rehn ställer upp i hemlandet som Centerns kandidat bara om han först blir toppkandidat för den centerliberala gruppen i EU. - Om Olli Rehn blir toppkandidat för den centerliberala gruppen så är han med på Centerns EU-kandidatlista i Finland, säger Centerns ordförande Juha Sipilä.

UNT - 12 sep 14 kl. 19:35

Rob Ford drar tillbaka kandidatur

Torontos skandalomsusade borgmästare Rob Ford har dragit tillbaka sin kandidatur till omval, efter att han diagnosticerats med en tumör i magen..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 14 kl. 19:37

Rob Ford drar tillbaka kandidatur

Torontos skandalomsusade borgmästare Rob Ford har dragit tillbaka sin kandidatur till omval, efter att han diagnosticerats med en tumör i magen, uppger en tjänsteman i staden. Ford blev ökänd världen över efter att han erkänt att han rökt crack under en "brakfylla"..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Positiv och hästroulette

Webb-TV Vårt Skåne-gänget besöker det privata Johannamuseet vid Sandåkra i Skurup..

Skånskan - 3 timmar sedan

Familjevandring till offentlig konst

Kävlinge I samband med höstlovet fokuserar Bästa Bienalen på offentlig konst. I dag lördag klockan 13 kan familjen följa med och utforska kommunens offentliga konst. Fler vandringar hålls i veckan för vuxna.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nytt konstmuseum åter i nämnden

Malmö Som brukligt efterlyser kulturförvaltningen lokaler till att etablera ett nytt konstmuseum så att Malmö Konstmuseum kan utveckla verksamheten.
Sedan 2018 utreds tre möjliga placeringar.
– Vi hoppas nu att kommunfullmäktige ger oss ett fördjupat uppdragunder våren, säger kulturdirektör Pernilla Conde Hellman.

Skånskan - 3 timmar sedan

”Ren plakatpolitik från SD”

HÖRBY Socialdemokraterna och Centerpartiet tycker att kommunstyrelsens beslut att införa integrationsplikt för nyanlända är överflödigt.
– Det fungerar så redan i dag. Det här är bara plakatpolitik från SD som slår mot våra hårt belastade tjänstemän, säger S-ordföranden Renaldo Tirone.

Skånskan - 12 timmar sedan

IFK Malmö får kvala på Malmö IP

FOTBOLL Nu står det klart att IFK Malmös avgörande kvalmatch till division 2 mot Laholms FK kommer att spelas på Malmö IP den 26 oktober.
Malmö stadion blir inte färdig i tid.– Omläggningen av löparbanorna har blivit försenad och vi tycker trots allt att det är den bästa lösningen utifrån förutsättningarna, konstaterar tränaren Nils-Erik ”Nisse Bagare” Persson.

Skånskan - 12 timmar sedan

Tar in konsult för att driva på besparingar

Skurup Skurups kommun har anställt en konsult på 50 procent i väntan på att en ny förvaltningschef ska rekryteras till individ- och omsorgsförvaltningen. Det är före detta kommundirektören i Svedala kommun, Elisabeth Larsson, som går in.Anna Palmgren är biträdande förvaltningschef för individ- och omsorgsförvaltningen i Skurup och tillförordnad förvaltningschef i väntan på att en ny förvaltningschef ska rekryteras.

Skånskan - 12 timmar sedan

Marknader ses över

SJÖBO Sjöbo marknad och Mikaeli marknad gick i år med ett överskott för första gången på flera år.
Kanske kommer vinsten att öka ytterligare. Avtal ska ses över samtidigt som Sjöbobor ska få komma med förslag på hur marknaderna kan bli ännu bättre.

Skånskan - 13 timmar sedan

Knivhuggen man hittad i källare

Strax efter klockan fem slår en person larm till polisen om att en skadad man hittats i en källare på Bennets väg i Malmö.Larmet kom in till polisen 17:10. Mannen som är i 20-årsåldern ska blivit huggen med ett knivliknande föremål.

Skånskan - 13 timmar sedan

Eslöv med i största försvarsövningen

ESLÖV En stor försvarsövning kommer att äga rum i delar av Eslöv nästa år. Försvarsmakten har hört av sig och vill bland annat låna delar av flygfältet.Det handlar om den jättestora försvarsövningen Aurora 20 i vilken alla försvarsgrenar och det civila totalförsvaret deltar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Rånare i skidmask tog stryptag

Skanör Två pojkar rånades av två okända gärningsmän på Östergatan i Skänör på fredagskvällen.Polisen fick larmet om rånet 18.15 på fredagen och rånet ska ha ägt rum en kvart tidigare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.