SVT Debatt > Opinion

Wednesday, 16 October, 09:53

SVT Debatt - 20 sep 19 kl. 14:55

”Regeringen – när får vi en deadline för utplånandet av livmoderhalscancer?””Vi vill att Socialminister Lena Hallengren omedelbart tar tag I denna fråga, och sätter ett tidsmål när Sverige ska ha utrotat livmoderhalscancer, samt tillsätter ansvariga på nationell nivå som ser till att målet nås”, skriver debattörerna..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Socialminister Lena Hallengren, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringennär får vi en , deadlineför , utplånandet, av livmoderhalscancer

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 2 timmar sedan

”Ta hem barnen från Syrien – innan det är för sent!”

”Ingen kan rädda hela världen men det finns uppskattningsvis ett 70-tal svenska barn som Sverige skulle kunna rädda, och det är regeringens ansvar att bistå barn vid kriser och katastrofer utomlands”, skriver debattören Patricio Galvéz, som tidigare lyckats få hem sina sju barnbarn från ett fångläger i Syrien..

SVT Debatt - 21 timmar sedan

”Migrationen är inget hot – Sveriges behöver nya samhällsmedlemmar!”

”Nu gäller det att ställa krav på individen! Ja, det måste ställas krav på varje infödd, svensk individ att ta sitt ansvar för att välkomna nya samhällsmedlemmar och erbjuda dem förutsättningar för att komma till ro och fortsätta bidra – var och en på sitt sätt – till vårt gemensamma Sverige, vårt växande hem”, skriver debattören..

SVT Debatt - Igår: 06:30

”Vi måste ställa högre krav på de som kommer hit”

Det ska ställas högre krav på att nyanlända ska kunna försörja sig själva och omfamna svenska värderingar. Det menar Kristianstadsbladets politiska redaktör Carolin Dahlman. – Problemet är inte att det kommer bo människor här från andra länder, utan att de inte kan försörja sig själva, säger hon..

SVT Debatt - Igår: 20:39

Lisa Bjurwald: ”Det pågår en kris i Sveriges förlossningsvård”

I över 30 år har det pågått en kris i svensk förlossningsvård. Det menar journalisten Lisa Bjurwald som skrivit en bok om ämnet. – Det här är inte en kris som bara återkommer på somrarna.

SVT Debatt - Igår: 13:56

”Äntligen premierar riksbanken forskning som leder världen rätt”

”Världen idag och i ännu högre grad i morgon behöver den ekonomiska praktiska forskning som årets pristagare bidragit till för att belysa en av våra globala utmaningar om att begränsa och komma till rätta med fattigdom”, skriver debattören..

SVT Debatt - 12 okt 19 kl. 07:00

Skolmarschen: ”Landets skolpolitiker – det är nog nu!”

”Vår nya civilminister Lena Micko måste lyssna på lärarna som genomför demonstrationerna. Hon är nu ansvarig i regeringen för kommunerna. Hon måste förstå att det är nog nu, att det måste satsas på skolan”, skriver debattören..

SVT Debatt - 11 okt 19 kl. 12:57

Uppdrag granskning tillbakavisar kritiken: ”Ingen kunde ge oss något svar”

”Vi har inför reportaget pratat med samtliga undertecknare av debattartikeln och frågat dem – varifrån kommer uppgifterna att unga transpersoner tar sina liv i väntan på operation? Var finns beläggen? Ingen kunde ge oss något svar”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 11 okt 19 kl. 10:45

”Sverige måste markera kraftigt mot invasionen”

Tiotusentals människor är på flykt efter att Turkiet inlett en militäroffensiv i Syrien. – Finland har markerat kraftigt. Vi kräver att även Sverige gör det omedelbart, säger Amineh Kakabaveh, riksdagsledamot..

SVT Debatt - 10 okt 19 kl. 14:11

”Nobelpris i skuggan av Svenska Akademins kris”

”Som flera bedömare påpekat hade det varit klokt om man i år nöjt sig med att utdela ett enda litteraturpris och helt avstått från att utse en pristagare för 2018. Detta hade varit en tydlig och symbolisk markering av att akademin förstått hur allvarlig skandalen var”, skriver debattören..

SVT Debatt - 10 okt 19 kl. 11:26

”Jag skulle troligtvis inte göra korrigeringen idag”

”Det var först efter operationen, vilken följdes av långvarig depression, som jag med åren började närma mig det laddade ordet ånger.”, skriver debattören..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.