Aftonbladet > Nyheter

Monday, 21 October, 19:29

Aftonbladet - 20 sep 19 kl. 09:58

Mystiskt djur gäckar Kina
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mystiskt, djur, gäckar, Kina
Expressen - 22 jan 16 kl. 19:26

Mystiskt ljud gäckar alla i "På spåret"

Ett mystiskt ljud gäckar alla i kvällens "På spåret". Efter ett gediget detektivarbete kan SVT ha hittat förklaringen bakom: – Jag har pratat med min ljudarbetare som säger att det är Åsa Sandell som gör det här konstiga ljudet. Så det är ett mänskligt ljud, säger Tobias Björling, producent för "På spåret"..

Sydsvenskan - 21 apr 18 kl. 07:00

Som en vibrator på ett nattduksbord – mystiskt ljud gäckar boende i Nydalas ”spökhus”

Till och från i nio år har boende i Nydala blivit störd av mystiska oljud. Nu är fallet avgjort i domstol..

Kristianstadsbladet - 29 sep 12 kl. 11:07

Konstverk hittades i sopsäckar


En kvinna har gjort ett mystiskt fynd i Vagnhärad tidigare i veckan.I en skogsdunge hittade hon åtta säckar som alla innehöll ett verk av svenska konstnärer. Till exempel var två av verken signerade av grafikern Axel Fridell, skriver Södermanlands Nyheter.

Cornucopia - 05 apr 19 kl. 13:27

Har sjudomsutbrott i Kina slagut ut 20% av världens svinproduktion?

Kina är världens största producent av fläskkött, med nästan hälften av produktionen. Även om regimen tystar ner den verkliga omfattningen finns det indikationer på att 40% av landets svinbesättningar har dött, avlivats och destruerats i utbrottet av afrikansk svinfeber. Finansiella konsekvenser på råvarumarknaderna är exploderande pris på fläskkött (eng lean hogs), stigande pris på övrigt kött, fallande pris på fodersoja och med det antagligen även fallande pris på raps i Sverige.

Barometern - 25 jul 14 kl. 07:33

Dumpade säckar upprör husägare

Kommunens lagringsplats för ensilagesäckar ­uppskattas inte av de närboende. De ansvariga letar nu efter en annan lösning till nästa sommarperiod. Under de två senaste somrarna har lantbrukarna i Torsås kommun kunnat dumpa sina vita ­ensilagesäckar på ett grönområde strax intill väg 130 som går mellan Torsås och ­Söderåkra.

DN - 23 apr 17 kl. 05:33

Mystiskt larmsamtal hetaste spåret i 21 år gammal mordutredning

En svårt knivhuggen man hittas i oktober 1996 på ett ridskoleområde i centrala Stockholm. Ett mystiskt larmsamtal en halv kilometer bort gäckar polisen – men i dag, över 20 år efter mordet på Per Häggström, har man fortfarande inte hittat mördaren..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Mystiskt försvinnande gäckar polisen

Efter tre dagars sökande finns fortfarande inte ett enda spår efter den man från Stockholm som försvann natten mot måndagen. Försvinnande gäckar polisen som betecknar fallet som mycket ovanligt..

SmålandsPosten - 30 nov 17 kl. 09:13

Fjäll från hotade myrkottar beslagtogs i Kina

Kinesiska tullen har gjort ett jättebeslag av fjäll från den hotade myrkotten. Fjällen vägde närmare 12 ton, motsvarande minst 20 000 djur. Smugglingshärvan började nystas upp i sommar, när tullpersonal upptäckte säckar med träkol i en container som enligt deklarationen skulle vara tom.

Kristianstadsbladet - 30 nov 17 kl. 09:13

Fjäll från hotade myrkottar beslagtogs i Kina

Kinesiska tullen har gjort ett jättebeslag av fjäll från den hotade myrkotten. Fjällen vägde närmare 12 ton, motsvarande minst 20 000 djur. Smugglingshärvan började nystas upp i sommar, när tullpersonal upptäckte säckar med träkol i en container som enligt deklarationen skulle vara tom.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 17 kl. 09:13

Fjäll från hotade myrkottar beslagtogs i Kina

Kinesiska tullen har gjort ett jättebeslag av fjäll från den hotade myrkotten. Fjällen vägde närmare 12 ton, motsvarande minst 20 000 djur. Smugglingshärvan började nystas upp i sommar, när tullpersonal upptäckte säckar med träkol i en container som en.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.