Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 16 October, 10:03

Sydsvenskan - 20 sep 19 kl. 14:15

Begärs häktad för våldtäkt av barnVåldtäkterna har inträffat i Malmö under sommaren..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Begärs, häktadför , våldtäktav , barn
Skånskan - 27 feb 19 kl. 11:10

Begärs häktad för flera våldtäkter mot barn

STAFFANSTORP En man i 45-årsåldern hemmahörande i Staffanstorp begärs häktad vid Lunds tingsrätt.
Mannen misstänks för våldtäkt mot barn vid flera tillfällen.Hela ärendet är sekretessbelagt och kammaråklagare Mathias Larsson kan i nuläget inte säga något alls om misstankarna mot mannen.

BT - 04 sep 13 kl. 12:07

Begärs häktad för sexbrott mot barn

En man i 20-årsåldern från ort i Svenljunga kommun begärs häktad av åklagarkammaren i Borås misstänkt för våldtäkt mot barn. Våldtäkterna har ägt rum vid två tillfällen mellan 1 november förra året och den 5 februari i år. Övergreppen har skett i orten där mannen är skriven.

BT - 15 dec 14 kl. 15:00

Boråsare begärs häktad för våldtäkter mot barn

En boråsare i 45-årsåldern har begärts häktad som misstänkt för att ha våldtagit minst tre barn. Enligt uppgifter till BT handlar det inte om hans egna barn och inte heller om barn som han haft att göra med i sitt jobb. – Men vuxna människor kan i olika sammanhang på helt naturligt sätt komma i kontakt med barn och jag menar att den misstänkte har utnyttjat sådana situationer, säger kammaråklagare Robert Beckard.

BT - 15 dec 14 kl. 16:53

Begärs häktad för barnvåldtäkter

En man i 45-årsåldern har begärts häktad misstänkt för våldtäkt mot minst tre barn i Boråstrakten. Enligt Borås Tidning är barnen inte mannens egna och han ska heller inte haft att göra med dem via sitt jobb. - Vuxna människor kan i olika sammanhang på ett helt naturligt sätt komma i kontakt med barn och jag menar att den misstänkte utnyttjat sådana situationer, säger kammaråklagare Robert Beckard till BT.

BT - 05 nov 14 kl. 12:59

Man begärs häktad för sexbrott mot barn

En man i 20-årsåldern begärs häktad för åtskilliga sexbrott mot barn. En man i 20-årsåldern, hemmahörande i Kind, begärs häktad för åtskilliga sexbrott mot barn. Det handlar om våldtäkt mot barn i flera fall och två fall av sexuellt övergrepp mot barn.

Nya Wermlands Tidningen - 03 feb 14 kl. 11:54

Begärs häktad för våldtäkt mot barn

En man i 20-årsåldern har begärts häktad för våldtäkt mot barn. Det handlar om flera våldtäkter, som ska ha begåtts sedan 2007..

Expressen - 04 sep 14 kl. 18:39

Begärs häktad för tre våldtäkter mot barn

VÄSTERVIK. En 22-årig man i Kalmar län har begärts häktad misstänkt för våldtäkt mot barn i Västerviks kommun. Det rör sig om våldtäkter som ska ha begåtts vid tre olika tillfällen under sommaren, rapporterar P4 Kalmar..

Barometern - 02 feb 18 kl. 11:27

Våldtäktsmisstänkt spelare begärs häktad

En allsvensk fotbollsspelare begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Spelaren är sedan tidigare misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn. - Brottsrubriceringen är våldtäkt mot barn.

BT - 02 feb 18 kl. 11:27

Våldtäktsmisstänkt spelare begärs häktad

En allsvensk fotbollsspelare begärs häktad på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Spelaren är sedan tidigare misstänkt för sexuellt utnyttjande av barn. - Brottsrubriceringen är våldtäkt mot barn.

Barometern - 02 mar 18 kl. 16:21

Man begärs häktad för våldtäkt mot barn

En man från från Mönsterås kommun begärs häktad för våldtäkt mot barn vid två tillfällen och försök till våldtäkt mot barn vid ett tillfälle. .

Sydsvenskan - 08 okt 19 kl. 22:40

Begärs häktad för flera barnvåldtäkter

En man i 60-årsåldern har begärts häktad misstänkt för flera fall av våldtäkt mot barn. Brotten ska ha begåtts under 2006 och 2007. Mannen anhölls på måndagen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Källor: USA i hemlig cyberattack mot Iran

USA har i hemlighet utfört en cyberattack mot Iran, säger två källor till Reuters. Cyberattacken skedde kort efter drönarattackerna mot två oljeanläggningar i Saudiarabien, enligt uppgifterna. Slaget mot cybernätet ska ha påverkat hårdvara och var rikta.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Svagt ner på börsen

Stockholmsbörsen öppnar med små rörelser, trots tydliga uppgångar i både USA och Asien. Efter cirka en halvtimmes handel har det breda OMXS-indexet backat med knappa 0,2 procent. Bland förlorarna märks bland andra storbankerna som alla sjunker runt en h.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Operetten lever, men musikalen har tagit över

Malmö Operas pressansvarige svarar på insändare om bristen på operetter..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Krönikörerna blickar mot EM

Även om två poäng försvann snöpligt under tilläggstiden, är krönikörerna överens om att 1–1 mot Spanien är något för svenska landslagsherrarna att vara stolta över. Nu börjar krönikörerna och experterna blicka mot EM nästa sommar. Aftonbladets Erik Niva.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Preskriptionstid för barnvåldtäkt kan slopas

Regeringen vill att preskriptionstiden för bland annat sexualbrott mot barn ska slopas, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Detta trots att flera remissinstanser är kritiska. – En gärningsman ska veta att om du begår ett allvarligt brott mot ett barn så sp.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Brand i byggnad i Östra hamnen

Tidigt på onsdagsmorgonen fick räddningstjänsten rycka ut till en brand i en fastighet i Östra hamnen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Stark andraperiod knäckte Minnesota

Toronto låg under, men tog kommandot och körde över Minnesota i en vass andraperiod. Andreas Johnsson stod för ett mål och en assist. Toronto hade en del att fundera på i omklädningsrummet efter 0–1-underläget.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Glada miner i Tokyo

Börsen i Tokyo följde Wall Street och steg i morgonens handel. Nikkei 225-index steg med 1,2 procent under morgontimmarna, och det bredare Topix-index steg drygt 1 procent. En billigare yen är en av anledningarna till glädjeskuttet.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Erdogan: Utlyser inte vapenvila

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan är inte oroad över USA:s sanktioner mot landet, och kommer inte utlysa vapenvila i nordöstra Syrien. – Vi kan aldrig utlysa vapenvila, säger Erdogan, och lägger till att det gäller ända tills Turkiet har rensat gr.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Forsberg om rasismen: Viktigt sätta ner foten

Matchen mellan Bulgarien och England avbröts flera gånger på grund av rasistiska glåpord och gester från publiken. Emil Forsberg tycker att Sverige ska kliva av planen om något liknande sker i bortamatchen mot Rumänien i november. – Det är den vägen vi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.