Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 17 October, 13:19

Dagens Media - 20 sep 19 kl. 13:44

REPLIK: ”Det ärliga svaret är: vi vet inte”Vi vet inte vilken effekt ”Sverige möts” kommer att få för polariseringen. Men som kontrast till den högljudda, anonyma diskussionen på sociala medier vill vi erbjuda meningsmotståndare att mötas fysiskt, skriver SVT i en replik till Isobel Hadley Kamptz..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Replik, Sverige, SVT, Isobel Hadley Kamptz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: REPLIKDet , ärliga, svaretär vi , vetinte
DI - 30 apr 19 kl. 20:31

Pressad Zuckerberg på årliga konferensen: ”Vet att vi inte har det bästa ryktet”

Facebook-grundaren inledde bolagets årliga konferens med att medge att Facebook fortfarande har arbete att göra för att förbättra skyddet för användarna. Samtidigt går Facebook vidare med satsningar på att möjliggöra inköp direkt via bolagets olika appar..

Ekonomistas - 12 maj 16 kl. 15:24

Frågor till Goodfriend och King, Kings svar, och min replik

Idag hade Finansutskottet en utfrågning om Goodfriend och Kings utvärdering av penningpolitiken. Jag fick ställa några frågor och King svarade. Jag fick inte tillfälle till replik på svaret vid utfrågningen.

GöteborgsPosten - 24 sep 19 kl. 21:26

”Vet inte om det är ett topp- eller bottenlag vi möter”

Gais-målvakten pikade Öis efter derbyt – svaret: "Vet inte om man kan vara kaxig i deras läge"..

Expressen - 15 okt 18 kl. 17:48

Marie Serneholts problem med tvillingarna – ärliga svaret

Marie Serneholt födde två tvillingpojkar i september – men bebisarna har ännu inte fått några namn.I sin blogg förklarar Marie Serneholt sanningen bakom varför namnbeskedet dröjer."Ska jag vara ärlig så har vi inte sagt något för att vi inte bestämt oss till 100%" skriver Marie Serneholt i sin blogg..

Cornucopia - 18 sep 13 kl. 12:38

Replik från Mikael Holmström om styrkeförhållanden kring Östersjön

Jag ställde en kort fråga till Schibsted/SvD:s journalist Mikael Holmström angående de felaktiga siffrorna om det svenska försvaret som SvD publicerade härom dagen, där bland annat antalet ubåtar, flygplan och stridsvagnar var överdrivna mer eller mindre kraftigt. Publicerar med tillåtelse hans replik nedan, därefter mina egna kompletterande kommentarer.
"Några ord för att klargöra hur SvD:s militärbalans för Östersjön ställts samman.

Dagensanalys.se - 30 nov 17 kl. 11:24

Forskare vet vilken exakt temperatur som gör oss alla glada och vänliga

Svinkalla vinterdagar med minus 30 eller supervarma sommardagar med plus 45 grader. Någonstans däremellan finns den perfekta temperaturen som gör oss alla glada och vänliga. Forskarna vet svaret.

BT - 15 jul 14 kl. 11:46

Det vet nog bara Ericson ? och möjligen en till

Replik. Svar till Jan Ericson, BT 12/6. Man läser med glupande aptit det Jan Ericson, jur.

Cornucopia - 05 mar 15 kl. 09:41

En tidning:: Försvarsmakten vet inte hur lite utrustning de har

En journalist på en tidning har nu efter omfattande kritik från bland annat "en försvarsbloggare" frågat Försvarsmakten hur mycket utrustning försvaret har. Svaret är att Försvarsmakten inte själva vet, trots att man t ex för ett antal miljarder infört systemet PRIO, som ska hålla koll på allt.

Gammelmedia har nu etablerat att de ska omnämnas i allmänna ordalag, som t ex en tidning eller en journalist, då de väljer formuleringar som "en försvarsbloggare".

YLE - 27 okt 16 kl. 04:11

Enkät: Finländarna vet inte vem som bestämmer i kommunerna

En majoritet av finländarna vet inte vem som har den högsta beslutsfattande makten i kommunerna. Enligt en undersökning som Yle låtit göra vet endast fyra av tio finländare att kommunfullmäktige är det högsta beslutsfattande organet. Sämst är kunskaperna bland ungdomar och unga vuxna.

Cornucopia - 09 jan 17 kl. 12:00

Analys: Regeringen vet att Sveriges ekonomi är sämre än man medger #fofrk

Vad ligger bakom regeringens totala ovilja att anslå medel till Försvarsmakten för att ens uppfylla 2015 års försvarsbeslut eller stärka totalförsvaret, som alla är överens om måste återupprättas inklusive regeringen i sin egen nya säkerhetstrategi för Sverige? Svaret kan bara landa i att regeringen vet att svensk ekonomi ser betydligt dystrare ut framöver än man medger i prognoser och retorik.Statsminister Stefan Löfven (s) vägrar höja försvarsanslagen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

Hemnetutmanaren Boneo har nu lanserat

Med billigare bostadsannonser och utlandsbostäder ska Boneo ge sig på storkonkurrenten Hemnet. ✓ Boneos strategi ✓ Så ser Hemnet på konkurrensen.

Dagens Media - 1 timme sedan

Aftonbladet startar sportmagasin

I helgen är det premiär för Aftonbladets nya sportmagasin – Sporthelg..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Här är Schibsteds nya varumärkesstrategi

Schibsted vill dela data inom koncernen i mycket högre utsträckning än tidigare – och då krävs användarnas fulla förtroende. Det är en av orsakerna bakom nya varumärkesstrategin som ska hjälpa Schibsted att: ✓ Positionera sig mot techjättarna ✓ Vinna användarnas förtroende ✓ Göra moderbolaget mer synligt ..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Netflix nästa svenska originalserie: Anxious people

FLX ska producera en dramakomedi baserad på Fredrik Backmans bok Folk med ångest..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Nent Group vinner tillbaka Hockey-VM

Efter några år av delad vårdnad återvänder hockeyn till Nent – som säkrar exklusiva nordiska VM- rättigheter från år 2024..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Radiosportens Petra Svensson till Discovery

Discovery knyter till sig sportjournalisten Petra Svensson när de bäddar inför det stora sportåret..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Vikten av kvinnor inom AI

Veckans avsnitt av AI-podden gästas av Maria Norberg och Gustaf Hagman, grundare och vd på Teknikkvinnor respektive Leovegas..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Experternas lärdomar från ”Svenskarna och internet”

Experter från tre av Sveriges största mediebyråer delar med sig av sina insikter från årets rapport av Svenskarna och Internet. ✓ Viktigaste lärdomarna ✓ Detta blir viktigt att hålla koll på framöver ✓ Så behöver annonsörer tänka.

Dagens Media - 5 timmar sedan

Oväntade många nya kunder till Netflix

Netflix visar stark tillväxt i antalet abonnenter men medger samtidigt att konkurrensen från Disney och Apple är skadlig..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Calle Schulman: ”Slående likheter mellan avokadobranschen och mediebyråerna”

Tittarsiffrorna sjunker men priserna stiger. Hur fan går det till? Det undrar Calle Schulman, som riktar hård kritik mot en bransch som han anser inte har hängt med i utvecklingen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.