VA > Ekonomi

Sunday, 20 October, 05:25

VA - 20 sep 19 kl. 12:52

Analytiker ser saudisk ”överoptimism” till återuppbyggnadBristande transparens i den sudiska statsapparaten. Handlare och analytiker är skeptiska. .
Läs mer på VA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, ser, saudisk, överoptimismtill , återuppbyggnad
PrivataAffärer - 18 mar 19 kl. 08:30

Analytiker ser fortsatt stabila bopriser

Läs också: Valueguard: Bopriserna steg i februari Valueguards HOX-index över bostadspriserna steg 0,4 procent i februari, vilket säsongsrensat motsvarade en uppgång med 0,2 procent. I årstakt steg priserna 0,7 procent. Analytiker ser fortsatt stabila priser framöver.

Nyteknik - 26 jan 16 kl. 11:03

Analytiker ser kräftgång för Iphone

Apple står kanske snart inför en riktig utmaning – hur vända vikande försäljningssiffror för succén Iphone? Analytiker ser ett tufft 2016 för Apple..

DI - 05 dec 17 kl. 12:24

Norska analytiker ser slutet på prisfallet för bostäder

Bostadspriserna i Norge sjönk återigen säsongsrensat i november efter en uppgång i oktober. Analytiker tror fortsatt att det inte blir något stort fall i bostadspriserna och ser en del tecken i novemberstatistiken på att prisnedgången närmar sig slutet, bland annat att bostadspriserna i Oslo inte sjunker lika mycket som tidigare..

PrivataAffärer - 19 jun 19 kl. 09:42

Analytiker ser uppåtrisker mot prognos om stabila bopriser

Läs också: Valueguard: Bopriserna steg i maj ”Bostadspriserna steg något i maj. Efter en period av stabilisering och mer nyligen överlag uppgångar på månadsbasis, är årstakten nu stadigt i positivt territorium och bostadspriserna stiger i takt med den svenska inflationen. Det innebär att det finns en viss uppåtgående risk för vårt antagande om stabila priser för helåret 2019”, skriver Hand

DI - 19 jul 11 kl. 13:57

Analytiker ser lättnadsrally i Boliden

Bolidens rapport för det andra kvartalet var något av en lättnad, efter besvikelsen för det första kvartalet. Det säger analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med..

Affärsvärlden - 04 jan 18 kl. 12:12

Analytiker ser fortsatt nedgång i norska bopriser

Bostadspriserna i Norge fortsatte som väntat ned i december och lär sjunka ytterligare innan de stabiliseras, enligt analytiker, som fortsatt räknar med en mjuklandning på bostadsmarknaden utan större konsekvenser för ekonomin i stort..

DI - 18 feb 19 kl. 13:29

Analytiker ser hög sannolikhet för bud på Pernod Ricard

Ett konsortium lett av LVMH och Diageo som lägger bud på sprittillverkaren Pernod Ricard ses som ”högt sannolikt” av Berenbergs analytiker som täcker in sektorn med lyxbolag..

Affärsvärlden - 07 jun 19 kl. 10:33

Analytiker ser köptillfälle i Uber          

Av de 25 analytiker som inlett bevakning av skjutsdelningstjänsten Uber har ingen sälj på aktien, skriver CNBC..

Affärsvärlden - 29 sep 11 kl. 09:30

Analytiker ser orosmoment i H&M

Det mesta ser bättre ut i H&M men det finns ett orosmoln på klädhimlen..

Sydsvenskan - 03 aug 13 kl. 06:30

Analytiker ser ljusare framtid för flyget

Framtiden ser ljusare ut än på länge för traditionella flygbolag. SAS, vars aktie lyft med över 60 procent sedan årsskiftet, pekas ut som en av de potentiella vinnarna..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:01

Snart kommer Airpod Pro

De nya Airpod Pro väntas dock kosta hela 260 dollar - 2.512 kronor.  .

VA - Igår: 15:08

Glöm VR och AR – nästa år måste du förbereda dig på Extended Reality

Världen befinner sig mitt i den fjärde industriella revolutionen och teknikutvecklingen går snabbare än någonsin. Futuristen Bernard Marr har spårat sju tekniker som han räknar med får störst påverkan 2020. .

VA - Igår: 15:08

Mensas högste ordförande om intelligens, framgångsfaktorer och hur smarta medarbetare ska ges tillräckligt spelrum

Nyvalda globala Mensabossen Björn Liljeqvist vet hur du upptäcker – och får ut mesta möjliga av dina mest intelligenta medarbetare. .

VA - Igår: 14:33

Vd:n för amerikanska private equity-jätten: Osannolikt med lågkonjunktur just nu

Stark arbetsmarknad, låga räntor och hälsosam konsumtion talar för att det inte uppstår en lågkonjunktur i USA i närtid. Lägre tillväxttakt är dock troligt,  enligt Stephen A. Schwarzman.

VA - Igår: 13:54

Skogsbolagets succérapport – här är sammanfattningen

Skogsbolaget Holmens resultat för det tredje kvartalet slog marknadens förväntningar, samtidigt som skogsinnehavet värderades upp rejält. .

VA - Igår: 13:41

Låsjättens vd: ”en tweet kan ändra på marknadsläget”

Assa Abloy är på god väg att komma tillbaka till målintervallet om en rörelsemarginal på mellan 16 och 17 procent, men världskonjunktur kan sätta käppar i hjulet. .

VA - Igår: 13:43

Ledarskap - vad är det? Här är psykologen som har svaret

Föreställ dig att du tittar in i ett fönster. På andra sidan fönstret sitter en arbetsgrupp med en chef och sju medarbetare som ska fatta olika beslut samt genomföra olika arbetsuppgifter. Exakt när bedömer du att ledarskap äger rum?

VA - Igår: 13:22

EU inför hämndtullar mot USA

USA:s tullar kommer att slå mot jordbruksprodukter, så som franskt vin, italiensk ost och skotsk whiskey. .

VA - Igår: 12:37

Göteborg drar i bromsen för elscootrar

Elscootrarnas framfart ska begränsas i Göteborg.  .

VA - Igår: 12:20

Sandvik: ”Det justerade rörelseresultatet förblev stabilt”

”Kundaktiviteten inom kort-cykliska affären försvagades betydligt, framförallt relaterat till fordon- och generell verkstadsindustri”, säger vd Björn Rosengren. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.