Dagens PS > Ekonomi

Thursday, 17 October, 12:06

Dagens PS - 20 sep 19 kl. 12:25

Se upp! Buybacks funkar inte längreFöretag som annonserar så kallade buybacks får oftast en extra skjuts uppåt av investerare i samband med offentliggörandet. Då kan det vara läge att sälja. Med buybacks menar tillbakaköp av aktier. Nu visar färsk statistik att företag som köper tillbaka aktier har utvecklats sämre än andra aktier sedan 2015. Det är i kontrast till tioårsperioden dessförinnan då det var tvärtom.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Se, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Se upp Buybacks, funkarinte längre
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så funkar den nya, smarta sexleksaken

IoT, the Internet of Things, betyder att det mesta snart lär vara uppkopplad. Och ja, det gäller tydligen sexlivet också. För det senaste nya är nämligen den "smarta" sexleksaken Lovely.

Dagensanalys.se - 22 aug 16 kl. 14:31

Tinder-sociolog: GIF-bilder funkar bäst på Tinder

En GIF-bild, alltså en liten videosnutt på repeat, ökar chanserna för att få kontakt via dejting-appen Tinder med 30 procent, påstår Jess Carbino som är Tinders ”egna” sociolog. Samtal som innehåller GIF-bilder varar också dubbelt så länge – men det funkar inte med vilka GIFar som helst. ”I stället för att leta efter den ultimata öppningsfrasen så visar en GIF att man har personlighet och humor”, säger Carbino till internetmagasinet Endgadget.

YLE - 02 jan 17 kl. 03:49

Företagshälsan står sig stark: "Den enda form av primärvård som funkar"

Företagshälsovården kommer att spela en viktig roll också i fortsättningen. Trots att hela havet stormar inom social- och hälsovården undviker regeringen att göra drastiska förändringar i företagshälsan. Medicinalrådet Kristiina Mukala vid Social- och hälsovårdsministeriet berättar att man inte vill tumma på ett system som erbjuder hälsovårdstjänster åt närmare två miljoner finländare.

SvD - 14 feb 11 kl. 07:06

?Hyresrätt i innerstan funkar inte?

Statsminister Fredrik Reinfeldt är skeptisk. "Hyresrätten som idé funkar inte" i Stockholms innerstad..

SVT - 14 feb 11 kl. 11:17

Reinfeldt: "Hyresrätt i innerstan funkar inte"

Det funkar inte med hyresrätter i Stockholms innerstad. Det säger statsminister Fredrik Reinfeldt, som menar att boendeformen i praktiken förvandlats till en svart marknad..

Kristianstadsbladet - 02 jul 11 kl. 06:30

"Vår konst funkar bra ihop"

Annlis Krüger tecknar mänskliga relationer med symaskinsnål medan Tommy Carlsson drar kraftiga stråk med mycket färg över duken.
BÄCKASKOGS SLOTT. ?

DN - 28 nov 11 kl. 15:16

Så funkar investeringssparkontot

Så funkar det ?12 svar om investeringssparkontot.

Kristianstadsbladet - 11 feb 12 kl. 06:30

Tyvärr, kultur funkar inte

Gör oss kulturen till bättre människor? Kulturskribent Örjan Abrahamsson funderar medan Beethovens trea låter i högtalarna.
ÖRJANS HÖRNA.

Expressen - 19 feb 12 kl. 22:30

Jonas Sjöstedts hån: "Ni satsar alltid på saker som inte funkar"

Här är vänsterledaren Jonas Sjöstedts hån mot Folkpartiet. I en debatt om kärnkraften i SVT:s Agenda kallade han Jan Björklund "ett eko från 60-talet". - Ni satsar alltid på saker som inte funkar, sa Sjöstedt..

Expressen - 19 feb 12 kl. 22:30

Jonas Sjöstedt: "Satsar på saker som inte funkar"

Här är vänsterledaren Jonas Sjöstedts angrepp på Folkpartiet. I en debatt om kärnkraften i SVT:s Agenda kallade han Jan Björklund "ett eko från 60-talet". - Ni satsar alltid på saker som inte funkar, sa Sjöstedt..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

Tesla får tillstånd att börja tillverkning i Kina

Kinas industriministerium har gett grönt ljus åt Tesla att få börja tillverka bilar, rapporterar Reuters. Beskedet innebär att Tesla kan dra igång produktionen när det så vill. Baserat på tidigare uppgifter väntas tillverkningen starta denna månad.

Dagens PS - 1 timme sedan

Svenska Trustly öppnar kontor i Brasilien

Svenska direktbankbetalningstjänsten Trustly öppnar två techhubbar i brasilianska Vitoria och portugisiska huvudstaden Lissabon. Det framgår av ett pressmeddelande. Lanseringen i Vitoria kommer från samgåendet med PayWithMyBank i somras och målet är nu att anställa fler utvecklare över de kommande åren.

Dagens PS - 1 timme sedan

Norwegians 737 Max-flotta på marken till mars

Flygbolaget Norwegian genomför ändringar i vinterprogrammet och ställer fortsatt flygningar med Boeings 737 Max-flygplan till och med den 28 mars 2020. Det skriver branschsajten Check-in.dk.

Dagens PS - 1 timme sedan

Svenska Trustly öppnar kontor utomlands

Svenska direktbankbetalningstjänsten Trustly öppnar två techhubbar i brasilianska Vitoria och portugisiska huvudstaden Lissabon. Det framgår av ett pressmeddelande. Lanseringen i Vitoria kommer från samgåendet med PayWithMyBank i somras och målet är nu att anställa fler utvecklare över de kommande åren.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Mark Zuckerberg livesänder tal om yttrandefrihet

Dagens techbrief innefattar bland annat Fortnites nya karta, Netflix starka kvartalsrapport och en drönare som landar och laddar på egen hand. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Fortnite är tillbaka – med en ny karta Det omåttligt populära datorspelet låg nere under 48 timmar, men nu är det tillbaka, rapporterar The Verge.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Har du förtroende för regeringen?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. God råd är nu dyra för den sittande regeringen.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Di: Handelsbanken tappar veteran

Storbanken Handelsbanken tappar veteranen Peter Karlsson som beslutat sig för att lämna investmentbanken Capital Markets och han skall ha följts av flera andra. Det rapporterar Dagens industri. Karlsson är en verklig veteran inom Handelsbanken och har bland annat varit global aktiechef och analyschef.

Dagens PS - 4 timmar sedan

New York-börsen stängde under nollan

De amerikanska börserna handlades i negativ ton under onsdagshandeln. Svaga retail-siffor tillsammans med ihållande oro för en handelskonflikt mellan USA och Kina höll emot optimism över starka rapporter. På den breda marknaden sjönk S&P 500-index med 0,2 procent till 2 989,7.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Telia-rapporten sämre än väntat

Teleoperatören Telia redovisar en något lägre omsättning än förväntat under tredje kvartalet. Bolaget rapporterar minskad vinst och upprepar helårsprognoserna. Omsättningen uppgick till 21 180 miljoner kronor (20 685), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 21 593.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Ericsson drämmer till med kanonresultat

Telekomjätten Ericsson redovisar en förlust på sista raden. Omsättningen ökade och det justerade rörelseresultatet var bättre än väntat. Omsättningen uppgick till 57,1 miljarder kronor (53,8), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 56,5.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.